مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یزد مطرح کرد؛

ترویج سبک غذایی سالم و ایجاد نشاط در خانواده‌های یزدی از اهداف جشنواره «خش خورانه»

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یزد گفت: جشنواره با هدف ترویج سبک غذایی سالم و نشاط و پویایی در بین خانواده‌های یزدی برگزار می‌شود.

به گزارش سایت خبری پرسون از یزد، مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یزد با اشاره به برگزاری جشنواره «خش‌خورانه» که به همت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد برگزار می شود، گفت: ترغیب سازمان برای ادامه برگزاری این جشنواره ها در ایجاد پویایی و تحرک اجتماعی در جامعه تاثیرگذار و جریان‌ساز است.

«حسین پیغمبری» از داوران جشنواره خش خورانه برگزاری این جشنواره را یک اتفاق مهم و بستر مناسبی برای دور هم جمع شدن اعضای خانواده به ویژه در این دوران سخت کرونایی دانست و اظهار کرد: این جشنواره با هدف ترویج سبک غذایی سالم و نشاط و پویایی در بین خانواده‌های یزدی برگزار می‌شود

وی با اشاره به جزییات این رویداد فرهنگی هنری عنوان کرد: در این جشنواره که در ایام نوروز از شبکه استانی یزد پخش خواهد شد، با در نظرگرفتن رعایت شاخص‌های سلامتی در طبخ هر غذا، میزان کالری‌های استفاده شده در هر غذا، طراحی، چینش و سرو غذاها و از همه مهمتر ترویج فرهنگ تک غذایی در میهمانی‌ها برای مخاطبان این جشنواره در دستور کار قرار گرفته است.

وی عنوان کرد: اغلب شرکت‌کننده‌های این جشنواره را زوج‌های جوان تشکیل می‌دهند که به صورت دونفره و در سه بخش پیش غذا، غذای اصلی و دسر با هم به رقابت می پردازند.

پیغمبری گفت: در این جشنواره نگاه تک‌سویانه به غذاها وجود ندارد بلکه در تلاش هستیم که غذاها علاوه بر خوشمزه بودن، متناسب با شرایط روحی روانی افراد و با کمترین هزینه و طراحی زیبا و منحصربه فرد طبخ شود.

داور جشنواره خش‌خورانه اضافه کرد: از دیگر محورهای مهم این جشنواره در کنار بحث تغذیه سالم، ایجاد یک فضای سالم و فرح‌بخش در دوران کرونا برای خانواده‌هاست تا بار دیگر فرهنگ دورهمی اعضای یک خانواده احیا شود و خانواده‌ها در کنار هم، داشته‌هایشان را تکرار کنند چرا که اهتمام به این موضوع باعث ایجاد سرگرمی و خانه‌نشینی خانواده‌ها در دوران کرونا می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: از اهدافی که در این جشنواره به آن پرداخته شده است این است که غذاها صرفاً برای سیر شدن و رفع گرسنگی طبخ نشود بلکه با رعایت فوت و فن‌های آشپزی تهیه شود تا بتوان با لذت و اشتها آن را صرف کرد.

وی افزود: با توجه به این که مسابقات زیادی مشابه این برنامه پیشتر نیز در یزد برگزار شده و تجربه های مشابهی از آن وجود دارد اما جشنواره خش‌خورانه با پرداختن به همه ابعاد روحی روانی، خلاقیت‌های هنری، رعایت فاکتورهای سلامتی و همینطور احیای فرهنگ غنی و سنت‌های قدیمی یزد چندگام از جشنواره‌های دیگر جلوتر است و به یقین می‌توان گفت از موفق‌ترین جشنواره‌های غذا در یزد به شمار می‌رود.

پیغمبری در پایان عنوان کرد: پیش‌بینی ما این است که سازمان فرهنگی ورزشی برای ادامه دادن این حرکت تاثیرگذار و جریان‌ساز در استان ترغیب و این گونه جشنواره‌ها برای آگاهی‌بخشی شهروندان و همچنین ایجاد پویایی و تحرک اجتماعی در جامعه به صورت مستمر و مداوم برگزار شود.

انتهای پیام/

268046

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون