کد مطلب: 815845
یکشنبه 11 آذر 1403 09:43
به گزارش سایت خبری پرسون، خورش بادمجان یکی از خورشهای پر طرفدار در میان خانواده هاست حالا تصور کنید به این خورش دانه های خوش رنگ و لعاب انار اضافه شود و این خورش خوش طعم و رنگ در کنار برنج ایرانی معطر رنگ و بویی بهشتی به سفره ها می دهد.
آمادهسازی: یک و نیم ساعت
پخت: یک ساعت
تعداد: ۴ نفر
۱: بادمجانهای پوست گرفته را داخل مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی اش گرفته شود. سپس سرخ کنید.
۲: پیاز را نگینی خرد کرده و تفت دهید. سپس مرغ را هم سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و بوی آن گرفته شود. نمک، فلفل سیاه و سس انار را به آن اضافه کنید.
۳: مرغ را همراه یک و نیم لیوان آب جوش بپزید تا کاملا نرم و پخته شود. در ادامه بادمجانها را بیفزایید.
نکته: میتوانید بادمجانها را در انتهای پخت روی خورش قرار دهید.