عراقچی خیلی ساده و روشن توضیح داد:«در حال مذاکره با آمریکا بودیم، اسرائیل حمله کرد.در حال مذاکره با اروپا بودیم، آمریکا حمله کرد.حالا دقیقاً به کدام میز مذاکره برگردیم؟»
وقتی آژانس بهجای محکوم کردن تجاوز، بر ادامه بازرسیها تأکید میکند، وقتی شورای امنیت در برابر وتوی آمریکا فلج میشود و وقتی سازمان ملل به بیانیههای بیاثر بسنده میکند، ادامه همکاری با این سیستم چه سودی برای ایران دارد؟
شبکه تلویزیونی ایراناینترنشنال در ماه می2017 در لندن تأسیس شد؛ اما در فوریه 2023 مدیران این شبکه تلویزیونی مدعی شدند به دلیل افزایش تهدیدهای دولت ایران، مقر خود را به واشنگتن منتقل کردهاند.
ایران در ۵ روز گذشته نقطهزنیهای موشکهایش در سرزمینهای اشغالی را خوب به رخ جهان کشیده و به نظر میرسد آمریکاییها تمایل دارند دقت این موشکها روی ناوها و کشتیهای آمریکایی را در خلیج فارس هم به چشم ببینند.
در حالی که دستگاههای دولتی و امنیتی اسرائیل به شدت در تلاش برای جلوگیری از انتشار آمار تلفات حملات موشکی ایران به سرزمینهای اشغالی هستند، برخی منابع از تعداد بالای مجروحین و کشته شدههای اسرائیلی در جریان این حملات خبر میدهند.
شاید برای بعضی افراد تعجبآور باشد ولی باید بر ادامه مذاکره با آمریکا تأکید شود. قطع شدن مذاکره و ابتر ماندن آن، خواست رژیم صهیونیستی است که بعد از کارشکنیهای سیاسی و تبلیغاتی حالا به جنگ برای ایجاد اخلال در آن متوسل شده است.
امریکا دارای پایگاههای نظامی در چند کشور همسایه ایران است. هرچند جمهوری اسلامی با کشورهای همسایه دارای حسن همجواری است، اما این روابط حسنه نمیتواند و نباید مانع از پیگیری حقوق دفاعی و امنیت ملی ایران باشد.
کیهان در گزارشی نوشت:پایان اسرائیل، تصمیم ماست؛ نه احتمال، نه تحلیل، بلکه برنامهای عملیاتی که آغازش را صهیونیستها با حماقتهای اخیرشان امضا کردهاند.
در مسیر چرایی و چگونگی تحقق این انسجام باید بهخاطر داشته باشیم این تهاجم به میهنمان تحمیل شده؛ وگرنه دنیا میداند ایران مدتهاست تمام ظرفیت خود را برای اجتناب از درگیری و تنش به کار گرفته است.
خطای نتانیاهو تلقی از ضعف ایران در میدان است. این خطا باعث شد تا رژیم صهیونیستی از درک ابعاد پاسخ نظامی ایران عاجز مانده و وقتی شدت تخریبهای موشکهای ایران را میبیند در تحیر فرو برود.
عملکرد نمایندگان و بهتبع آن کل مجلس، ابهامات و انتقادات فراوانی را درباره نهادی ایجاد کرده است که انتظار میرود در رأس امور باشد؛ درحالی که عملاً با چنین جایگاهی فاصله بسیار زیادی دارد. این انتقادات بهویژه در هفتههای اخیر و به دلیل برجسته شدن دخالتهای نمایندگان در عزلونصبها اوج گرفته است.
پس از تحریم، حدود ۹۰ درصد نفت ایران به چین صادر میشود و عملا بازار نفت کشور وابسته به چین شده است. حالا اما گزارشها حاکی از آن است که تشدید تحریمها، سبب شده صادرات نفت ایران به چین کاهش داشته باشد.
پرونده هستهای ایران شرایط پیچیده و دشواری را تجربه میکند. تضاد آشکار در خواستههای ایالاتمتحده امریکا و ایران دورنمای دستیابی به توافق را تیره و تار کرده است.
تاریخ دور جدید مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا اعلام شد؛ یکشنبه ۲۵ خرداد. خبری که دیگر نه شوکهکننده است، نه امیدوارکننده، بلکه بخشی از زندگی ما شده است. باید عادت کنیم به این تیترها.