معاون آموزشی وزیر علوم:

واکسیناسیون دانشجویان بر اساس گروه سنی نیست

معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: واکسیناسیون دانشجویان علیه کرونا مانند سایر مردم تابع سیاست‌های کلان وزارت بهداشت است و تنها تفاوت، در نوبت‌دهی واکسن است که بر اساس گروه‌های سنی دانشجویان نیست.

تصویر واکسیناسیون دانشجویان بر اساس گروه سنی نیست

به گزارش سایت خبری پرسون، علی خاکی صدیق درباره آخرین وضعیت واکسیناسیون دانشجویان و اعضای هیأت علمی برخی نکات را بیان کرد.

وی با بیان اینکه دانشگاه ها در هر استان با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، بر اساس امکانات و تسهیلات موجود در استان، تعداد اعضای هیأت علمی، امکانات دسترسی و غیره برای واکسیناسیون برنامه ریزی و اقدام می کنند، گفت: به طور منطقی اگر یک عضو هیأت علمی نتوانسته باشد، به دلیل موجه در مرحله قبلی واکسینه شود، با هماهنگی دانشگاه امکان دریافت واکسن دارد.

معاون آموزشی وزیر علوم با اعلام این نکته که ستاد وزارت علوم در جزییات اجرای واکسن دانشگاه ها ورود نکرده است، اظهار داشت: دانشگاه ها در چنین مواردی به صورت مستقل برنامه ریزی می کنند.

این مسوول وزارت علوم در این باره که چه تعداد از اعضای هیأت علمی واکسن دریافت کرده اند، گفت: در این زمینه اطلاعات دقیقی در اختیار وزارت علوم قرار ندارد؛ چرا که مرجع پاسخگویی، وزارت بهداشت است؛ البته وزارت علوم در این باره مکاتبه ای انجام داد که هنوز پاسخی دریافت نکردیم و منتظر پاسخ وزارتخانه هستیم.

وزارت علوم مرجع تأمین واکسن دانشجویان نیست

خاکی صدیق در پاسخ به سوالی مبنی براینکه قرار بود واکسیناسیون دانشجویان از اول شهریورماه انجام شود، تاکید کرد: وزارت بهداشت در این زمینه روز خاصی را برای شروع اعلام نکرد، اما متعهد شد واکسیناسیون دانشجویان شهریور ماه انجام شود. سند ملی واکسیناسیون که در عالی ترین سطوح ملی تهیه شده است، انجام واکسیناسیون را به منوط به تأمین به موقع آن کرد. در خصوص واکسیناسیون دانشجویان نیز وزارت علوم مرجع تأمین واکسن نیست.

وی با بیان اینکه دانشجویان مانند سایر مردم تابع سیاست های کلان وزارت بهداشت هستند، خاطرنشان کرد: تنها تفاوت، در نوبت واکسن است که بر اساس گروه های سنی دانشجویان تعیین نشد.

عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در ادامه درباره بازگشایی دانشگاه ها از اول مهرماه، اظهار داشت: درصد قابل توجهی از دانشجویان دانشگاه ها غیربومی هستند و نیاز به استفاده از خوابگاه و سلف سرویس دارند. در نتیجه با توجه به بازه زمانی تشکیل کلاس ها، برنامه هر دانشگاه با دانشگاه دیگر متفاوت است و دانشگاه ها برای برنامه ریزی داخلی، آزادی عمل دارند.

خاکی صدیق گفت: به صورت کلی بر اساس دستورالعمل وزارت علوم، دانشجویانی که واکسینه می شوند امکان حضور در کلاس را دارند و نحوه استعلام دانشجویان واکسینه شده، بر عهده دانشگاه ها است.

وی تاکید کرد: اصل بازگشایی دانشگاه ها و حضور دانشجویان در محیط کلاس، بر رعایت پروتکل های بهداشتی و اولویت بندی حضور دانشجویان در کلاس ها همچنان پابرجا است. دانشگاه هایی که دانشجویان بومی بیشتری دارند، در رعایت پروتکل های بهداشتی بهتر عمل می کنند؛ البته این امر با مجوز ستاد ملی مقابله با کرونا انجام می شود.

معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه تعداد دانشجویانی که تا پایان شهریورماه واکسینه می شوند در شهرهای کشور، متفاوت است، افزود: اکنون در مورد تعداد دانشجویانی که از اول مهر به کلاس درس می روند، امکان پاسخگویی نیست؛ چرا که به تعداد دانشجویان واکسینه شده بستگی دارد.

وی همچنین خاطرنشان کرد: حدود دو تا سه دانشگاه واکسیناسیون دانشجویان را آغاز کرده اند؛ این دانشگاه ها با دانشگاه های علوم پزشکی ارتباط داشتند و این کار را انجام دادند؛ البته به دانشگاه های یاد شده اعلام شد که واکسیناسیون دانشجویان به جای محیط دانشگاه در مراکز بهداشتی صورت گیرد.

اولویت واکسیناسیون دانشجویان

به گزارش ایرنا، وزارت علوم پیش از این اولویت های واکسیناسیون دانشجویان را به این شرح اعلام کرده بود.

اولویت واکسیناسیون دانشجویان در فاز یک - شهریورماه ۱۴۰۰

دانشجویان دکترای تخصصی ورودی ۹۷ و پیش از آن با تعداد ۷۴ هزار نفر

دانشجویان کارشناسی ارشد ۹۹ و پیش از آن با تعداد ۳۹۶ هزار نفر

دانشجویان دکتری تخصصی عمومی ورودی ۹۵ و پیش از آن با تعداد ۳۲ هزار نفر

جمع این تعداد ۵۰۲ هزار نفر می شود که در شهریورماه واکسن دریافت می کنند.

اولویت واکسیناسیون دانشجویان در فاز ۲ - مهرماه ۱۴۰۰

در این لیست ۹۳۸ هزار نفر از دانشجویان مقاطع مختلف تحصیلی قرار دارند.

دانشجویان دکتری تخصصی ورودی ۹۸ با تعداد ۲۵ هزار نفر

دانشجویان کارشناسی ارشد ۱۴۰۰ با تعداد ۱۶۰ هزار نفر

دانشجویان دکتری عمومی ورودی ۹۶ و ۹۷ با تعداد ۲۷ هزار نفر

دانشجویان کارشناسی پیوسته ۹۷ و پیش از آن با تعداد ۶۹۲ هزار نفر

دانشجویان کارشناسی ناپیوسته ۹۹ و پیش از آن با تعداد ۱۶۸ هزار نفر

اولویت واکسیناسیون دانشجویان در فاز سه - آبان ماه ۱۴۰۰

دانشجویان دکتری تخصصی ورودی ۹۹ با تعداد ۲۸ هزار نفر

دانشجویان دکتری عمومی ورودی ۹۸ و ۹۹ با تعداد ۲۷ هزار نفر

دانشجویان کارشناسی پیوسته ۹۸ و ۹۹ با تعداد ۹۳۰ هزار نفر

دانشجویان کارشناسی ناپیوسته ۱۴۰۰ با تعداد ۹۰ هزار نفر

به طور کلی در آبان ماه، یک میلیون و ۷۵ هزار دانشجو تحت واکسیناسیون قرار می گیرند.

اولویت واکسیناسیون دانشجویان در فاز چهار - آذرماه ۱۴۰۰

در پایان نیز گروه دیگری از دانشجویان برای واکسیناسیون قرار دارند:

دانشجویان دکتری تخصصی ورودی ۱۴۰۰ با تعداد ۲۸ هزار نفر

دانشجویان دکتری عمومی ورودی ۱۴۰۰ با تعداد ۱۴ هزار نفر

دانشجویان کارشناسی پیوسته ۱۴۰۰ با تعداد ۴۵۰ هزار نفر

دانشجویان کاردانی ۴۷۵ نفر

جمع این دانشجویان ۹۶۷ هزار نفر است که آذرماه واکسینه می شوند.

334822

سازمان آگهی های پرسون