طرز تهیه سخت‌ترین و خوشمزه‌ترین غذا

کوفته از جمله غذاهایی است که اقوام مختلف آن را در ابعاد گوناگون و روش‌های متنوع می‌پزند ولی کوفته تبریزی‌ها چیز دیگری است.
تصویر طرز تهیه سخت‌ترین و خوشمزه‌ترین غذا

به گزارش سایت خبری پرسون، درست کردن این کوفته البته با آن حجم و اندازه اصیل تبریزی‌اش کار هر کسی نیست ولی شما می‌توانید آن را در ابعاد کوچک‌تر درست کنید.

مواد لازم برای ۲ عدد کوفته

  • ۵۰۰ گرم گوشت بدون چربی
  • ۲ /۱ پیمانه لپه
  • ۴ /۱ پیمانه برنج
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • ۲ ق‌س سبزی کوفته خشک شده (از هر کدام ۱ ق‌س ترخون و مرزه)
  • زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ۵ پیمانه آب
  • ۲ ق‌س رب گوجه‌فرنگی
  • ۳ ق‌س پیازداغ
  • یک ق‌س زعفران آب شده

مواد لازم برای داخل کوفته

  • ۲ عدد تخم‌مرغ آب‌پز
  • ۱۰۰ گرم زردآلوی خشک (خیس شود)
  • ۱۰۰ گرم گردو

طرز تهیه کوفته:

۱. لپه‌ها را آب‌پز کرده سپس چرخ کنید.

نکته: اگر می‌خواهید دانه‌های لپه کاملا له شوند می‌توانید آنها را دوبار چرخ کنید. برنج را هم در ظرفی دیگر مدت سه ساعت خیس کنید.

۲. گوشت بدون چربی را هم دو بار چرخ کنید. سپس همراه لپه چرخ‌شده، برنج خیس خورده، سبزی‌های خشک، زردچوبه، نمک و فلفل مخلوط کرده و با دست شروع به ورز دادن کنید. البته برای اینکه کوفته طعم بهتری بگیرد می‌توانید نصف پیازداغ‌های آماده را به این مواد اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را شکسته به مواد بیفزایید و دوباره خوب با دست ورز دهید.

۳. وقتی مخلوط مواد یکدست و یکنواخت شد، نصف آن را برداشته، در دستتان به شکل گلوله‌ای نسبتا بزرگ حالت دهید. سپس وسط آن را با فشار انگشتان باز کرده، یک تخم‌مرغ پخته شده، زردآلو و گردو را میان این گلوله بگذارید و دوباره با دست دیگر مواد را به شکل گلوله درآورید.

۴. وقتی هر دو کوفته را به این صورت آماده کردید، آنها را به مدت ۱۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا خوب مواد جذب هم شوند و احتمال وارفتن کوفته کمتر شود.

۵. در این فاصله رب گوجه‌فرنگی را با باقیمانده پیازداغ کمی تفت داده و آب را همراه با نمک و فلفل و زعفران آب شده به آن اضافه کنید. شعله را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. بعد از جوش آمدن آب، ‌ کوفته‌ها را داخل آن قرار دهید حالا در قابلمه را بگذارید و صبر کنید روی شعله کم، کوفته‌ها بپزد.

فوت‌وفن

اگر می‌خواهید در حین پخت، کوفته‌ها وا نروند، ۱۰ دقیقه بعد از شروع پخت، آنها را بررسی کنید. اگر پخته بودند از درون آب دربیاورید و آب را جدا بجوشانید تا به سس تبدیل شود.

یه‌جور دیگه

اگر می‌خواهید کوفته‌هایتان خوش‌طعم‌تر شود، چند عدد آلو و در صورت تمایل مقداری زرشک به سس کوفته اضافه کنید.

منبع: همشهری آنلاین

491938

سازمان آگهی های پرسون