به گزارش سایت خبری پرسون، خورش بادمجان یکی از خورشهای پر طرفدار در میان خانواده هاست حالا تصور کنید به این خورش دانه های خوش رنگ و لعاب انار اضافه شود و این خورش خوش طعم و رنگ در کنار برنج ایرانی معطر رنگ و بویی بهشتی به سفره ها می دهد.
خورش انار بادمجان
آمادهسازی: یک و نیم ساعت
پخت: یک ساعت
تعداد: ۴ نفر
مواد لازم
- بادمجان: ۳ عدد
- سینه مرغ:یک عدد
- پیاز: یک عدد
- رب انار: ۳ قاشق غذا خوری
- سس انار(ترکیب آب انار و کمی شکر) :۳ قاشق غذا خوری
- دانه انار: ۲ قاشق غذا خوری
- زعفران: به میزان لازم
- نمک، فلفل سیاه: به میزان لازم
روش تهیه
۱: بادمجانهای پوست گرفته را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود. سپس سرخ کنید.
۲: پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس مرغ را هم سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و بوی آن گرفته شود. نمک، فلفل سیاه و سس انار را به آن اضافه کنید.
۳: مرغ را همراه یک و نیم لیوان آب جوش بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. در ادامه بادمجانها را بیفزایید.
نکته: میتوانید بادمجانها را در انتهای پخت روی خورش قرار دهید.
منبع: همشهری