- سینه مرغ ۱ عدد
- سیب زمینی نگینی ۱ عدد
- هویج نگینی ۱ عدد
- پوره گوجه فرنگی ۳ عدد
- پیاز نگینی ۱ عدد
- ورمیشل ۱۰۰ گرم
- جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری
- لیمو ترش ۱ عدد
- رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، روغن به میزان لازم
- استاک مرغ ۱ عدد
طرز تهیه
ابتدا چربی های سینه مرغ را جدا کنید چون نباید داخل سوپ بریزید. سینه های مرغ را نیز نگینی خرد کنید (برخی گوشت را ریش ریش می کنند و در سوپ می ریزند که اشتباه است.)
در یک قابلمه پیاز نگینی را سرخ کنید. دقت کنید با روغن کم این کار را کنید چون روغن زیاد برای این سوپ خیلی طعم آن را متبوع نمی کند. سپس هویج و مرغ را به پیازداغ اضافه کنید. استاک مرغ را هم اضافه کنید و فعلا در این مرحله نمک نزنید چون استاک خودش نمک دارد و آخر کار نمک را اندازه کنید.
مواد را تفت دهید و فلفل سیاه و زردچوبه هم اضافه کنید و مجدد تفت دهید و در ادامه نصف جعفری های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید و نصف دیگر را کنار بگذارید. این کار موجب می شود سوپ شما قوام لازم را بگیرد و خوشمزه تر شود. این نکته فوت کوزه گری این غذاست.
در ظرفی جداگانه کمی رب گوجه فرنگی تفت دهید و به این مواد اضافه کنید. در ادامه سیب های نگینی خرد شده و استاک مرغ را به سوپ اضافه کنید. پوره گوجه فرنگی را هم اضافه کنید که طعم و لعاب آن را بی نظیر می کند، در خیلی از رسپی ها معمولا پوره گوجه نمی زنند و به همان رب بسنده می کنند اما شما حتما استفاده کنید.
سپس آب جوش را اضافه کنید و اجازه دهید یک ساعت روی حرارت متوسط باشد. بعد از یک ساعت که سیب زمینی و مرغ و هویج پخت، مابقی جعفری که کنار گذاشته بودید را به سوپ اضافه کنید. آب لیمو تازه و ورمیشل هم اضافه کنید و بعد از ده دقیقه سوپ آماده است.
معمولا سوپ ورمیشل را در ظرف سفید سرو می کنند تا بیشتر خودش را نشان دهد و زیباتر شود. نوش جان.