به گزارش سایت خبری پرسون، غلامعلی حداد عادل در جلسه مؤسسان و مدیران برگزیده مدارس عضو "کانون مدارس اسلامی" با بیان اینکه مدارس اسلامی امروز ادامه دهنده خط دینی و فرهنگی جریان مدرسه سازی در سالهای قبل از انقلاب است؛ گفت: یک استمرار در امر مدرسه سازی اسلامی از حداقل سال ۱۳۲۰ است و ما نسل چهارم یا پنجم مدرسه سازی اسلامی است.
وی با بیان اینکه تأسیس مدارس اسلامی را از اجزای نهضت منتهی به انقلاب اسلامی میدانیم؛ افزود: طبیعی است که این جریان پس از انقلاب هم ادامه پیدا کند لذا ما به هیچ وجه خود را رقیب وزارت آموزش و پرورش نمیدانیم ما معتقدیم یک ارادهای است که نباید هدر برود.
حداد عادل با اشاره به اینکه غیر دولتی بودن مدرسه به معنای غیر انقلابی بودن آن نیست؛ گفت: ما از آزادیها و امکاناتی که غیر دولتی بودن مدارس ایجاد میکند برای خدمت به انقلاب استفاده میکنیم. نکته دیگر این است که هیچ کاری برای تضمین انقلاب اسلامی به اندازه تربیت نیروی صالح و مفید مؤثر نیست. اگر حال آموزش و پرورش خوب نبود باید نگران باشیم. نبض آموزش و پرورش درست نمیزند و من نگران آینده هستم زیرا امروز وضع آموزش و پرورش در همه زمینهها اعم از بودجه خوب نیست. عمر متوسط وزرای آموزش و پرورش در ۱۷ سال اخیر از دو سال کمتر بوده است یعنی هیچ وزیری نتوانستند اقدامی را که بیش از دو سال زمان میخواهد به انجام برساند.
وی در خصوص مشکلات مدارس غیردولتی گفت: مشکل مدارس غیر دولتی هم کم نیست و با افزایش قیمت مسکن، افزایش قیمت اجارهها و رشد آئیننامهها اداره مدارس غیردولتی دشوار شده است. موضوعاتی را که در مدارس دولتی امکان تحقق آن وجود ندارد میخواهند در مدارس غیر دولتی رشد بدهند. نگران هستیم که رشدی که در دهه ۷۰ در مدارس غیردولتی ایجاد شد با این روند به اضمحلال برود و این مدارس نتوانند نقشه خود را در تربیت نسل انقلابی ایفا کنند.
حداد عادل با اشاره به عدم پیوند کافی میان مدارس غیردولتی گفت: کاری کنیم که همه مدارس یک خانواده کنار هم باشند و مدارس برای یکدیگر کار کرده و به رشد یکدیگر کمک کنند. به فکر تربیت معلم باشیم. برای مجموعههای خود باید مجوز از آموزش و پرورش بگیریم. مدارس نیرو برای خود تربیت کنند تا معلمان مثل این سالها پس از مدتی کارکردن در مدرسه شغلشان را عوض نکنند و ما ناچار باشیم یک معلم تازه کار استخدام کنیم.
منبع: مهر