به گزارش سایت خبری پرسون، برای ناهار یک روز بهاری درفصل امتحانات یک جوان دبیرستانی چه بهتر است از یک بشقاب برنج و خورشی که پر باشد از مغزهای پسته و بادام. تفاوت اصلی این خورش با خورشهای معمول بافت مغزهای آن است که هم هیجانانگیز است و هم خوشمزه.
در ضمن اگر فرزند شما میانه خوبی با گوشت تکهای ندارد، خورش پسته و بادام از جمله معدود خورشهایی است که با گوشت چرخکرده درست میشود.
مواد لازم
- ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
- ۱ پیمانه مغز بادام خام
- ۲ /۱ پیمانه خلال پسته
- ۳ عدد پیاز درشت
- ۴ قس آبغوره
- یک پیمانه آب گوشت
- ۲ قس ربگوجهفرنگی
- روغن به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان کافی
- ۲ ق س خلال بادام
۱. مغز بادام خام را به مدت نیم ساعت در مقداری آب خیس کنید. سپس پوست آنها را بکنید.
۲. پیازها را پوست کنده و بهصورت خلالی خرد کنید و با کمی روغن خوب سرخ کنید. گوشت را به پیازداغ اضافه کرده، تفت دهید. نمک، فلفل، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را هم اضافه کرده پس از کمی حرارت دادن، آب گوشت را هم بریزید و بگذارید با حرارت ملایم، گوشت مغزپخت شود.
۳. بادامهای خیس خورده و بدون پوست را به خورش اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه جوشیدن، میتوانید خلالهای پسته را هم به همراه آبغوره به محتویات قابلمه بیفزایید. البته مقداری خلال پسته و خلال بادام برای تزئین کنار بگذارید.
نکته: بادام، چون بافت سفتتری نسبت به پسته دارد، بهتر است مدت زمان بیشتری بجوشد.
فوتوفن
بعد از حدود هفت تا ده دقیقه اجاقگاز را خاموش کنید و خورش را در ظرف مورد نظر ریخته و با کمی خلال پسته و بادام تزئین کنید.
اگر میخواهید به جای آب گوشت از قرص عصاره گوشت استفاده کنید، به غذا نمک اضافه نکنید، زیرا معمولا این قرصهای عصاره شور هستند.
منبع: همشهری آنلاین