عراقچی:

ساخت مدرسه، سرمایه‌گذاری برای آینده ایران است

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اهدای بخشی از حقوق خود به پویش ملی «به‌ساز مدرسه، بساز مدرسه» به این حرکت ملی پیوست. این پویش با هدف گسترش عدالت آموزشی و بهبود زیرساخت‌های مدارس در مناطق کم‌برخوردار کشور در حال اجراست.
تصویر ساخت مدرسه، سرمایه‌گذاری برای آینده ایران است

به گزارش سایت خبری پُرسون، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در اقدامی نمادین و خیرخواهانه، بخشی از حقوق خود را به پویش ملی «به‌ساز مدرسه، بساز مدرسه» اختصاص داد. هدف از این پویش، جلب مشارکت مردمی و مسئولان در توسعه فضاهای آموزشی و کمک به ساخت مدارس در مناطق محروم کشور است.

در نشست مربوط به این پویش، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی، با قدردانی از اقدام وزیر امور خارجه، از وی درخواست کرد تا از ظرفیت سفارتخانه‌های جمهوری اسلامی ایران در سراسر جهان برای شناسایی و دعوت از خیرین ایرانی خارج از کشور جهت مشارکت در ساخت مدارس بهره گرفته شود.

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر نقش خیرین مدرسه‌ساز در تحقق عدالت آموزشی گفت: بسیاری از ایرانیان مقیم خارج از کشور علاقه‌مند به خدمت به میهن خود هستند و می‌توانند در پروژه‌های آموزشی نقش مؤثری ایفا کنند.

پویش «به‌ساز مدرسه، بساز مدرسه» با هدف توسعه مشارکت‌های اجتماعی در حوزه آموزش و پرورش، تاکنون با استقبال گسترده مدیران، فرهنگیان و چهره‌های ملی روبه‌رو شده است.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1091787

سازمان آگهی های پُرسون