چند ترفند طلایی برای ترد شدن کتلت

یک راز ترد شدن کتلت گرفتن آب سیب‌زمینی است. بقیه ترفندهای تهیه کتلت را در ادامه این مطلب بخوانید.
تصویر چند ترفند طلایی برای ترد شدن کتلت

به گزارش سایت خبری پرسون، در طرز تهیه کتلت با سیب‌زمینی حتما بعد از رنده یا چرخ کردن سیب‌زمینی و پیاز، آب آن‌ها را بگیرید. این کار باعث می‌شود کتلت شما باز نشود. همچنین اگر آب سیب‌زمینی‌ها را نگیرید، غذای‌تان طعم و رنگ بدی خواهد گرفت. یک راز ترد شدن کتلت، گرفتن همین آب سیب‌زمینی است. بقیه ترفندهای تهیه کتلت را در ادامه مطالعه کنید:

۱- گاهی اوقات برخی افراد از سیب‌زمینی آب‌پز در کوکو یا کتلت استفاده می‌کنند، بهتر است بدانید در کتلت با سیب‌زمینی آب‌پز هنگام سرخ شدن روغن بیشتری لازم است.

۲- بهتر است از آرد نخودچی در کتلت گوشت استفاده کنید تا کتلت بیشتر پف کند و بافت ترد و پوک‌تری داشته باشد. همچنین می‌توانید از آرد سوخاری و پودر نان خشک هم استفاده کنید.

۳- یکی از رازهای خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که آرد نخودچی و پودر سوخاری را به همراه ادویه دلخواه به مواد اضافه و سرخ کنید.

۴- می‌توانید به مایه کوکو یا شامی، انواع سبزی‌ معطر خشک یا تازه مثل ترخون و مرزه هم اضافه کنید. همچنین استفاده از ادویه معطر در به وجود آمدن طعم ویژه و فوق‌العاده آن تاثیر دارد.

۵- مهم‌ترین راز خوشمزه شدن کتلت و شامی این است که مایه آن را در ظرف دربسته، قبل از سرخ کردن به مدت یک تا دو ساعت در یخچال استراحت دهید.

۶- راز خوشمزه شدن شامی این است که گوشت آن باید بدون ریشه باشد. اگر از گوشت گوساله استفاده می‌کنید، از دو قاشق غذاخوری کره ذوب شده هم در آن استفاده کنید. این کار باعث می‌شود، گوشت‌تان خشک نشود.

۷- اگر می‌خواهید در شامی از گوشت مرغ استفاده کنید، دو قاشق آب مرغ و کره را به مایه شامی اضافه کنید.

۸- یکی از فوت و فن‌های کتلت خوشمزه این است که در صورتی‌که موقع سرخ کردن، روی روغن کف تشکیل شد، روغن را عوض و با روغن جدید جایگزین کنید.

۹- هنگام سرخ کردن کوکو یا کتلت، اگر در روغن کمی زردچوبه بریزید و سپس کتلت‌ها یا کوکو را سرخ کنید، رنگ آن زیباتر خواهد شد.

۱۰- یک راز خوشمزه شدن کتلت و شامی هم این است که از مقداری زعفران دم‌کرده در مواد شامی و کتلت استفاده کنید. با این کار طعم آن‌ها فوق‌العاده خواهد شد.

منبع: خراسان

506149

سازمان آگهی های پرسون