در دو دهه گذشته، هندیها بر صنعت نرمافزار تسلط گستردهای داشتهاند. در نتیجه، کشورهای خلیجفارس و ایران به شدت به نرمافزارها و برنامهنویسان هندی گرایش پیدا کردهاند.
«دفاع مقدس» ۱۲ روزه مقابل رژیم وحشی صهیونی، یکی از مقاطع حساس تاریخ معاصر کشورمان را رقم زد؛ شرایطی که اگرچه در ظاهر امنیتی و نظامی بود، اما در بطن خود دامنهوسیعی از فعالیتهای اقتصادی، خدمات عمومی و زیرساختهای حیاتی را نیز در معرض آزمونی بزرگ قرار داد.
هوش سیاسی مردم ایران زمانی که تصمیم گرفتند شبکه ایراناینترنشنال را تحریم کنند و یک کمپین برای آن راه انداختند و همبستگیای که بین مردم ایران با شروع جنگ شکل گرفت، این انتظار را به وجود آورد که رویکرد اتحاد و همبستگی به همه بخشهای دیگر رسانهای نیز نفوذ کند.
آقای جواد لاریجانی در انتهای یادداشتی که گویی نقشه راه کشور برای رسیدن به ثبات و امنیت است مصرانه خواستار این شده که «اینترنت بازی» را لااقل برای چند ماه متوقف کنند.
پس از سرقت اسناد هسته ای و ترور شهید دکتر فخری زاده و مشخص شدن این واقعیت که نفوذ، تشکیلاتی و سازمان یافته است اقدامات لازم و کافی در جهت مبارزه با این تشکیلات انجام نشد وگرنه ترور شهید اسماعیل هنیه آن هم با استفاده از ریزپرنده صورت نمی گرفت و به این حجم از نفوذ که در دو هفته اخیر شاهد بودیم نمی رسید.
وبسایت آمریکایی «المانیتور» مقالهای منتشر کرده است و به سه انگیزه اصلی میپردازد که رژیم اسرائیل را پس از دوازده روز جنگ با ایران، وادار به پذیرش آتشبس کرد.
در پی تجاوز ناجوانمردانه اسرائیل به خاک ایران، نه تنها جانهای عزیزی از دست رفت بلکه به اموال شهروندان نیز آسیب و خساراتی وارد شد. در این میان منازل تخریب شدند و وسایل نقیله هم در امان نماندند. حالا بیمهها برای پوشش این خسارات برای خودروها تمهیداتی در نظر گرفتهاند.
با تجاوز دشمن خبیث به کشور و آغاز جنگ در همین ۱۲ روز، حقایق بسیار زیادی آشکار شد. حقایقی مثل «فریب بودن مذاکره»، نبود اختلاف بین ترامپ و نتانیاهو در مواجهه با ایران، یکی بودن جمهوریخواه و دموکرات، درستی این جمله تاریخی که «اسرائیل غده سرطانی است» و «نباید آن را به رسمیت شناخت».
در تاریخ هر ملتی، بزنگاه هایی وجود دارد که مسیر آن ملت و کشورش را برای دوره ای طولانی، حتی برای قرن های آتی مشخص می کند. تصمیم درست و عقلانی در آن بزنگاه ها، سعادتمندی به بار می آورد و رویکرد هیجان محور و عقل گریز، فلاکت و بدبختی.
معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به خدمات گسترده کادر درمان در جریان حملات اخیر رژیم صهیونیستی، از مجلس خواست تا با تسریع در تصویب «فوقالعاده خاص پرستاران»، بخشی از کاستیهای گذشته را جبران کند.
تهاجم نظامی دشمن متوقف شد؛ به چند دلیل: - چون ملت ما در مقابل او جا نزدند، بلکه همدل تر و متحد تر شدند. اسرائیل و حامی آمریکایی اش، در تاریخ چند دهه گذشته ما، هرگز به اندازه امروز، منفور قاطبه ملت ایران نبوده اند.
بازار خودرو در ایران طی سالهای گذشته با مشکلات گستردهای روبهرو بوده است؛ از جمله افزایش قیمت های افسارگسیخته، افت قدرت خرید مردم، کیفیت پایین تولید داخلی و محدودیت انتخاب برای مشتریان.
این روزها مدیریت اجرایی کشور، متفاوت از سالهای پیش رفتار میکند. در بحبوحه تهدیدهای امنیتی، وزارتخانههای کلیدی مثل جهاد کشاورزی و نفت و بانک مرکزی، بیسروصدا، اما مؤثر، در میدان حاضرند.
یادداشت تازه فارین پالیسی نوشته استفن والت به بررسی تلاشهای اخیر اسرائیل برای تثبیت موقعیت خود بهعنوان قدرت برتر منطقهای و چرایی ناتوانی این رژیم برای این تلاشها پرداخته است.
سه جنگ مهم در سالهای اخیر یعنی جنگ روسیه و اوکراین، جنگ غزه و اسرائیل و حالا جنگ ایران و اسرائیل، معادلات بازار انرژی جهان را دستخوش تغییرات مهمی کرده است؛ تغییراتی که میتواند تا حد تأثیرگذاری بر تصمیمات سیاسی منطقه و حتی جهان اثرگذار باشد. مهمترین تأثیر جنگهای اخیر بر اقتصاد و بازار انرژی جهان، نزدیککردن روسیه، چین و ایران به یکدیگر است؛
پیمایشهای سرمایه اجتماعی کشور در دهههای اخیر، نشانگر کاهش مؤلفههای سرمایه اجتماعی بهویژه اعتماد اجتماعی و شکاف بین دولت-ملت بوده است؛ اما در تجاوز رژیم صهیونی به کشور عزیزمان دیدیم که حول وطن عزیزمان ایران انسجام و همبستگی اجتماعی بیبدیلی شکل گرفت.
بررسی میدانی تحولات جنگ نشان میدهد که آمریکا و اسرائیل پس از شکست در نقشه اولیه (عملیات غافلگیرانه و فلجکننده) و دریافت ضربات سهمگین از ایران، به شکل تاکتیکی خواستار آتشبس شدهاند.
ترامپ رسماً اعلام کرد، هستهای بهانه است و از پروژه تجزیه ایران رونمایی کرد. پروژهای که با واقعیتهای اجتماعی ایران هیچ نسبتی ندارد و شکست خواهد خورد.
اظهارات و سیگنالهای ضدونقیض دونالد ترامپ، رئیسجمهور ایالات متحده، موج جدیدی از گمانهزنیها درباره آینده تحریمها و رابطه اقتصادی ایران و آمریکا را برانگیخته است.