گراتن مرغ، یک شام خوش طعم و آسان

گراتن یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها است که انواع و اقسام مختلفی دارد.
تصویر گراتن مرغ، یک شام خوش طعم و آسان

به گزارش سایت خبری پرسون، گراتن مرغ یکی از این مدل ها است که دستور آن بسیار ساده است. در این مقاله شما را با این پیش غذای ساده و خوشمزه آشنا می کنیم​

گراتن مرغ

گراتن مرغ را با این دستور بی نقص، خوشمزه درست کنید.

مواد لازم برای تهیه گراتن مرغ

  • کره ذوب شده : 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز نگینی خرد شده : 1 عدد
  • مرغ پخته ریز شده : 4 فنجان
  • شیر : 2 لیوان
  • خامه : نصف فنجان
  • پنیر چدار : 2 فنجان
  • پیازچه خرد شده : 1 فنجان
  • پنیر پیتزا رنده شده : 1 فنجان
  • نمک، فلفل و ادویه : به مقدار لازم
  • فلفل دلمه ای رنگی خرد شده : 2 فنجان
  • نان لواش یا نان پیتا : 10 عدد

طرز تهیه گراتن مرغ

فر را روی 400 درجه فارنهایت بگذارید.

پیاز نگینی را تفت دهید.

پیازچه های سبز خرد شده را به پیازها اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

مرغ های پخته شده را ریش ریش کرده و به مخلوط پیاز و پیازچه اضافه کنید.

1 لیوان شیر، نمک، فلفل و ادویه را اضافه کنید.

1 فنجان فلفل دلمه ای های پخته شده را اضافه کرده و به تفت دادن ادامه دهید.

کره را درون تابه ای تفت داده و آرد را به آن اضافه کنید.

کم کم 1 لیوان دیگر شیر را اضافه کرده و هم بزنید.

نمک و فلفل را اضافه کنید.

نصف فنجان خامه را اضافه کرده و مخلوط کنید.

پنیر چدار رنده شده را اضافه کنید.

باقیمانده فلفل دلمه ای پخته شده را اضافه کنید.

نان لواش یا نان پیتا را روی تخته آشپزی قرار داده و مقدار از مخلوط مرغ و پنیر چدار رنده شده را درون آن قرار داده و نان را بپیچانید.

نان های پیچیده شده را درون ظرف قرار داده و سس را روی آن ها بریزید.

روی سس ها باقیمانده پنیر پیتزا رنده شده بریزید.

منبع: سیمرغ

503254

سازمان آگهی های پرسون