طرز تهیه دلمه کلم برگ و فوت و فن‌های آن

اگر برای وعده افطار و احیانا سحری خود به دنبال درست کردن غذای نانی هستید، پیشنهاد ما به شما دلمه کلم برگ است. دلمه‌ای که طعم لذیذ و عطر دلپذیر آن برای اغلب افراد مطبوع است.
تصویر طرز تهیه دلمه کلم برگ و فوت و فن‌های آن

به گزارش سایت خبری پُرسون، فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه دلمه کلم برگ را ارائه کرده است، با ما همراه باشید.

آماده‌سازی‌: ۶۰دقیقه

پخت: ۹۰دقیقه

تعداد: ۱۰نفر

مواد لازم:

  • کلم برگ: یک عدد بزرگ
  • گوشت چرخکرده: ۶۰۰ گرم
  • لپه: ۲۰۰ گرم
  • برنج: ۲ پیمانه
  • سبزی دلمه: جعفری، گشنیز، شوید، ترخون و نعنا ۸۰۰ گرم
  • پیاز: یک عدد بزرگ
  • رب گوجه فرنگی: ۴ قاشق غذاخوری
  • رب انار: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لازم
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن سرخ کردنی مایع: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱.برگ‌های کلم برگ را جدا کرده و داخل قابلمه که آب در آن به دمای جوش رسیده بریزید تا کمی نرم شوند. سپس آبکش کرده و بگذارید تا خوب خشک شوند. در این حین لپه‌ها و برنج را تا حدی که له نشوند و مقداری خامی داشته باشند، بپزید.

۲.پیاز را ساطوری خرد کرده و در روغن تفت دهید. بعد گوشت چرخ‌کرده را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به پیاز افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه‌ای شود.

۳.مایه گوشتی را با لپه و برنج پخته و سبزیجات خرد شده دلمه و به مقدار دلخواه نمک با هم مخلوط کنید.

۴.در هر برگ کلم دو قاشق غذاخوری از مایه دلمه را بریزید و دلمه را به شکل بقچه بپیچید. بعد دلمه‌ها را کف قابلمه بچینید و روی آن یک استکان آب ریخته و اجازه دهید تا دلمه‌ها خوب بپزند.

نکته:

برای تهیه دلمه کلم برگ می‌توانید به جای گوشت چرخ‌کرده از سویا یا گوشت مرغ نیز استفاده کنید.

منبع: همشهری

908754

سازمان آگهی های پرسون