در شرایطی که قرار بود با افزایش واردات خودروهای خارجی بازار خودرو به تعادل برسد، لغو مصوبه مجلس برای کاهش تعرفه به 60درصد میتواند زمینه رشد قیمت خودروهای وارداتی را از فروردینماه فراهم کندو قیمت خودروهای داخلی را همتحت تاثیر قرار دهد
امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه از روسیه خواست پیشنهاد کییف و واشنگتن برای آتشبس ۳۰ روزه با اوکراین را پذیرفته و از «تاخیر» در اجرای این روند خودداری کند.
هر سال به ماهها و هفتههای آخر سال که میرسیم و موضوع لایحه بودجه کل کشور و موضوعاتی مانند تعیین حقوق کارمندان و کارگران مطرح میشوند، صاحبنظران تأکید میکنند راه حمایت از اقشار حقوقبگیر این نیست که فلانقدر درصد به حقوقشان اضافه شود، راه درست اینست که تزلزل اقتصادی از بین برده شود و ثبات جای آن را بگیرد.
با تغییر ناگهانی و غیرمنتظره دولت و همزمان با ناکامی روند خالصسازی و با گذر از شوک اولیه، جریانات تمامیتخواه این بار با انگیزه ناکامسازی راهبرد وفاق ملی دولت مستقر طی یکماه اخیر همزمان با حملات تخریبی علیه دولت، دیگر قوه را هم بیبهره نگذاشته و قوه قضائیه را هم که به بهانههای مختلف از جمله در مورد عزل ظریف ملامت میکردند، این بار با زمزمههای صدور حکم بزرگترین پرونده فساد اقتصادی تاریخ کشور، زیر ضرب و فضاسازی تخریبی بردند.
یک هفته از مصوبه مجلس درباره تعمیم سراسری تعطیلی پنجشنبهها گذشت. به موجب این تصمیم چهار ساعت از مجموع 44 ساعت کار هفتگی که در قانون کار بهعنوان حداقل ساعت کاری تعیین شده است، کسر خواهد شد، اما در مقابل حقوق و دستمزد کارکنان و کارگران معادل همان 44 ساعت خواهد بود.
نقص بزرگ دولت پرشکیان، نبود شجاعت و خلاقیت است. اغلب همکاران او در محدود تکالیف خود ایده تازهای برای مقابله با بحرانها خلق نمیکنند؛ فقط به روزمرگی بیثمر و تکرارهای ملالآور کارهای کلیشهای مشغول هستند. این رویه کمترین کمکی به کاهش بحرانها نکرده و ناامیدی میآفریند.
همه مردم تقریباً همه مشکلات را میدانند. اینکه سیستم خوب کار نمیکند، دولت کارآمدی لازم را ندارد و در مسیر توسعه حرکت نمیکند. خروجی این همه بودجه و هزینه حتی نیمی از آنچه که باید نیست؛ اما کار ارکان حکومت و دولت، نه گلایه و شکوه است و نه درد دل و نصیحت. کار مقامات آن است که مشکلات پیشارو را بردارند و بعد بگویند این مشکل بود، مشکل سختی هم بود اما توانستیم برش داریم.
افغانستان تحت سلطه طالبان به کانون خطرناک تروریسم تبدیل شده که برای تمام کشورهای همسایه تهدیدی جدی محسوب میشود. این تهدید برای ایران بیش از سایر کشورهاست.
روزنامه اصولگرا نوشت: موضوع فاندهایی که براندازان از دولت امریکا میگیرند و کاسبیای که به نام مبارزه با جمهوری اسلامی راه انداختهاند، گاه موجب اختلاف و جدل میان خودشان هم شده است.
قانون عفاف و حجاب حاصل عملکرد کمتر از ۲۰ نفر از نمایندگان رادیکال مجلس است که با هشتادوپنجی شدن آن توانستند با تغییرات گسترده در متن اولیه لایحه ارسالی از طرف دولت، افزایش آن به ۷۴ ماده با جرمانگاری گسترده و تعیین مجازاتهایی به مراتب سنگینتر از آدمربایی و... قانونی را نهایی کنند که به جای اصلاح، تبعات امنیتی با خود خواهد داشت.
از آغاز دولت دوم دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا، تأکید مداوم او و اعضای کابینهاش بر دو واژه «مذاکره» و «حمله نظامی» بهعنوان تنها گزینههای موجود برای حلوفصل پرونده هستهای ایران، جای سؤالهای زیادی را در سیاستهای بینالمللی و دیپلماتیک باقی میگذارد.
بازار ارز و طلا در حال رکوردشکنی است و شتاب رشد نرخ تورم بعد از چند ماه کاهش، دوباره وارد روند صعودی شده؛ این در حالی است که کشور وزیر اقتصاد ندارد. شاخصهای کلان اقتصاد آلارمهای هشداردهندهای دارد و در غیاب روابط بدون دردسر با کشورها و در شرایط ماندگاری در لیست سیاه FATF، نداشتن هدایتگر اقتصادی و مسئول مالی، میتواند این هشدارها را تبدیل به بحرانی عمیق کند.
ما امروز شاهد صف ۲۰ میلیون نفری شهروندان برای خرید ارز و طلا از بانک مرکزی هستیم. این نشان میدهد که مردم دیگر امیدی به سرمایهگذاری در تولید ندارند و بهدنبال حفظ ارزش داراییهای خود از طریق خرید داراییهای امن مانند طلا و ارز هستند.
کیهان نوشت: در ۲۹ بهمن ۱۳۷۸ دولت محمد خاتمی اولین انتخابات خود را برای ششمین دوره مجلس شورای اسلامی برگزار کرد. تجربهای که خاطرات تلخ انتخابات دوره سوم مجلس شورای اسلامی را زنده کرد؛ اتفاقا آن زمان نیز جریان موسوم به چپ مجری انتخابات بود.
اگر شما هم پذیرای گزارشهای مهمل هلدینگ پتروشیمیها و فولادها و خودروسازها شوید، گام را اشتباه برداشتهاید. نباید قشر کارگر شاهد باشد که مالیات او را تا ریال آخر و قبل از واریز دستمزدش برمیدارید، اما فرار مالیاتی همچنان بیداد میکند و شرکت دولتی ارزش را بالا میکشد.
همان مردمی که با احساس مسئولیت و در انتخابات دشوار و همراه با تردید پای صندوقها حاضر شدند و دکتر پزشکیان را برگزیدند، انتظار دارند ایشان با تکیه بر همان صداقت و پس از گذشت حدود هفت ماه از تشکیل دولت چهاردهم و آشنایی بیشتر با مشکلات، موانع و واقعیتهای کشور، صادقانه با مردم سخن بگوید
این روزها با نمونههای روشنی از فاصله گرفتنها و دور شدن عدهای از حکمرانان از واقعیتهای جامعه را در ماجرای احکام قضائی صادر شده درباره دو تن از وزرای دولت سیزدهم شاهد هستیم.
شاید بتوان گفت، تعبیری که مقامرهبری در دیدار روز شنبه خود با کارگزاران نظام از گزارش دریافتی از سوی مرحوم رئیسی داشتند، تندترین تعبیری است که نسبت به دولتهای ۳۵سال گذشته بهکار بردهاند.