به گزارش سایت خبری پرسون، خوراک قارچ یکی از انواع غذاهای خوشمزه و سالم و ساده بین المللی است که که با دستورهای متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک قارچ در ادامه با مجله خبری پرسون همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خوراک قارچ و سبزیجات
قارچ | ۱ کیلوگرم |
پیاز قرمز یا سفید | ۴ یا ۵ عدد |
جعفری خرد شده | یک استکان |
فلفل کاپیا | ۲ عدد |
روغن زیتون | ۶ یا ۷ قاشق غذاخوری |
گوجه گیلاسی | ۸ یا ۹ عدد |
روغن آفتاب گردان | ۵ یا ۶ قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
آویشن کوهی | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
نمک | به میزان لازم |
پودر فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
آب گرم | سه چهارم استکان |
فلفل قرمز پرک شده | نصف قاشق چایخوری |
آویشن | نصف قاشق چایخوری |
نکات
منظور از استکان ، استکان کمر باریک است.
به جای گوجه گیلاسی گوجه فرنگی معمولی هم می توانید استفاده کنید.
فلفل کاپیا نوعی فلفل گوشتی شیرین است.
طرز تهیه خوراک قارچ و سبزیجات
قارچ ها را بدون جدا کردن ساقه شان به ۳-۴ قسمت مساوی با ضخامت متوسط برش بزنید.
قارچ ها را در ظرفی با روغن آفتابگردان مخلوط کنید.
ماهیتابه تفلون بزرگی را روی حرارت زیاد قرار دهید تا گرم شود.
قارچ ها را در ماهیتابه ریخته و ۳ الی ۴ دقیقه تفت دهید.
حرارت زیر ماهیتابه را کم کرده و در آن را بگذارید تا حدود ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزند. گاهی قارچ ها را هم بزنید.
در فاصله ای که قارچ ها آب انداخته و شروع به پختن می کند، سبزیجات خوراک را آماده کنید.
فلفل کاپیاها را از وسط نصف کنید و در ضخامت متوسط خرد کرده و کنار بگذارید.
گوجه گیلاسی ها را از وسط نصف کنید. اگر گوجه فرنگی معمولی دارید، به اندازه های دلخواه خرد کنید.
پیار را خرد کنید.
وقتی آب قارچ کم شد، فلفل کاپیای خرد شده را اضافه کرده ، چند بار هم بزنید و مجددا در ماهیتابه را بندید.
حرارت زیر ماهیتابه متوسط باشد تا آب قارچ کاملا جذب گردد.
پیاز خرد شده و روغن زیتون را اضافه کرده و هم بزنید تا کمی تفت داده شوند. سپس در ماهیتابه را ببندید.
وقتی پیازها نیم پختند، گوجه فرنگی ها را اضافه کنید.
بعد از چند دقیقه رب را در نصف لیوان آب حل کرده و به مواد اضافه کنید.
نکته : در صورت تمایل آب بیشتری بریزید.
۵ دقیقه دیگر خوراک در ماهیتابه در بسته بپزد.
نمک و ادویه ها را اضافه کنید.
جعفری خرد شده بریزید و بعد از دو سه دقیقه زیر ماهیتابه را خاموش کنید.
سپس در ظرف مناسب سرو کنید. نوش جان
منبع: تصویر زندگی