به گزارش سایت خبری پرسون، شرکت اسلیپ جاج (The Sleep Judge) که بهصورت تخصصی در زمینه تولید کالای خواب فعالیت میکند، با نظرسنجی از ۱,۰۱۴ شهروند آمریکایی عادات سرمایهگذاران و تأثیر معاملات ۲۴ ساعته ارزهای دیجیتال بر سلامت روانی را بررسی کرده و از ارزهایی نام برده است که بیشترین اضطراب را برای سرمایهگذاران خود به وجود میآورند.
اسلیپ جاج این موضوع را زیر ذرهبین برده است که شهروندان آمریکایی هر چند وقت یکبار سرمایهگذاریهای خود را بررسی میکنند و معاملهگری در بازار ارزهای دیجیتال چه تأثیری بر خواب و روابط اجتماعی آنها گذاشته است.
پول کمتر، خواب کمتر!
نتایج نظرسنجیهای این شرکت نشان میدهد که متولدین بین سالهای ۱۹۶۵ تا ۱۹۸۰ بیشتر از سایرین با ارزهای دیجیتال در ارتباط هستند و ۷۰ درصد از مشارکتکنندگان این نسل در این بازار سرمایهگذاری کردهاند. ۶۸ درصد از متولدین نسل انفجار جمعیت (۱۹۴۶ تا ۱۹۶۴) و ۶۷ درصد از متولدین نسل هزاره (۱۹۸۱ تا ۱۹۹۶) هم گفتهاند که در بازار ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کردهاند. این در حالی است که نتایج نشان میدهد کمتر از ۵۰ درصد متولدین بین سالهای ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ تجربه سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال را داشتهاند.
در گزارش اسلیپ جاج آمده است که بزرگترین اختلاف بین رفتار نسلهای مختلف زمانی آشکار میشود که از آنها درباره دلایل سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال پرسیده میشود. ۵۷ درصد از متولدین نسل انفجار جمعیت برای گذران دوران بازنشستگی خود در ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری کردهاند و این در حالی است که ۴۹ درصد از متولدین نسل هزاره وارد این بازار شدهاند تا بتوانند به سرعت کسب درآمد کنند.
نتایج نظرسنجیهای انجامشده نشان میدهد که بیشتر سرمایهگذاران ارزهای دیجیتال وضعیت دارایی خود را به صورت هفتگی بررسی میکنند، با این حال ۵۰ درصد از متولدین بین سالهای ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ این کار را به صورت روزانه انجام میدهند.
تقریباً ۷۰ درصد از کسانی که در ارزهای دیجیتال سرمایهگذاری نمیکنند، گفتهاند که کیفیت خوابشان خوب تا عالی است. نتایج این نظرسنجی نشان میدهد که برای ۶۳ درصد از سرمایهگذاران ارز دیجیتال، بین میزان پولی که به این بازار اختصاص دادهاند و کیفیت خوابشان همبستگی مشخصی وجود دارد.
کسانی که کمتر از ۱,۰۰۰ دلار سرمایهگذاری کردهاند در مقایسه با اشخاصی که بیشتر از ۱,۰۰۰ ارز دیجیتال دارند، ساعت خواب شبانه کمتری را گزارش کردهاند. اسلیپ جاج به این نتیجه رسیده است که شاید افرادی که سرمایهگذاری کمتری دارند شبها برای فکرکردن به راههای افزایش دارایی خود بیدار میمانند و نگراناند که سقوط بازار باعث کاهش ارزش دارایی آنها شود.
کدام ارزها بیشترین اضطراب را برای سرمایهگذاران خود به وجود میآورند؟
اسلیپ جاج گزارش خود را با بررسی تأثیر معاملات ارزهای دیجیتال بر سلامت روانی به پایان رسانده است.
۷۴ درصد از متولدین نسل انفجار جمعیت نگران آینده سرمایهگذاری خود در ارزهای دیجیتال هستند و علاوه بر این، ۶۶ درصد از متولدین نسل هزاره، ۶۱ درصد از متولدین بین سالهای ۱۹۶۵ تا ۱۹۸۰ و ۵۶ درصد از متولدین ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۲ هم نسبت به این موضوع ابراز نگرانی کردهاند.
بررسیهای این شرکت نشان میدهد که سرمایهگذاران بازار ارز دیجیتال در مقایسه با سرمایهگذاران بازارهای مالی سنتی، اضطراب بیشتری را تجربه کردهاند. ۷۱ درصد از سرمایهگذاران ارز دیجیتال و ۶۳.۹ درصد از سرمایهگذاران سنتی گفتهاند فکرکردن به این موضوع که کل دارایی خود را از دست دهند آنها را مضطرب میکند.
اگر بخواهیم تأثیرات روانی معاملات را به تفکیک ارزهای مختلف بررسی کنیم، دارندگان بیت کوین در مقایسه با سرمایهگذاران دیگر ارزهای دیجیتال کمترین میزان اضطراب و افسردگی را گزارش کردهاند. از طرفی دیگر، معاملهگران ریپل، استلار و پولکادات اضطراب و افسردگی بیشتری در مقایسه با سایر سرمایهگذاران بازار ارز دیجیتال دارند.
در این گزارش همچنین آمده است که دارندگان ارزهای دیجیتال در مقایسه با کسانی که در این بازار سرمایهگذاری نکردهاند، رضایت کمتری از روابط زناشویی و برخورد با فرزندان یا والدین خود دارند.
از آنجایی که بازار ارزهای دیجیتال ۲۴ ساعته و در ۷ روز هفته فعال است و هرگز متوقف نمیشود، تریدکردن هم میتواند مانند قمار اعتیادآور باشد. تحقیقات تازه نشان میدهد که فرازوفرودهای بازارهای مالی میتواند باعث بروز اختلالات روانی مانند اضطراب، نگرانی و افسردگی شود.
منبع: ارز دیجیتال