به گزارش سایت خبری پرسون، این کتاب در ۴۹۶ صفحه و با قیمت ۱۳۵ هزار تومان به تازگی در نشر مروارید راهی بازار کتاب شده است.
در معرفی ناشر از این کتاب آمده است: مفتون امینی از شاعران شاخص امروز است که امسال نود و هفتساله شد. از معدود شاعران در قید حیات است که حضور نیما را از نزدیک درک کرده است. سرودن شعر را از دهه سی آغاز کرد و در جوار شاعرانی نظیر شاملو، فروغ، اخوان، رؤیایی، احمدرضا احمدی، بیژن جلالی، رضا براهنی، نصرت رحمانی، منوچهر آتشی و... همواره آثار قابل توجهی در قالب کتاب به دوستداران شعر و ادبیات معاصر فارسی ارائه کرده است.
مهدی مظفری ساوجی، در این کتاب به گفتوگو درباره زندگی و اشعار مفتون امینی پرداخته و دیدگاههای این شاعر را، در آستانه صدسالگی، با مخاطبان شعر و ادبیات امروز در میان نهاده است.
این کتاب با سه شعر از محمدحسین شهریار، احمد شاملو و محمدرضا شفیعی کدکنی که به مفتون امینی تقدیم کردهاند آغاز میشود.
احمد شاملو در پیوند با شعر مفتون امینی میگوید: «کاش میشد شعرهای رنگی نوشت، تجربهای که آقای مفتون امینی کرده است.»
محمود دولتآبادی مینویسد: «در سینه آن مردِ نیرومند، قلبِ کبوتری انگار میتپد... اما فقط شعرِ مفتون نبود که در من بسیار اثر گذاشت، که با شعرِ او، شخصیّتِ مفتون بوده و هست که همواره احترامبرانگیز بوده است، با آن وقارِ خودِ ویژه مفتون، وقاری که بهانگاشتِ من نوعی استغنا را در پسِ پشتِ خود دارد که باز بهانگارِ من، ناشی میشود از وحدتِ شخصیّتی انسانی که مفتون امینی است...»
سیمین بهبهانی در مواجهه با شعر مفتون مینویسد: «شعرِ مفتون، گنجینه نقشهای رنگین و عواطفِ دلنشینی است که از عشق و عرفان و تفکّر، گرانسنگی میگیرد. هرگز بیقرارِ آوازه و غوغا نبوده و نیست و دوستدارانِ شعرش همچندِ ستارگانند. فروتن و باوقار، ایستا و شکیبا به کار ارزشمند خود ادامه میدهد و هرچه از سیاهی مویش کاسته به سپیدی شعرش افزوده است و اکنون، این سپیدموی سپیدگوی آذری، شعری جوان و پُرشور دارد...»