به گزارش سایت خبری پرسون از آذربایجان شرقی، اسماعیل کریمیاصل روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگاران افزود: این شهرستان به دلیل شرایط جغرافیایی منحصر به فرد برای کشت گیاهان دارویی مناسب است و از اینرو توسعه کشت این گیاهان در شهرستان مورد توجه قرار دارد تا فضای مناسبی برای اشتغال و همچنین رشد اقتصادی فراهم شود.
وی ادامه داد: گیاهان دارویی نیاز آبی پایینی دارد و بنابراین توسعه کشت گیاهان دارویی در اصلاح الگوی کشت در منطقه به ویژه در حوضه آبریز دریاچه ارومیه باید مورد توجه خاص قرار گیرد.
وی با اشاره به اینکه کشت گیاهان دارویی میتواند زمینه حفظ اشتغال پایدار در بخش کشاورزی را فراهم کند، اظهار داشت: هماکنون در این شهرستان ٢٠ نوع گیاه دارویی در سطحی حدود ٤٩ هکتار کشت شده که گلمحمدی با سطح کشت ٣٥ هکتار و زعفران با حدود پنج هکتار بیشترین سطح زیرکشت را به خود اختصاص داده است.
کریمیاصل افزود: همچنین ٩ هکتار از اراضی کشاورزی مراغه زیرکشت سایر گیاهان دارویی از جمله زوفا، آویشن، بادرشبی، بادرنجبویه و زیره سبز و سیاه و پنیرک و زنیان، اسطو خودوس، مریم گلی و پنیرک و موسیر قرار دارد.
وی اضافه کرد: توسعه کشت گیاهان دارویی در منطقه علاوه بر اقدامات دولت، مشارکت جوامع محلی و روستاییان را میطلبد که در این رابطه باید دورههای آموزشی لازم را برای کشاورزان برگزار و آنان را با شیوههای کاشت، داشت و برداشت این گیاهان آشنا کنیم.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت از قطبهای کشاورزی شمالغرب کشور است.
منبع:ایرنا