رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا:

اثر واکسن کرونا فقط ۶ ماه است

حمید سوری با یادآوری اینکه ۵۰ درصد مبتلایان و ناقلان ویروس بدون علامت هستند و ۳۰ درصد هم علائمشان بسیار خفیف است و برای درمان مراجعه نمی‌کنند، گفت: یکی از اصولی‌ترین کارهایی که باید انجام بدهیم بیماریابی فعال و قرنطینه کردن آنهاست.
تصویر اثر واکسن کرونا فقط ۶ ماه است

به گزارش سایت خبری پرسون، رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی کرونا، گفت: هر ۵ دقیقه یک ایرانی جانش را بر اثر کرونا از دست می‌دهد.

حمید سوری، در برنامه تیتر امشب شبکه خبر، افزود: مهم‌ترین و بیشترین مسیر انتقال کرونا از انسان به انسان است، بنابراین رعایت فاصله گذاری و شناسایی بیماران و قرنطینه آنها بسیار اهمیت دارد.

وی ادامه داد: چون راه اصلی انتقال ویروس از انسان به انسان است، مؤثرترین کار برای کنترل اپیدمی همچنان رعایت پروتکل‌ها و فاصله گذاری اجتماعی و دوری از تجمعات و مهمانی‌ها است.

سوری با یادآوری اینکه ۵۰ درصد مبتلایان و ناقلان ویروس بدون علامت هستند و ۳۰ درصد هم علائمشان بسیار خفیف است و برای درمان مراجعه نمی‌کنند، گفت: یکی از اصولی‌ترین کارهایی که باید انجام بدهیم بیماریابی فعال و قرنطینه کردن آنهاست.

وی با غیر اخلاقی و غیر کارشناسی دانستن ایمنی گله‌ای یا جمعی، افزود: دوره ایمنی افراد بعد از ابتلاء و واکسیناسیون کوتاه مدت است و حتی اگر واکسن هم بزنیم ایمنی ممکن است فقط ۶ ماه باشد و بحث عفونت‌های مجدد نیز همچنان باقی خواهد بود، بنابراین بهترین راه همچنان رعایت فاصله‌ها و پروتکل‌ها است.

این اپیدمیولوژیست تأثیر «لاک دان» را کوتاه مدت ذکر کرد و گفت: لاک دان تبعات اقتصادی دارد و به تنهایی اقدام مؤثر و مناسبی نیست.

وی با حمایت از اجرای طرح شهید سلیمانی که از ارزان‌ترین مداخلات بود، توضیح داد: گام پنجم طرح شهید سلیمانی آماده است و یکی دو روز آینده ابلاغ می‌شود، اما نحوه اجرا و باور و اراده به اجرا و تعهد به انجام کار، موجب موفقیت بیشتر این طرح خواهد شد.

سوری با تاکید بر لزوم حمایت و همراهی همه سازمان‌ها و دستگاه‌ها با وزارت بهداشت گفت: در هیچ کجای دنیا حوزه سلامت به تنهایی نمی‌تواند اپیدمی یا پاندمی را کنترل کند، متأسفانه خیلی از سازمان‌های ما فقط صورت مسئله را پاک کردند و نقش خودشان را در کنترل اپیدمی به درستی اجرا نکردند.

وی با اشاره به افزایش قابلیت بیماری زایی ویروس جهش یافته افزود: احتمال ابتلاء به کرونا از یک بیستم به سه بیستم افزایش یافته و نزدیک به ۲ سال هم سن مرگ مبتلاها کاهش پیدا کرده است.

282203

سازمان آگهی های پرسون