به گزارش سایت خبری پرسون، «مربا دوست نداری؟! اما مربای به رو نمیتونی دوست نداشته باشی!» یکی از مهمانهای فصل پاییز «به» است. این میوه دوست داشتنی و پر از خاصیت است و مربای آن محبوبیت خاصی دارد.
اصلا به حدی خوب است که خالی خالی دوست دارید آن را میل کنید! مربایی خوشرنگ، خوش عطر و بو، خوش طعم که با کره یا مربا، حتی کنار چای به جای قند و بقیه شیرینیها فوق العاده است!
«به» یکی از کاربردیترین فرزندان پاییز است! در زمینه مربا که حرفهای زیادی برای گفتن دارد. چای آن در کنار دارچین بی نظیر است. خورش خوشمزهای دارد. خوراک آن را که میشناسید؟! تاس کباب! چه کسی میتواند از آن رو برگرداند؟! دسرهای متنوع میتوان با آن درست کرد. به تنهایی هم خوشمزه است! دیگر از یک آفریدهی خدا چه میخواهید؟!
مربای به را در این فصل درست کنید و یخچالتان را رنگ و بو ببخشید!
مواد لازم:
گام اول:
بهها را بشویید، پوست بگیرید و به شکل دلخواه خرد کنید. حتما دانههای وسط آن را کنار بگذارید که برای فصل سرد سال، برای سرفههای ناشی از بیماریهای پاییز و زمستان (خدای نکرده!) مرهم است. برای اینکه مربای خوشگلی داشته باشید میتوانید حتی بهها را قالب بزنید به شکلهای مختلف. یا به صورت مکعبهای ریز خرد کنید. حتی میتوانید خلالی هم برش بزنید. این قسمت دیگر به خودتان و سلیقهتان واگذار میشود.
گام دوم:
از یک قابلمه که بهتر است مسی باشد استفاده کنید.بههای برش خورده را به همراه 6 لیوان آب و 500 گرم شکر را در آن بریزید و بگذارید آب بجوشد. بعد حرارت گاز را کم کنید و دمکنی روی آن بگذارید تا یک ساعت بپزد. به مرور رنگ بهها قرمز خواهد شد و زیبایی آن دوچندان میشود. بعد از یک ساعت غلظت مربا به حد مناسبی خواهد رسید.
گام سوم:
اگر میخواهید طعم مربایتان فوق العاده بشود قبل از اینکه به غلظت مناسب برسد (نیم ساعت که از پخت مربا گذشت) هل و زعفران را اضافه کنید. اگر دوست داشتید یک تکه چوب دارچین هم داخل قابلمه بریزید.
این نکته را هم در نظر داشته باشید که اگر خیلی غلیظ بشود مربای خوبی نخواهید داشت چون بعد از سرد شدن باز هم سفت میشود.
گام چهارم:
بعد از به غلظت رسیدن مربا نوبت اضافه کردن آبلیمو است.
مربای شما حاضر است و در ظرف مناسب بریزید و بعد از خنک شدن در یخچال نگهداری کنید.
از کجا بفهمیم غلظت مربا مناسب است؟
یک قطره از شهد مربا را داخل یک لیوان آب سرد بریزید اگر شهد بدون اینکه پخش شود تا ته لیوان رفت یعنی غلظت آن خوب است اما اگر خیلی سریع در آب پخش و حل شد هنوز برای اینکه روی گاز بماند جا دارد.
منبع: نمناک