هاشمی گفت: آقای پزشکیان نه به کسی تعهدی دارد و نه در برابر هیچ طیف و جریانی الزام دارد که بخواهد از این افراد در کابینه خود استفاده کند یا از آنها مشورت خاصی بگیرد.
مهاجری گفت: کاری که به عنوان دولت سایه انجام میشود کارشکنی وجود ندارد. در دولت سایه نشستند با یکسری افراد برای خودشان طرح، ایده، کتاب و مجله مینویسند. به نظر من فیالنفسه خطری ندارد و کارشکنی حساب نمیشود. مهم آن جریان پشتسر دولت سایه است که آن جریان از اطلاعات آنها به منظور تخریب دولت مستقر بهرهبرداری میکند. این کار را با آقای روحانی هم کردند و الان هم همان را تکرار میکنند.
رئیس ستاد امنیت انتخابات با اشاره به جزئیات ۵ توطئه دشمنان برای به چالش کشیدن امنیت انتخابات از تذکر جدی وزارت امورخارجه به کشورهای محل اخذ رای برای تامین امنیت رای دهندگان خبر داد.
یک عضو ستاد قالیباف سه روز بعد از دور دوم انتخابات درباره جلسه مشترک دو نامزد اصلی اصولگرایان قبل از انتخابات دور اول نوشته و طرف مقابل را به عهدشکنی متهم کرده .بلافاصله از ستاد جلیلی یک نفر دیگر آمده و درباره آن جلسه روایت دیگری کرده است. به نظرتان از این دو روایت چه برداشتهایی میشود؟
دولتها و هم منتقدان و مخالفان آنها باید از تریبون و رسانۀ لازم برخوردار باشند، تا اولی از تصمیمات خود دفاع کند و دومی آن تصمیمات را از منظر منافع عمومی به بوتۀ نقد بگذارد تا عموم مردم با تمام جوانب یک تصمیم و اثرات کوتاهمدت و بلندمدت آن آشنا شوند و به شناخت عمیقتری برای موافقت یا مخالفت با یک تصمیم دست یابند.
سعید جلیلی عصر دوشنبه در دیدار با اعضای ستادهای استانی خود در انتخابات اخیر با بیان اینکه در مردم سالاری و خصوصاً در مردم سالاری دینی، با مبانی معارفی ما، قیام باالقسط و حضور الحاضر، دائمی و همیشگی است، گفت: انتخابات یکی از جلوههای زیبا و درخشان مشارکت در فرایند مردم سالاری دینی است، اما واقعیت آن است که مشارکت در امور کشور صرفاً به شرکت در انتخابات هر چهار سال یکبار محدود نمیشود.
ایران، کشوری با بیش از ۸۵ میلیون جمعیت با قومیتهای مختلف است که همین تنوع فرهنگی، ایران عزیزمان را از سایر کشورها متمایز کرده است؛ اکنون در این کشور پهناور، مردم «مسعود پزشکیان» را به عنوان رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران انتخاب کردند.
معاون رئیس جمهوری دو دولت روحانی با انتشار تصویری از زهرا پزشکیان، دختر مسعود پزشکیان، از او خواسته تا مسئولیتهای بانوی اول (First Lady) را با عنوان «دختر اول» بر عهده بگیرد.
با انتخاب مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهوری ایران، گمانهزنیها درباره رویکرد دستگاه دیپلماسی ایران افزایش یافته است. گروهی بر این باورند که امروز غرب فرصت دارد تا سیاست های اشتباه خود را جبران کرده و راه را برای توافقی منطقی با ایران هموار سازد.
علی مطهری می گوید: به نظر من رأی مردم به پزشکیان «رأی به تغییر» بود، یعنی به ادامه وضع موجود راضی نبودند و این تغییر را در آقای پزشکیان بیشتر دیدند. عنصر قومیت در درجه دوم و سوم تأثیر داشت.
منظور از چپهای نجیب رجالی مثل علی طیبنیا، محمدباقر نوبخت، محمدجواد ظریف، علی عبدالعلیزاده، محمدجواد آذریجهرمی و.. هستند که در اطراف پزشکیان حضور دارند و سوابق سیاسی و اجراییشان هم استاندارد است.
یکی از رویّههای نه چندان خوشایند در میان دولتیان و دولتمردان پس از کسب منصب و قدرت اکثراً این بوده است که از گذشته بیش از آینده سخن میکردند. وقت بیامانی به هدر میرفت تا بگوییم و یادآوری کنیم که مثلاً چه خرابهای را تحویل گرفتهایم.
عباس عبدی از معدود فعالان سیاسی بود که از رای آوری پزشکیان اطمینان داشت. او میگوید دلیل این اطمینان ویژگیهایی بود که در پزشکیان در مقایسه با سایرین وجود داشت و او را متمایز میکرد. ویژگیهایی که جامعه ایران به دنبال آن بود و در پزشکیان پیدا کرد.
آخوندی در نامه ای خطاب به پزشکیان نوشت: پدیدهی چند دولتی و یا بهعبارتی بیدولتی مردم را در وضعیت بیپناهی قرار داده است. دولتی که باید نماینده ارادهی ملی ایران باشد تضعیف گشته و امکان حمایت از ملت در برابر دولتهای فراقانونی را ندارد. اینک انتظار از شما این است که به پشتوانهی آرای ملت، دولت رسمی ایران را تشکیل و از مداخله دیگر نهادها در امر دولت جلوگیری نمایید.
انتخاب مسعود پزشکیان توسط مردم شهرها و روستاهای ایران، دارای برخی پیامها و نکات مهم و قابل تأمل است و در کنار دشوار ساختن کار پزشکیان طی دوران ریاستجمهوری، برخی تکالیف را برای مجموعه دستگاه حاکمیت ایجاد مینماید که عدم توجه جدی به آنها، شکافهای موجود میان حاکمیت و بدنه جامعه را بیش از پیش مینماید.