دادن وعده‌های اجرایی نامزدها خلاف قانون است

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس با اشاره به داغ شدن فضای وعده‌های انتخاباتی، گفت: نامزد‌ها در تبلیغات خود از وعده‌های خلاف واقع که در چارچوب اختیارات و قانون نمی‌باشد پرهیز کنند.
تصویر دادن وعده‌های اجرایی نامزدها خلاف قانون است

به گزارش سایت خبری پرسون، حسین گودرزی سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با نزدیک شدن به دوازدهمین دوره انتخابات مجلس، بازار وعده‌های انتخاباتی داغ شده است، گفت: لازم است که آگاهی مردم در زمینه وظایف نمایندگان و کارکرد مجلس افزایش یابد و به هر وعده که از سوی نامزدهای مجلس عنوان می‌شود توجه نکنند تا دست به انتخاب کارآمدتری بزنند.

وی با تاکید بر اینکه کاندیداهای مجلس باید در چارچوب وظایف و اختیارات نمایندگی مجلس دست به طرح وعده‌های انتخاباتی بزنند، افزود: متاسفانه بعضا شاهدیم، گاهی گفته‌ها و وعده‌هایی است که تنها رنگ و بوی شعاری دارند و هرگز فرصت عملی شدن نمی‌یابند چرا که از لحاظ قانونی مغایر قوانین است.

نماینده درود و ازنا در مجلس بر التزام نامزد‌ها به قانون، تاکید کرد و گفت: نامزد‌های انتخاباتی از شگرد‌های تبلیغاتی نادرست چه در فضای مجازی و چه در فضای حقیقی پرهیز کنند و در تبلیغات خود رعایت هنجار‌ها را داشته باشند.

وی تصریح کرد: تبلیغات هر نامزد انتخابات مجلس باید متعارف بوده و از تخریب دیگر کاندیداها پرهیز کنند.

گودرزی ادامه داد: بعضا شاهد هستیم که کاندیداها با هدف کسب کرسی مجلس به هر قیمت، حیطه تبلیغی را به موج‌سواری احساسات تبدیل کرده و با وعده‌های غیرعملی به اعتماد عمومی آسیب می‌زنند.

وی با تاکید بر اینکه قانون گذاری و نظارت مهمترین وظایف مجلس است، بیان کرد: بنابراین وعده‌ای که یک کاندیدای مجلس به مردم می‌دهد باید در محدوده قانونگذاری و نظارت که از وظایف مجلس و نمایندگی است باشد و هر گونه وعده در حوزه اجرایی که از سوی نامزد مجلس مطرح شود خلاف قانون است.

نماینده درود و ازنا در مجلس با بیان اینکه نامزدهای انتخابات مجلس باید از وعده‌هایی که توانایی اجرای آن را ندارند پرهیز کنند، اظهار کرد: چرا که در صورت عدم تحقق چنین وعده‌هایی به سرمایه اجتماعی آسیب وارد می‌شود.

گودرزی با بیان اینکه هر یک از کاندیداها باید وعده‌ها و برنامه‌هایی به مردم ارائه کنند که با توجه به شرایط و ظرفیت کشور قابلیت اجرایی دارد، گفت: اینکه برخی از کاندیداها سعی کنند با برنامه‌های غیرکارشناسی مردم را پای صندوق رای بکشند؛ برخلاف اخلاق بوده و مردم نیز نسبت به این مسائل آگاه هستند.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس با بیان اینکه هر یک از کاندیداها باید باتوجه به ظرفیت کشور برای حل مشکلات مردم برنامه‌ای مدون ارائه دهد، گفت: جامعه ایران نسبت به موضوع‌های روز و نیازها و خواسته‌های خرد و کلان به خوبی مطلع هستند لذا وعده‌های بی‌اساس از سوی نامزدهای انتخاباتی مردم را نسبت به حضور در انتخابات دلسرد می‌کند.

وی بیان کرد: گاهی دیده می‌شود نامزدهای انتخابات مجلس وعده‌هایی به مردم می‌دهند که از حوزه اختیارات مجلس خارج است و وقتی که وارد مجلس می‌شوند و نمی‌توانند به وعده‌های داده‌شده عمل کنند، حس بی‌اعتمادی در مردم بوجود می‌آید.

گودرزی با بیان اینکه ادعای نامزدها در خصوص سوابق و توانایی‌ها باید به دور از اغراق باشد، گفت: مردم آگاه هستند و با ارزیابی‌های خود فرد اصلح را انتخاب می‌کنند و مشارکت حداکثری آنها در انتخابات امری ضروری بوده چرا که تشکیل مجلس قوی زمینه‌ساز پیشبرد امور در کشور خواهد شد.

منبع: تسنیم

586647

سازمان آگهی های پرسون