خواص دمنوش نعناع که از آن بی خبرید!

وقتی در حال کاهش وزن هستید، در کنار ورزش و رژیم‌غذایی، دمنوش نعناع میل کنید. این کار به روند لاغری کمک می‌کند. از سوی دیگر چای نعناع به هضم سریع‌تر غذا کمک می‌کند.
تصویر خواص دمنوش نعناع که از آن بی خبرید!

به گزارش سایت خبری پرسون، دمنوش نعناع حاوی مقادیر بالایی از چندین نوع آنتی اکسیدان است که سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.

کاهش درد قاعدگی

خانم‌هایی که در زمان قاعدگی به درد شدید مبتلا می‌شوند، دچار انقباضات و اسپاسم عضلات رحم هستند. این موضوع کاملاً طبیعی است و در بسیاری از بانوان دیده می‌شود. اما یکی از راه‌های کاهش درد پریودی، خوردن چای نعناست. این دمنوش تاثیر زیادی در کاهش نفخ شکم، دردهای شدید شکمی و گرفتگی قاعدگی دارد. همچنین می‌تواند انقباضات دیواره‌ی رحم را کمتر کند. این دمنوش طبع گرمی دارد و می‌تواند درد پریودی را به راحتی تسکین دهد. برای تاثیر بهتر آن توصیه می‌شود در روز قبل از پریودی یا در همان روز اول، ۲-۳ بار در روز دمنوش نعناع را میل کنید.

کاهش وزن و لاغری

یکی دیگر خواص چای نعناع، تاثیر آن در کاهش وزن و لاغری است. اگر چه نباید گفت که چای نعناع برای لاغری جادو می‌کند، اما تاثیر زیادی در افزایش متابولیسم بدن دارد. وقتی در حال کاهش وزن هستید، در کنار ورزش و رژیم‌غذایی، دمنوش نعناع میل کنید. این کار به روند لاغری کمک می‌کند. از سوی دیگر چای نعناع به هضم سریع‌تر غذا کمک می‌کند. در نتیجه شما سریع‌تر احساس سیری می‌کنید و از غذا خوردن دست می‌کشید. دمنوش نعناع تاثیر زیادی در کاهش اشتهای کاذب دارد. بنابراین در دراز مدت به کاهش وزن کمک می‌کند.

مفید برای گوارش و هضم غذا

یکی دیگر از خاصیت‌های دمنوش نعناع برای لاغری کمک به بهبود عملکرد دستگاه گوارش است. می‌دانید که برای لاغری سیستم گوارش باید به خوبی عمل کند. هضم سریع‌تر موادغذایی و دفع مواد زائد از بدن به لاغری شما کمک می‌کند. دمنوش نعناع دقیقاً همین نتیجه را برای سیستم گوارش به همراه دارد.
این دمنوش ماهیچه‌های دستگاه گوارش را نرم‌تر می‌کند. همچنین با افزایش جریان صفرا، باعث دفع بیشتر کلسترول خون می‌شود. از سوی دیگر به کاهش نفخ معده و سوءهاضمه کمک می‌کند.

طرز تهیه دمنوش نعناع

برای درست کردن این نوشیدنی ابتدا چند برگ تازه‌ی نعناع را بشویید. سپس داخل قوری بریزید و به آن یک لیوان آب جوش اضافه کنید. حالا اجازه دهید این چای به مدت ۷ دقیقه بر روی حرارت غیر مستقیم (کتری یا سماور) دم بکشد. بعد از این چای نعناع حاضر است و می‌توانید آن را میل کنید.

منبع: ایسکانیوز

490336

سازمان آگهی های پرسون