رولت خامه ای یکی از انواع شیرینی های خامه ای و تَر بسیار پرطرفدار در میان ایرانیان است که با دستورها و طرح های بسیار متنوعی تهیه می شود. این شیرینی خوشمزه هم مانند دیگر شیرینی های خامه ای نسبت به شیرینی های خشک در میان ایرانیان محبوبیت بیشتری دارند.
به گزارش سایت خبری پرسون، برای مشاهده آموزش شیرینی پزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه رولت خامه ای در ادامه با مجله پرسون همراه باشید.
مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور شکلاتی ۲ عدد،خامه صبحانه یک پاکت،موز رسیده ۱ عدد،گردو ۲ ق غ،کره ۳۰ گرم،شیر ۱/۳ پیمانه پودر قند ۲ ق غ