رسانه‌های دیگر

اینک سرانجام سوریه پیش‌ چشم همه دولت‌های منطقه است. کشوری با بیش از 22 میلیون جمعیت که بخش بزرگی از آن را مسلمانان تشکیل می‌دهند، در موقعیتی بغرنج قرار گرفته است.
تارنمای هیل در گزارشی تحلیلی به بررسی ناکارآمدی فشار حداکثری ترامپ علیه ایران در شرایط کنونی پرداخته و می‌نویسد که تغییرات منطقه‌ای و حمایت‌های بین‌المللی از تهران، این سیاست را بی‌اثر کرده است. این گزارش بر اختلافات داخلی آمریکا و تداوم تنش‌ها میان دو کشور تأکید دارد.
طی هفته گذشته، همزمان با استقبال رژیم صهیونیستی از اشغال دمشق توسط گروه‌های مسلح تروریست، برخی محافل رسانه‌ای و سیاسی در ایران تصویرسازی کردند که «مردم سوریه»، میداندار تحولات هستند!
سیاست محل تامین خیر عمومی است و نه محلی برای تسویه‌حساب و اغراض شخصی. شما به اندازه بشار اسد هم شجاعت ندارید که درماندگی خود را با صدای بلند اعلام کرد. او از این نظر درمانده نوعِ اول است. شما هنوز در پی توجیهی برای تحلیل‌ها و نگرش‌های به‌غایت اشتباه گذشته خود هستید.
ساختار تحریرالشام در حال حاضر متشکل از گروهی از شرعی‌ها، فرماندهان، استراتژیست‌ها و اعلام الحربی است که این مجموعه با ساختار سایر گروهک‌های تکفیری و حتی سلفی تفاوت دارد.
شاید عده‌ای فکر کنند، این روزها بنیامین نتانیاهو خوشحال‌ترین فرد دنیا به خاطر سقوط دمشق است. اما این عده اشتباه می‌کنند. نوع واکنش برخی روشنفکران غربزده ما و طیفی از مدعیان اصلاحات (نه همه آنها) نشان می‌دهد آنها بیش از نتانیاهو از اوضاع حاکم بر سوریه خوشحالند.
مگر ممکن است دولتی نخواهد و ارتش بنای مقاومت نداشته باشد و یک کشور دیگر ورود مستقیم کند؟ این حتما عبور از محکمات مردم‌سالارانه جمهوری اسلامی است.
بی‌انصافی است که خدمات اسد پدر و اسد پسر را به کشور و مردم ایران و انقلاب اسلامی نادیده بگیریم و به‌استناد برخی بداخلاقی‌های اخیر بشار، چشم بر همه خدمات این دو به خودمان در ۴۵ سال اخیر ببندیم و نامردی کنیم.
اگر وفاق پزشکیان برای اصلاح‌طلبان تندرو بی‌معنا و چه‌بسا خطا است، اما برایشان «نان» دارد! بنابراین، می‌کوشند آن را مطابق سلیقه خود معنادهند. وفاقی که در برخی روزنامه‌های اصلاح‌طلب از آن دم زده می‌شود، کاری به مردم عادی و مسائلشان ندارد، صرفاً فشاری است یک‌سویه برای حل مشکلات خود سیاسیون اصلاح‌طلب!
شاید اکثریت قاطعی از اصولگرایان و نواصولگرایان می‌دانند که مصوبه حجاب کمکی به بهبود حجاب زنان نمی‌کند، سهل است که نتیجه معکوس هم دارد و برخلاف عنوانش که به پای عفاف و خانواده نوشته‌اند مغایر با این دو هدف نیز هست.
پس از شش سال غفلت و بی‌عملی در برابر تروریست‌های تکفیری در سوریه، حالا که استان ادلب همچنان به مرکزی برای شعله‌ور کردن بحران‌ها تبدیل شده، سوالات جدی در مورد دیپلماسی ناکارآمد و سیاست‌های داخلی بی‌ثمر مطرح است. در این مدت، بازیگران بزرگ بین‌المللی همچنان در میدان رقابت‌های خود به پیش می‌روند، در حالی که منطقه به دلیل تعلل‌های ما و کشورهای منطقه آسیب‌های بیشتری دیده است.
ماجرای اخیر پیرامون توئیت توهین آمیز مهری دارســتانی، از اعضای ســتاد امر به معروف و نهی از منکــر و یکــی از مدیــران وزرات کار در زمان حجت عبدالملکی، علیه رئیس جمهــور، موجی از واکنشها و انتقادات گســترده را به همراه داشت.
درمجموع نظرسنجی‌های نهادهای معتبر، وقتی از مردم درباره ضرورت حجاب سؤال می‌شود، اکثریت مطلق معتقد به حجاب هستند ولو شخصا آن‌را کامل رعایت نکنند؛ چنان‌که اگر مکشفه‌ها نیز بدانند پشت پرده بی‌حجابی چه اهریمنان و خبائثی نشسته‌اند، بدون تردید در نوع پوشش خود تجدید نظر می‌کنند.
درمجموع نظرسنجی‌های نهادهای معتبر، وقتی از مردم درباره ضرورت حجاب سؤال می‌شود، اکثریت مطلق معتقد به حجاب هستند ولو شخصا آن‌را کامل رعایت نکنند؛ چنان‌که اگر مکشفه‌ها نیز بدانند پشت پرده بی‌حجابی چه اهریمنان و خبائثی نشسته‌اند، بدون تردید در نوع پوشش خود تجدید نظر می‌کنند.
سازمان آگهی های پرسون