رسانه اصولگرا نوشت: واقعیت آن است که برای بخشی از افکار عمومی (به طور عمده طبقه متوسط جدید که پایگاه طبقاتی دولت است) اگرچه رفع فیلترینگ برخی شبکههای اجتماعی اهمیت دارد، اما همانها به بهبود فضای اقتصادی هم توجه دارند.
«کیهان» نوشت: امثال آقای مطهری توضیح نمیدهند که خط قرمزشان چیست؟ یعنی طرف آمریکایی از جمله ترامپ کدام خباثت و بدعهدی و جنایت و خیانت را مرتکب شود، اینها باور میکنند که آمریکا درباره ایران، مذاکره پذیر از موضع برابری و احترام نیست؟
در حالی که بن سلمان بهسرعت برای بهرهبرداری از تغییرات ناگهانی در وضعیت منطقهای ایران اقدام کرده است، با دقت عمل میکند تا نه تنها از تحریک تهران جلوگیری کند، بلکه از متحدان خود نیز فاصله نگیرد.
جوان نوشت: آن طرح راهبردی که دولت قبل چند سال روی آن کار کرده بود، میشود دستاورد استراتژیک دولت چهاردهم! با این روحیه و رویکرد چگونه میتوان اصلاحطلبی را زنده نگه داشت؟
شاید هیچکس نداند که امروز و با آمدن ترامپ به کاخسفید دنیا دچار چه تحولی خواهد شد. ولی در یک نکته اتفاقنظر است که ترامپ۲۰۲۵ با ترامپ۲۰۱۷ که آغار دوره اول او بود، قطعاً یکی نخواهد بود.
نماینده رئیسجمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور در اظهاراتی نامربوط نسبت به سواد و حوزه کاریاش گفت: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم و شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم.
در حالی که وزیر خارجه معرفی شده از سوی ترامپ، در رسانههای آمریکا فردی بشدت صهیونیست و ضدایرانی و مخالف کاهش تحریمها شناخته میشود، روزنامه غربگرای شرق او را طرفدار مذاکره و تعامل با ایران وانمود کرد
یک کارشناس ارشد خاورمیانه معتقد است که آنچه در غزه شاهد آن بودیم، نابودی یک جامعه کامل بود و همینطو شفا آسان نخواهد بود! بیایید آتشبس را جشن بگیریم!و همچنین مطمئن شویم که به غزه اجازه بهبودی داده شود.
ضمن تشکر از موضع انقلابی و ضداستکباری رئیس جمهور محترم کشورمان، باید گفت که اگر شهید سلیمانی عزیز در میان ما بود -که شهیدان زندهاند و حاج قاسم هست و میبیند- در دفاع از موضع انقلابی دکتر پزشکیان نیز خطاب به ایشان مینوشت «مواضع شما مایه افتخار و مباهات است و...»
امام خمینی(س)، بر این باور بودند که اسلام، دینی پویا و پاسخگو به نیازهای زمانه است و با پیشرفتهای علمی و اجتماعی سازگار است. امام خمینی(س)، به جای تقلید کورکورانه از غرب، بر استفاده از دانش، تجربه و فناوری غرب با حفظ هویت دینی و ملی تأکید کردند. ایشان معتقد بودند که میتوان با استفاده از دستاوردهای علمی و فناوری، جامعهای اسلامی و مدرن را بنا نهاد. ضمن اینکه معتقد بودند که مدرنیزاسیون نباید به قیمت از دست دادن ارزشهای اصیل اسلامی و ایرانی تمام شود.
ده روز است که لسآنجلس و کالیفرنیا در آتش میسوزد. با حیوانات و گیاهان و سرمایههایش. هالیوود، موزه، مجموعههای نفیس، عمارتهای سلبریتیها، ویلاهای سرمایهداران و....
شهردار محمدیه در راستای رفاه حال شهروندان خبر از یک خدمات ماندگار داد:
محمد پیری شهردار شهر محمدیه در بازدید از پارک سوار محمدیه؛ رایگان نمودن حمل و نقل عمومی درون شهری و برون شهری جهت رفاه شهروندان از خدمات ماندگاری است که قطعا برکات زیادی را به همراه خواهد داشت.
حسین شریعتمداری نوشت: ما تروریست نیستیم ولی ترامپ و چند تن از همکارانش -از جمله مایک پمپئو، وزیر خارجه ترامپ- را به عنوان قاتلان شهید سلیمانی و یارانش، مستحق مرگ میدانیم.
با وجود تمامی عبرت و خسارت برجام برای کشور که حتی وزیر وقت خارجه نیز به آنها اعتراف کرده است؛ این روزها همچنان عدهای در داخل کشور به دنبال ادامه مذاکرات و توافقات جدید هستند.گویی تمامی این درسهای تلخ و نتایج ناگوار که برجام برای ایران به همراه داشت، به فراموشی سپرده شده است.
مسئولان وزارتخانههای فرهنگی کشور، پا در میدان بیان حقایق موجود ایران هستند یا پا در رکاب دشمن در ناتوان معرفی کردن ایرانِ «جمهوری اسلامی»اند؟ دردمندانه باید گفت بخش قابل توجهی از دستاندرکاران فرهنگی فعلی پا در رکاب ناتوان معرفی کردن کشور و تاریک نشان دادن افق ایران هستند!
یکی از وزرای محترم دولت چهاردهم اخیراً گفته است در کل حاکمیت ما چالش سرمایه اجتماعی داریم، یعنی اعتماد مردم به حاکمیت با حکمرانی در دهههای اخیر به شدت کاهش پیدا کرده است (سایت انتخاب، ۲۳ / ۱۰ /۱۴۰۳).
چیز عجیبی که در ایران وجود دارد آگاهی عمومی از واقعیتی انکارناپذیر است که عدهای افراد آن را با شدت کتمان و انکار میکنند. این واقعیت که تندروها هیچ آیندهای در ایران ندارند. بهطور طبیعی آنان هستند و زندگی میکنند ولی به لحاظ سیاسی فاقد حداقلی از شانس برای بقا هستند.
تبلیغات و اخبار پراکنده مربوط به طرح انتقال پایتخت به شکل ناامیدکنندهای حاکی از این است که کارها بر همان پاشنه غلطی میچرخد که تاکنون چرخیده و منابع را هدر داده است.
در روزگار تیغکشیدنهای بیرحمانه داخلی و خارجی علیه پایههای قدرت ملی ایران به بهانه نقد عملکرد و دیکتههای نوشتهشده، نقد اصولی و طراحی یک چهارچوب منطقی برای رفع نقصها آسان نیست.