به گزارش سایت خبری پرسون، شیما اکبرزاده مولف کتاب «رازهای بیداری» گفت: در این زمان، توجه بیشتر افراد صرفا به رویدادها و پدیدههای مادی و ظاهری اجازه نمیدهد تا در دلِ تاریکیها، آن نور درونی ما بدرخشد و تابان شود. اما با همه این سخنها برای شناخت هستی، هزاران کلید واژه وجود دارد و هر یک از بزرگان کلید واژهای را معرفی کرده است که با روشها و تمرینها ما را با جهانهای اسرار آمیز آشنا کند.
او افزود: استادی بر اهمیت خواب و رویا و وحدت تاکید میورزد و رویا بودن این جهان را مهم میشمارد بزرگی بر حضور در لحظه حال اشاره دارد. به گفته فروید در کتاب «تمدن و ملالتهای آن» «قاعدهای وجود ندارد که به درد همه بخورد، هر کس باید خودش راهی بیابد که او را نجات دهد.» در واقع، هر کسی باید کلید واژهی اسرار آمیز خود را بیاید، برای آنکه درهای گشایش زندگی هر فرد متفاوت است
او گفت: پیشنهاد من به مخاطبان کتاب رازهای زندگی این است که به جای اکتفا به دانستههای قبلی و تفسیرآن، به بخشهای کتاب همانند رازی نگاه شود که گویی میخواهیم آن را کشف کنیم تا درک عمیقتری نسبت به نوشتههای موجود داشته باشیم.
اکبرزاده با بیان این مطلب که در واقع آمدن از فضای دانستن به فضای کشف و شهود این فرصت را برایمان فراهم میکند که تفسیرمان از زندگی از طریق خاطرات، داشتهها و دانستنیهای قبلی نباشد و پذیرای بینش جدیدی برای خود باشیم تا بتوانیم نتایج مطلوبتری را برای زندگیمان رقم بزنیم.
به گفته اکبرزاده؛ درک هستی، نیازمند فارغ شدن تدریجی از اندیشههای مزاحم و مشوش کنندهاست به گونهای که برای رهایی از پلیدیها تلاش کنیم که آغازگر سیر و سلوک جهان درونی است و آگاهی به آن جهان بیرونی را بهتر میسازد. سیر درونی، لزوماً از طریق منطق یا حواس پنجگانه نیست و براساس احساس درونی، شهود یا مکاشفه میباشد. همانطورکه سارتر گفته است: «ما به زندگی معنا نمیدهیم، زندگی را کشف میکنیم.»
اکبرزاده درباره رویکردش برای تالیف این کتاب گفت: رویکردی در نوع نگارش این کتاب انتخاب شده است در راستای پاسخ به ذهن کنکاشگر است. در ابتدا به بیان یک مسئله و همچنین به چگونگی و چرای آن میپردازد و سپس نظر و دیدگاه اندیشمندان و نویسندگان را مطرح میکنم.
او افزود: صفحات و بخشهای این کتاب، همانند زندگی است. هر روز زندگی، حاوی یک معنای خاص است که حرفی برای گفتن و درسی برای آموختن و تجربه کردن دارد که سادهترین درس آن میتواند در پس یک واژه برای همان روز پنهان شده باشد و بعضی از روزها واقعیتاش چنان ناشناختهاست که در صفحات بعدی روزگار، شاید حقیقتاش شناخته شود. در آخر، آنهایی که بیداریشان بهتر از خوابشان است به گسستگیهای موجود، پیوستگی میبخشند.
در این کتاب علاوه بر بینش نگارنده، از گفتههای اندیشمندان، فیلسوفان و دانستههای موجود در ۶۹ کتاب همسو با رازهای بیداری نقل شده است. اهتمام نویسنده در این کتاب بر این بوده است تا با ملا کردن رازهایی، زمینهای فراهم شود تا زندگیمان با تمام سختیهایش لذت بخش شود و به جای آن که حتما با رسیدن به چیزی یا کسی خوشحال باشیم. یعنی شادمانی واقعی را در درونمان پیدا و آن را احساس کنیم.
کتاب «رازهای بیداری» پژوهش و تالیف شیما اکبرزاده با قیمت ۱۸۰ هزارتومان از سوی نشر گویا روانه بازار نشر شد.
منبع: ایرنا