به گزارش سایت خبری پرسون، کتلت یا کیتو مرغ یک غذای خوشمزه ایتالیایی است که شباهت زیادی به کتلت مرغ دارد و برای طعم لذیذ تر آن همراه با پنیر موزارلا و سبزیجات مختلف تهیه میشود. برای پخت یک غذای متنوع برای نهار یا شام، میتوانید این کتلت ایتالیایی را با این دستور، آماده کنید.
مواد لازم تهیه کتلت ایتالیایی ، کیتو مرغ
مواد لازم | مقدار |
سینه مرغ | 700 گرم |
تخم مرغ | 2 عدد |
پنیر موزارلا | 1 پیمانه |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
ریحان و جعفری خرد شده | از هر کدام 2 قاشق غذاخوری |
پیاز چه خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پودر پاپریکا | 1 قاشق چایخوری |
پودر سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
دستور پخت کیتو مرغ یا کتلت ایتالیایی
- ابتدا استخوان های سینه مرغ را جدا کنید و به صورت مکعب های ریز خرد کنید.
- سپس داخل کاسه ای مناسب تخم مرغ ها را با سبزی ها مخلوط کنید و خوب هم بزنید.بعد به تخم مرغ ها ، پودر سیر، پودر سوخاری، پاپریکا و کمی نمک و فلفل اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
- حالا مرغ های خرد شده را هم در آخر اضافه کنید و خوب به مواد آغشته کنید. سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.
- در این مرحله پس از مزه دار شدن مرغ ها ،تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن داخل آن بریزید تا گرم شود. سپس مایه را کف تابه بریزید و روی آن را کاملا صاف کنید. وقتی یک طرف کیتو سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر آن ها نیز سرخ شود.
- نوبت آن رسیده تا کیتوهای سرخ شده را روی دستمال روغن گیر قرار دهید تا روغن اضافش گرفته شود. کیتوی مرغ را در کنار سس مارینارا سرو کنید.
- در تهیه کیتو مرغ میتوانید سبزیجات را به دلخواه تغییر دهید و پنیر را به دلخواه حذف کنید.
مواد لازم برای سس مارینارا کتلت ایتالیایی
مواد لازم | مقدار |
گوجه فرنگی | 8 عدد |
سیر | 4 حبه |
پیاز | 1 عدد |
آویشن | 1 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
ریحان خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 4 قاشق سوپخوری |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 2 قاشق سوپ خوری |
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور تهیه سس مارینارا
- برای تهیه این سس، ابتدا گوجه فرنگی ها را بعد از شستن پوست بگیرید و بعد با رنده ریز رنده کنید و یا میتوانید داخل دستگله غذاساز یا مخلوط کن به شکل پوره در بیاورید.
- پیاز و سیرها را هم بعد از پوست کندن با رنده ریز رنده کنید.
- حالا تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن زیتون یا کره داخل آن بریزید تا داغ شوند. بعد پیازها را داخل روغن بریزید و تفت دهید تا نرم و سبک شود. سپس سیر را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
- در این مرحله از تهیه سس، با وجود سیر و پیاز داخل تابه، وسط آن را باز کنید و رب گوجه فرنگی را وسط تابه بریزید و برای چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ باز کند.
- بعدگوجه فرنگی های پوره شده را اضافه کنید و به همراه آویشن، نمک و فلفل تفت دهید. وقتی آب گوجه فرنگی بخار شد و سس به غلظت دلخواه رسید.
- آب لیمو را اضافه کنید و در آخر جعفری و ریحان خرد شده را نیز بیفزایید و مداوم مواد را تفت دهید تا سس به قوام دلخواه برسد.
منبع: نمناک