رسانه‌های دیگر

رسانه‌های دیگر در پُرسون؛ تازه‌ترین اخبار و گزارش‌های رسانه‌های معتبر ایران و جهان را در یک نگاه ببینید. با گردآوری و تحلیل اخبار رسانه‌های دیگر کنارتان هستیم، همیشه به‌روز و مطلع باشید!

در علوم سیاسی، وجود جریان‌های تندرو به خودی خود پدیده‌ای غیرعادی نیست. تقریبا همه نظام‌های سیاسی، میزبان گروه‌هایی هستند که با مواضع رادیکال‌تر از دیگران در پی اثرگذاری بر تصمیمات کلان کشور هستند.
بعید است که راه رفتن پنگوئن‌ها را ندیده باشید. پنگوئن‌ها پرندگان بی‌پروازی هستند که در مقایسه با سایر حیوانات، ‬‬از قدرت و توان بسیار کمتری برخوردارند ولی حتماً دقت کرده‌اید که وقتی روی برف‌های قطب جنوب راه می‌روند، دست‌های خود (یعنی همان بال‌هایشان‌) را به گونه‌ای با فاصله از بدنشان حرکت می‌دهند که به راه رفتن باباشَمل‌های قدیم، یعنی همان بزن و بهادرهای کلاه شاپویی تهران خودمان شبیه است!
در طول جنگ اداره کشور کار ساده‌ای نبود. در طول قریب به چهار ماه زنجیره تأمین و توزیع کالا و خدمت که می‌توانست با وجود جنگ بی‌رحمانه، بمباران‌های ویرانگر و حمله به زیرساخت‌های حیاتی کشور به طرز مشهود و نمایانی از هم بگسلد اما پایدار ماند. کمبودی احساس نشد. حتی وقتی به چندین مجتمع پتروشیمی، پالایشگاه، دهها نیروگاه و مرکز امدادی و درمانی و بیمارستانی حمله شد زندگی روزمره مردم، تأمین آب، برق، گاز، سوخت، بنزین و... آنان دچار وقفه نشد.
در شرایطی که کشور هنوز در وضعیت تهدید قرار دارد و آثار جنگ، فشار خارجی و چانه‌زنی‌های سنگین دیپلماتیک بر فضای سیاسی ایران سایه انداخته است، فعال شدن شکاف‌های داخلی می‌تواند به یک مسئله امنیت ملی تبدیل شود.
پیام اخیر رهبر انقلاب درباره تفاهم ایران و آمریکا می‌توانست نقطه پایان بسیاری از کشمکش‌های سیاسی داخلی و خارجی باشد. اما برای بخشی از جریان‌های سیاسی داخلی، مثل همیشه، به بهانه‌ای برای آغاز موجی از حملات تازه علیه رئیس‌جمهوری تبدیل شد.
این نوشته را با مرور تاریخ آغاز می کنیم. جایی که در ۱۵ بهمن ۹۱ مجلس شورای اسلامی وقت استیضاح وزیر کار را در دستور کار داشت اما احمدی‌نژاد، رئیس جمهور وقت که برای دفاع از وزیر دولت خود در مجلس حاضر شده بود، اقدام به انتشار فیلم دوربین مداربسته و طرح اتهام‌های تند علیه شهید لاریجانی، رئیس وقت مجلس کرد.
با امضایی که دکتر پزشکیان شجاعانه پای تفاهم‌نامه گذاشت، و ان‌شاءالله سایه جنگ را از کشور دور کرد، باید به ایشان و کسانی که در تهیه این تفاهم‌نامه و مذاکرات ‌و مقدمات آن همراهی کردند، دست‌مریزاد گفت.
یارانه ۳۰۰ هزار تومانی امروز در حالی به حساب دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد که همچنان ابهاماتی درباره معیارهای حذف یا باقی ماندن افراد در فهرست یارانه‌بگیران وجود دارد؛ ابهاماتی که طی سال‌های اخیر نیز ادامه داشته است.
بررسی مواضع نمایندگان طیف تندرو مجلس نشان می‌دهد همزمان با آتش‌بس و پیشرفت مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا، موج تازه‌ای از حملات علیه تیم مذاکره‌کننده، دولت و روند توافق آغاز شده است؛ حملاتی که از تشبیه توافق به «ترکمانچای» و «برجام» تا طرح ادعاهای مربوط به عدول از خطوط قرمز نظام را در بر می‌گیرد.
این روزها دولت حاکم بر جزیره ایرانی بحرین بر شکنجه و بازداشت مردم این جزیره متعلق به ایران افزوده است و همه روزه تعداد زیادی از روحانیون، دانشجویان و مردم بحرین را دستگیر کرده و به حبس ابد، سلب تابعیت، جرایم سنگین نقدی، اخراج از بحرین، مصادره اموال و انواع جرایم وحشیانه دیگر محکوم می‌کند.
مخالفان مذاکره و تفاهم دو دسته‌اند. داخلی و خارجی. سردسته خارجی‌ها رژیم صهیونی است که به محض برقراری صلح و آرامش در منطقه و افزایش قدرت و هژمونی وطن گرامی ایران، توجیه نظامی و اعتبار سیاسی خود را از دست خواهد داد.
سازمان آگهی های پُرسون