به گزارش سایت خبری پرسون، مصطفی داننده نوشت:
گفتند تا آخر میمانم، گفتند که در روز جمعه مشخص میشود چه کسی پوششی است و چه کسی پای کار اما بعد از همه این کلکلهای سیاسی زاکانی، جلیلی و مهرعلیزاده از صحنه رقابت به نفع رقبای خود کنار رفتند.
جلیلی و زاکانی به نفع رئیسی و مهرعلیزاده به نفع همتی از صحنه کنار کشیدند. کنار کشیدنی که البته تاثیری در سبد رای رئیسی و همتی ندارد.
زاکانی که در بسیاری از نظرسنجیها در رتبه آخر قرار داشت و جلیلی نیز با توجه به حضور رئیسی رای چندانی نداشت. مهرعلیزاده هم همیشه در سایت همتی بود و یکی از رتبههای آخر نظرسنجیها را به خود اختصاص داده بود.
تقریبا میشود گفت که نامزدهای پوششی این انتخابات، روغن ریخته را نذر امامزاده کردهاند. از اول هم معلوم بود که رقابت انتخابات ریاست جمهوری بین سید ابراهیم رئیسی و یک نامزد شناخته شده از میان اصلاحطلبان و اعتدالیون خواهد بود.
با ثبت نام علی لاریجانی و اسحاق جهانگیری برخی آنها را یک قطب و سید ابراهیم رئیسی را قطب دیگر معرفی کردند اما با تصمیم عجیب شورای نگهبان ناگهان، همتی رئیس کل بانک مرکزی دولت روحانی به عنوان یک قطب انتخابات معرفی شد.
به نظر میرسد رقابت روز جمعه میان این دو نامزد خواهد بود و نام یکی از این دو از صندوق خارج خواهد شد. البته نمیشود از کنار محسن رضایی هم به سادگی گذشت.
شعارهای او مثل شعاری که مهدی کروبی در سال 84 داد، رای آور هستند. کروبی نامزد انتخابات ریاست جمهوری سال 84 که به واسطه اعتراضات بعد از انتخابات سال 88، در حصر است، وعده داده بود در صورت پیروزی 50 هزار تومان به هر ایرانی یارانه خواهد داد.
شعاری که او را در آستانه رفتن به دور دوم انتخابات قرار داد. اما به قول خودش یک خواب کوتاه شبا هنگام، جای او با احمدی نژاد را عوض کرد.
محسن رضایی هم میتواند امید داشته باشد، شعار یارانه 450 هزار تومانی و پرداخت حقوق ماهیانه به زنان خانهدار، او را تبدیل به پدیده انتخابات ریاست جمهوری 1400 کند.
قاضی زاده هاشمی هم در مناظرهها نشان داد یک نامزد محترم و بدون حاشیه است. او تا الان که این یادداشت در حال نگارش است، به نفع کسی کنار نرفته است و به نظر میرسد تا آخر هم در صحنه خواهد ماند. البته این نماینده مجلس در تمام نظرسنجیها در میانه جدول ایستاده بود و به نظر نمیرسد بتواند تکانی به رای خود بدهد و رتبه آخر را میان 4 نامزد باقی مانده در انتخابات به خود اختصاص خواهد داد. به ویژه اینکه سبد رای او و رئیسی بسیار به هم شبیه است.
باید تا شبنه صبر کرد و دید که بالاخره چه کسی بر کرسی ریاست جمهوری تکیه خواهد زد و رئییس دولت سیزدهم خواهد شد.
توجه: مطلب مندرج صرفا دیدگاه نویسنده است و رسانه پرسون در قبال آن هیچ موضعی ندارد.
منبع: عصر ایران