به گزارش سایت خبری پرسون، به نقل از روابط عمومی موسسه بوستان کتاب، کتاب «دُرّ نجف (زندگینامه علمای روستای شیخ شبان)» اثر غلامرضا گلی زواره و به کوشش سید عبدالله هاشمی و سید محمد کاظمی در ۳۵۲ صفحه به همت مؤسسه بوستان کتاب به چاپ رسید.
پیش از آن که روستای شیخ شبان به لطف مجاهدات سلحشوران سرزمین سادات، روستای نمونه ایثارگری کشور شناخته شود، به نجفِ چهارمحال شهرت داشت. «دُرّ نجف» بیانگر نقطه آغاز حرکت فکری، اجتماعی و سیاسی روستای شیخ شبان و پاسخی تاریخی به این معماست. شیخ شبان به انگشتر زیبا میماند که عالمان بزرگش، چنان دُرّ نجف، نگین درخشان آن هستند.
این کتاب در ۱۵ بخش تألیف شده است؛ بخش اول با عنوان «عالم مهمان»، علامه محدث سید بهاء الدین محمد حسینی نایینی سبزواری مختاری (مدفون در شیخ شبان) به نگارش درآمده و بخش دوم با عنوان آیت الله آقا سید اسدالله موسوی معروف به «آقا نجفی» به رشته تحریر در آمده که در آن نسبت و نیاکان و خانواده، دوران کودکی و تحصیلات مقدماتی مکاتبات ثمربخش و کسالت و رحلت مورد بررسی قرار گرفته است.
بخش سوم با عنوان حجت الاسلام و المسلمین سید حاتم کاظمی و بخش چهارم با عنوان حجت الاسلام والمسلمین آقا سید ابوالفضل کاظمی تألیف شده و در آن ایام کودکی، هجرت به قم، خدمات اجتماعی و تشکیل خانواده مورد تأکید قرار گرفته است.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمدتقی کاظمی عنوان بخش پنجم از کتاب مذکور است که در آن نویسنده به بیان تربیت در بیت فضیلت و تلاشهای مبارزاتی پرداخته و تلاشهای ارشادی و کوچ ابدی را به رشته تحریر درآورده است.
نویسنده در ششمین بخش از این کتاب با عنوان حجت الاسلام والمسلمین سید جعفر کاظمی به تبیین فصل شکفتن و ورود به شهر زیارتی قم پرداخته و سجایای اخلاقی را مورد بررسی قرار داده است.
در بخش هفتم از کتاب حاضر با عنوان آیت الله حاج سید حسین علوی سلطانی خانواده و اجازات شرعی شرح داده شده و حیاط مبارزاتی و شهادت فرزند مورد تأکید قرار گرفته است.
آیت الله سید محسن احمدی نجفی عنوان هشتمین بخش از کتاب مذکور است که در آن تولد و نشو و نما و فضیلتهای اخلاقی به رشته تحریر در آمده است.
نویسنده در نهمین بخش از این کتاب با عنوان آیت الله سید عطاءالله احمدی به بیان نیاکان نیکوخصال و طلوع نویدبخش پرداخته، ارتباط با بیت امام خمینی و دعوت از مبلغان انقلابی و سیاسی را شرح داده و و خشکانیدن باتلاق انحراف دراویش را مورد تأکید قرار داده است.
حجت الاسلام والمسلمین سید علی احمدی عنوان دهمین بخش از کتاب مذکور است که در آن سیاحت برای کسب معرفت و قرابت با تندیس فضیلت مورد توجه قرار گرفته است.
یازدهمین بخش از این کتاب با عنوان حجت الاسلام والمسلمین سید حیدر کاظمی تألیف شده و در آن نویسنده به بررسی رویش و رشد در شرایط مشقتآور و غواصی در دریای مسائل و مشکلات پرداخته و پژوهش و نگارش و منبرهای مستند و روضههای جانسوز را به رشته تحریر درآورده است.
نویسنده در دوازدهمین بخش از کتاب حاضر با عنوان حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالقاسم موسوی شاخهای از شجره شیخ شبان در ملایر و رشتههای روشنایی را مورد بررسی قرار داده و ابر رحمت و باران بیداری و تلاش برای تأسیس کانونهای آموزشی و تبلیغی را مورد تأکید قرار داده است.
حجت الاسلام والمسلمین شیخ عبدالله واحد جعفری وردنجانی عنوان سیزدهمین بخش از این کتاب است که در آن کسب کمالات، سراج منیر، آراسته به خصایل شایسته و بانگ رحیل شرح داده شده است.
چهاردهمین بخش از این کتاب با عنوان حجت الاسلام والمسلمین سید علی اکبر کاظمی و پانزدهمین و آخرین بخش با عنوان حجت الاسلام والمسلمین سید محمد کاظمی به رشته تحریر در آمده است.
برشی از اثر:
* دفاع از ارزشها و دستاوردهای انقلاب اسلامی
حساسیتی که مرحوم حجت الاسلام والمسلمین سید حیدر کاظمی در خصوصعدم شرکت در رفراندوم فرمایشی شاه درباره اصول انقلاب سفید سال ۱۳۴۱ داشت، در واقع پیروی از اعلامیه امام خمینی (ره) بود که در روز دوم بهمن ۱۳۴۱ صادر شد و در آن رفراندوم شاهنشاهی تحریم گشته بود.
وی همین حساسیت را بعد از پیروزی انقلاب اسلامی درباره حضور گسترده و فعال مردم در انتخابات خبرگان رهبری، مجلس شورای اسلامی و ریاست جمهوری داشت و در دوران پس از استقرار نظام جمهوری اسلامی ایران، اقشار مردم را به حضور در انتخابات ترغیب میکرد و در این خصوص تأکید جدی داشت و خودش هم در تمامی انتخاباتی که برگزار میشد، با شور و شوق حضور مییافت و در واقع از مبلّغان و مروّجان این حرکت فراگیر به شمار میرفت.
علاقمندان برای تهیه این کتاب میتوانند به نشانی اینترنتی مؤسسه بوستان کتاب به آدرس www. bustaneketab. ir مراجعه کنند.