به گزارش سایت خبری پرسون از هرمزگان، علی رئوفی جانشین رییس ستاد استانی مقابله با کرونا هرمزگان، سهشنبه شب در نشست با رییسان و مدیران کمیته های تخصصی ستاد استانی مقابله با کرونا افزود: در زمینه تامین اکسیژن بیمارستان های غرب هرمزگان با استان بوشهر هماهنگی های لازم انجام شده است تا در کمترین زمان ممکن و با سرعت تامین شود.
وی بیان داشت: ستاد استانی مقابله با کرونا و دانشگاه علوم پزشکی نیز به صورت شبانهروزی پیگیر نیازهای استان در حوزه کرونا هستند تا مردم با مشکلات کمتری در این زمینه روبرو باشند و نارسایی ها در برخی بخش ها ناشی از افزایش بی سابقه مبتلایان است.
جانشین رییس ستاد استانی مقابله با کرونا هرمزگان اظهارداشت: با دستور استاندار به صورت فوریت ۱۰۰ تخت ویژه بیماران کرونایی در محل نمایشگاه های دائمی بندرعباس برای ارائه خدمات به بیماران کرونایی تجهیز و آماده ارائه خدمات است.
رئوفی ادامه داد: تختهای جدید ویژه بیماران کرونایی در سراسر هرمزگان با دستور استاندار و با مدیریت فرمانداران در حال آمادهسازی و تجهیز است که مرحله به مرحله آماده و در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار میگیرد.
وی اضافه کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در برپایی صحرایی همراهی بسیار خوبی با مدیریت عالی استان داشته اند و برای برپایی بیمارستان های صحرایی در شهرستان ها سپاه آمادگی کرده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان تصریح کرد: با توجه به وخامت شیوع کرونا در استان پزشکان و پرستارانی که در کادر اداری بیمارستان ها مشغول بکار هستند، در بخش درمان بکار گرفته شدهاند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود پرستار در بیمارستان های استان هرمزگان، پرستاران جدید جذب و به شهرستان ها اعزام شده اند.
حیدری با توجه به شرایط بحرانی شیوع کرونا نظارت ها بر امور بهداشتی مجتمع های رفاهی و اقامتی استان تشدید شود تا سلامت مردمی که از این اماکن استفاده می کنند، حفظ شود.
وی تاکید کرد: طبق دستور استاندار، مدیران کمیته های ستاد استانی مقابله با کرونا به صورت هفتگی گزارش اقدامهای قابل ملموس و عینی در حوزه مقابله با این ویروس را به دبیرخانه ستاد جهت بررسی و ارزیابی منعکس کنند.
این مسوول افزود: ویروس کرونا در طی ۱۸ ماه اخیر با جهش های متفاوتی بروز کرده و در هر مرحله با سرایت های بیشتری همراه بوده.
رئوفی خاطرنشان کرد: ویروس جهش یافته دلتای کرونا قدرت بسیار بالایی دارد و حتی در فضای باز نیز افراد مبتلا به آن می شوند و رشد بی سابقه آمار مبتلایان، بستری ها و مرگ و میر ها در هرمزگان مصداق بارز این مهم است.
جانشین رئیس ستاد استانی مقابله با کرونا هرمزگان، افزود: هشدارهای که دانشگاه علوم پزشکی استان براساس مطالعات علمی در خصوص آثار مخرب ویروس جهش یافته هندی داده اند، تاکنون اثبات شده و توجه به این هشدارها ضروری است.
وی گفت: راه علاج ویروس کرونا در شرایط کنونی قطع زنجیره ویروس است که تحقق آن منوط به کاهش تماس افراد با یکدیگر است.
منبع:ایرنا