در پی بخشیده شدن عنابستانی؛

فاصله بین فضای مجازی تا واقعی چقدر است؟! /هشتک های داغ شده چه می خواهند؟!

قصد ورود غیرقانونی یک نماینده مجلس به خط ویژه و متعاقب آن سیلی خوردن سرباز راهور حاضر در ماجرا، تا مدتها در فضای مجازی از داغ ترین هشتک ها بوده است. هشتک محاکمه عنابستانی که از هشتک های با رتبه بالا در توییتر می باشد، نشان داد که مردم از رفتار این نماینده ناراضی هستند و نوع عذرخواهی کردن و استفاده از کلمات؛ و حتی غرور یا فروتنی اش مورد توجه و نظارت دقیق هزاران چشم تیزبین قرار دارد.
تصویر فاصله بین فضای مجازی تا واقعی چقدر است؟! /هشتک های داغ شده چه می خواهند؟!

به گزارش سایت خبری پرسون، علی اصغر عنابستانی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی است که سال گذشته و در اتفاقی عجیب به صورت یکی از سربازان پلیس راهور سیلی زد. این اتفاق پس از آنی رخ داد که مأمور پلیس از تردد خودروی عنابستانی در خط ویژه بی آر تی ممانعت به عمل آورد. عذرخواهی های چندباره عنابستانی هم نتوانست مردم ناراضی از چنین رفتاری از یک از نماینده مجلس را راضی کند.

پس از این ماجرا شکایتی از سوی پلیس راهور علیه این نماینده مجلس در محاکم قضایی طرح و مورد پیگیری قرار گرفت و متعاقب آن علی اصغر عنابستانی نیز با اشاره به توهین سرباز مورد اشاره به او از این سرباز شکایت کرد.

بررسی ها و ادله های موجود و نیز شواهد گویای آن بود که ضرب و شتم سرباز توسط نماینده مجلس قطعی است و از همین رو افکار عمومی در انتظار حکمی قطعی و سنگین بدون در نظر گرفتن جایگاه علی اصغر عنابستانی علیه او بود.

این اتفاق خیلی زود به یکی از هشتگ های داغ شبکه های اجتماعی تبدیل شد و فارغ از جناح بندی های سیاسی بسیاری از کاربران خواستار محاکمه عنابستانی و برخورد سریع و قاطع دستگاه قضا با وی شدند.

نظر به عزم این نماینده مجلس برای انجام یک کار غیرقانونی و نیز برخورد فیزیکی او با مأمور قانون تصور این بود که پرونده وی به سرعت بررسی شود و با حکم متناسبی برای او صادر شود.

با این همه پس از ماه ها اقدام موثری در این باره رخ نداد و حالا نیز خبر رسیده که به واسطه بخشش سربازی که مورد ضرب و شتم قرار گرفته بود، پرونده در آستانه مختومه شدن است و عملاً محاکمه این نماینده مجلس منتفی است.

در همین باره روز گذشته ذبیح الله خداییان-سخنگوی دستگاه قضا در پاسخ به سوالی درباره محکومیت علی اصغر عنابستانی به رسانه ها گفت: پرونده در دادسرای عمومی و انقلاب تهران تحت عنوان تمرد از دستور مامور نیروی انتظامی و ایراد ضرب به آن مأمور تشکیل شد و با کیفرخواست به دادگاه ارسال شد و درباره برخی از اتهامات حکم برائت صادر شد و درباره ایراد ضرب بدون آزار حکم محکومیت در مرحله بدوی صادر شد که با اعتراض طرفین پرونده به مرجع تجدیدنظر ارسال شد و در آنجا شاکی اعلام گذشت کرد و پرونده همچنان در مرجع تجدیدنظر وجود دارد و منتظر تصمیم این مرجع هستیم.

این اتفاق سبب شده تا برخی کاربران با کنایه به هشتگ اخیر واکنش نشان دهند و اینگونه بیان کنند که وقتی شبکه های اجتماعی قادر به پیگیری و به سرانجام رساندن محاکمه یک نماینده مجلس آنهم با وجود ادله کافی و مستند نیست و مسیر پرونده به سمت مصالحه پیش می رود، پس نظرات ما در فضای مجازی مورد توجه قرار نمیگیرد. آنها اینگونه استنباط میکنند که فضای واقعی جامعه راه خود را می رود و فضای مجازی هم دنیای دیگری برای خود است و مسئولان به این نظرات که برگرفته از جامعه است توجهی ندارند.

به طور مثال چندی وقتی است که هشتکی تحت عنوان محاکمه روحانی داغ شده است. این هشتک از طرف عده ای از طرفداران محاکمه شدن رییس جمهور سابق کشورمان ایجاد شده است. از درست یا نادرست بودن ایجاد این هشتک که بگذریم، نوع خواسته ای که در فضای مجازی رخ نمایی می کند بازتابی از نظرات و تفکرات عده زیادی را نشان می دهد.

آیا باید این نظرات را نادیده گرفت؟ و یا به مرور زمان نوع نقطه نظرات مردم و کاربران در این فضا، بیشتر و بیشتر مورد توجه قرار می گیرد؟!

به هر صورت این رویه و فضای حاکم حالا چند روزی است که شبکه های اجتماعی را درگیر کرده و صد البته فاصله میان آنچه در عالم واقع در کشور در حال رخ دادن است و آنچه در فضای مجازی مطرح و پیگیری می شود را نشان می دهد.

336699

سازمان آگهی های پرسون