رسانه‌های دیگر

از دیدگاه ساختارهای منع اشاعۀ بین‌المللی، غنی‌سازی اورانیوم، نه صرفاً یک فرایند فنی، بلکه نماد یک گام تا ساخت سلاح اتمی تلقی می‌شود. طبق گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ایران با سانتریفیوژهای پیشرفته و ذخایر غنی‌شده ۶۰ درصدی، می‌تواند در بازه‌ای کمتر از یک ماه، مواد شکافت‌پذیر لازم برای چند سلاح را تولید کند.
اظهارات اخیر علی شمخانی، دبیر پیشین شورای‌عالی امنیت ملی، در گفت‌وگو با شبکه NBC News آمریکا موجی از واکنش‌های منفی در کشور، به‌ویژه در مجلس شورای اسلامی، به همراه داشته است؛ واکنش‌هایی که نه‌تنها مشروعیت سیاسی شمخانی را زیر سؤال برده، بلکه با واکنش‌های تندی از سوی نمایندگان، او را به‌عنوان یکی از نمادهای فساد و «کاسبی از تحریم» در افکار عمومی معرفی کرده‌اند.
دبیرکل مجمع کارآفرینان، با انتقاد از تلاش ایران برای رسیدن به یک توافق با آمریکا با هدف برداشته شدن تحریم‌ها گفت: می‌ترسم مذاکره با آمریکا شود، رابطه خوب شود، تحریم‌ها برداشته شود، دلارها بیاید، جنگ بین واردات و تولیدکننده شکل بگیرد، واردکننده‌ها پیروز بشوند و مردم از کالاهای لوکس خوششان بیاید و در اثر رفع تحریم‌ها به رفاه برسند. آنوقت است که دوباره صنایع ما بی‌پناه و زیر فشار واردات، لِه می‌شوند و هیچ پناهگاه و دفاعی نداشته باشند.
اصولگرایان و به‌ویژه مدافعان دولت سیزدهم درباره ۱۲۰هزار مراسم با بودجه رسمی نیز دچار مشکل در اظهارنظر هستند. برخی صادقانه درصدد توجیه هستند که اینها همان مراسم عادی مساجد است. خُب اینکه نیاز به برنامه‌ریزی و اعلام نداشت.
تجربه خصوصی سازی در صنایع مختلف طی سال های گذشته نشان داده است که نبود ضوابط شفاف و الزام آور، چه در مرحله اهلیت سنجی و چه در نظارت پس از واگذاری، زمینه ساز چالش های ساختاری برای بنگاه های واگذار شده بوده است.
«دو مصوبه وجود دارد که ساخت ساختمان‌های بلند مرتبه را بر روی حرایم گسلی ممنوع می‌کند. در مصوبه سال ۹۸ شورای عالی شهرسازی اعلام شده که احداث برج بر روی گسل ممنوع است، تعریف برج هم ساختمان‌های ۱۲ طبقه به بالا است. بنابراین ساخت هتل ولنجک با مصوبات شورای عالی شهرسازی منافات دارد و طبقات این برج بیشتر از حد مجاز در مصوبه است. »
هر گاه بقا و ثبات ایران در خطر می‌افتد، به‌صورت خودکار نیروی بازسازی‌کننده و مدافع تمدنی آن فعال می‌شود و به مقابله برمی‌خیزد. نمونه آن، اخبار استفاده از نام جعلی برای خلیج‌فارس از سوی ترامپ بود که در عمل نه‌تنها آن را نادیده گرفت؛ بلکه در یکی از گفت‌وگوهای خود بارها از نام کامل و واقعی آن استفاده و سعی کرد تا حدی مسئله پیش‌آمده را جبران کند.
انتشار خبری درباره جشن امضای «سووشون» توسط بهنوش طباطبایی و نرگس آبیار موجی از واکنش‌ها را داشته است. چرا روی این کتاب دانشور اینقدر حساسیت وجود دارد؟
بار دیگر مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در سطح رسانه‌ها و افکار عمومی مورد بحث و بررسی قرار گرفته است؛ بازخوانی نقش دکتر صالحی و توافق مونیخ نگاه تازه‌ای به پیچیدگی‌های برجام ارائه می‌دهد.
سازمان آگهی های پُرسون