به گزارش سایت خبری پرسون،ترشی پیتزایی، از طعم و ترکیب متفاوتی با دیگر ترشیهایی که تا به حال استفاده کرده اید، برخوردار است و عطر و طعم بی نظیری به غذاهایتان میدهد. نکته مهمی که برای تهیه ترشی پیتزایی باید رعایت کنید این است که تمام سبزیجات را لای دستمال بگذارید تا آبشان کاملا خشک شود حتی ذرت و قارچ را بعد از پخت باید لای دستمال خشک کنید، به این ترتیب مانع از کپک زدن ترشی میشوید. برای تهیه این ترشی بهتر است از زیتون بدن هسته استفاده کنید و در صورت تمایل به صورت حلقهای خرد کنید تا ظاهر زیباتری داشته باشند.
ترشی پیتزایی
مواد لازم ترشی پیتزایی
قارچ ۳۰۰ گرم
هویج متوسط ۴ عدد
فلفل دلمه سبز ۱ عدد
فلفل دلمه رنگی زرد. قرمز نصف از هرکدام
زیتون ۱ لیوان
سرکه ۲ لیوان
ذرت پخته یا بیبی بلال ۱ لیوان
پودر فلفل قرمز ۲ ق چ
روغن زیتون ۴ ق غ
نمک ۴ ق چ
طرز تهیه ترشی پیتزایی
قارچها را در آب در حال جوش بیندازید و بعد از ۵ دقیقه آبکشی کنید و وقتی آب اضافه اش رفت خرد کنید و روی دستمال تمیز پهن کنید تا خشک شوند.
بقیه سبزیجات را هم خرد کرده و لای دستمال خشکشان کنید.
همه سبزیجات را مخلوط کرده و سرکه، نمک، فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید.
سبزیجات را در شیشههای تمیز بریزید و رویشان را با سرکه پر کنید و یک هفته در یخچال بگذارید تاجا بیوفتد.
ترشی پیتزایی با روغن زیتون
مواد لازم ترشی پیتزایی با روغن زیتون
قارچ ۳۰۰ گرم
هویج ۴ عدد
فلفل دلمهای سبز یک عدد
فلفل دلمهای زرد یک عدد
فلفل دلمهای قرمز یک عدد
سیر ۱۰ حبه
ذرت پخته یک لیوان
زیتون بدون هسته یک لیوان
سرکه ۲ لیوان
روغنزیتون ۴ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری
نمک ۴ قاشق چای خوری
طرز تهیه ترشی پیتزایی با روغن زیتون
قارچها را بشویید و در قابلمه آب در حال جوش بیزید و بعد از ۵ دقیقه آب کشی کنید و بعد از این که آب اضافه شان خارج شد به صورت ورقهای خرد کنید.
هویجها را حلقهای خرد کنید.
لپ تاپ استوکلپ تاپ استوک در حد نودارونت چه مکملهایی در دروان بارداری و شیردهی باید مصرف کرد؟ بازسازی ساختمانصفر تا صد بازسازی ساختمان توسط تیم حرفه ای+طراحی رایگان
فلفل دلمهها را نگینی خرد کنید.
سیر را ریز خرد کنید.
همه سبزیجات را روی یک دستمال تمیز پهن کنید تا آب اضافه شان گرفته شود و کاملا خشک شوند سپس در ظرفی بزرگ بریزید و زیتون و ذرت پخته را اضافه کرده، نمک، فلفل قرمز و روغن زیتون را هم افزوده و مخلوط کنید.
مواد را داخل شیشه بریزید و رویشان را با روغن زیتون پر کنید و ۳ – ۴ روز در یخچال بگذارید تا جا بیوفتند.
ماندگاری این ترشی در یخچال حدود ۱ ماه است.
ترشی مخلوط با طعم پیتزا
مواد لازم ترشی مخلوط با طعم پیتزا
قارچ خرد شده ۱.۵ لیوان
زیتون بدون هسته ۱ لیوان
هویج نگینی خرد شده ۰.۵ کیلو
سرکه ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
آبلیمو ۲ ق غ
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
گل کلم خرد شده ۱ کیلو
سیر رنده شده ۴ حبه
فلفل دلمه نگینی خرد شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری
پودر سبزی خشک معطر (نعنا، ریحان، مرزه، شوید) ۲ قاشق غذا خوری
پودر آویشن ۱ قاشق چای خوری
ذرت پخته ۱ لیوان پر
فلفل، زردچوبه و نمک به میزان لازم
برای تهیه سس ترشی، رب، آب، سرکه و ۱.۵ قاشق چایخوری نمک را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا رب حل شود سپس به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بجوشانید و کناری بگذارید خنک شود.
همه سبزیجات به جز قارچ و سبزی خشک را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید.
روغن زیتون، فلفل قرمز، زردچوبه برای خوشرنگتر شدن را به سبزیجات اضافه کرده مخلوط کنید.
قارچها را حلقه کنید و با آبلیمو مخلوط کنید و ۵ دقیقه کناری بگذارید و سپس به کاسه سبزیجات اضافه نمایید.
سس ترشی که کاملا سرد شده را به سبزیجات اضافه کنید و در شیشه مناسب و دربسته به مدت ۴ روز دریخچال بگذارید تا جا بیوفتد.
منبع: بیتوته