رسانه‌های دیگر

اظهارات اخیر برخی از دیپلمات های کشورمان به خوبی نشان می دهد که دولت چهاردهم خود را برای مذاکره با دولت ترامپ آماده کرده است؛ مسئله ای که می تواند فرصت مذاکره را از ایران بگیرد
وطن امروز نوشت: طالبان برای تحقق و تداوم خواسته‌هایش از تهران باید این مساله را در نظر بگیرد که پاسخگویی به مطالبات طرف مقابل مسیر رسیدن به خواسته‌های آنها را هموار می‌کند
مسئولان نظام جمهوری اسلامی از صدر تا ذیل درباره وحدت کلمه شعارهای خوبی می‌دهند، همایش‌های زیادی برگزار می‌کنند، بودجه‌های قابل توجهی برای اعلام ضرورت وحدت کلمه صرف می‌شود، در موارد مختلف تعارفات زیادی با همدیگر تیکه‌پاره می‌کنند و عناوین و القاب خوبی برای همدیگر بکار می‌برند ولی خروجی اینهمه شعار و تعارفات و دور همدیگر جمع شدن‌ها و صرف بودجه‌های کلان چیزی نیست که به وحدت کلمه کمک کند.
گویا غربگرایی در میان برخی نشریات، حد و مرزی ندارد. تظاهر به حمایت از دولت پزشکیان کردند و چماق «وفاق» را در برابر هر منتقد داخلی بالا آوردند. اما هنگام اختلاف میان طرف ایرانی و آمریکایی، جانب طرف آمریکایی را گرفتند!
«سیاست فشار حداکثری ترامپ علیه ایران، با چالش‌های جدی روبه‌رو است. برخلاف گذشته، کشورهای خاورمیانه، باور خود به امریکا را از دست داده‌اند و در حال تعمیق روابط خود با ایران هستند.»
یک نماینده عضو کمیسیون امنیت ملی در اشاره به پیشینه و چرایی تدوین قانونی که سال 1401 تصویب شد و حالا به موضوع محل اختلاف تبدیل شده است، گفت: این قانون در زمانی تصویب شد که برخی متخلفان پرونده‌های اقتصادی مانند محمودرضا‌ خاوری مدیرعامل پیشین بانک ملی ایران با داشتن گذرنامه کشورهای دیگر از ایران خارج و متواری شدند.
رئیس اسبق کمیسیون سیاست خارجی مجلس درباره مخالفت کیهان با مذاکره با ترامپ ادعا کرد: این مخالفان تنش‌زدایی، عامل اصلی بدبختی‌های مردم هستند؛ هرچه مردم بدبخت‌تر شدند، سفره‌ کاسبان تنش و تحریم رنگین‌تر شده است.
سابقه نداشت در آستانه فصل سرما و آلودگی که خانه نشستن مردم بیشتر رواج دارد، برق مردم قطع شود ولی خط‌دهندگان دولت چنین خطی را شروع کردند و برق مردم در تابستانی که مدیریت شد تا قطع نشود، حالا قطع می‌شود.
رادیکال‌های بهارستان بار دیگر با هدف رویارویی با ظریف، در مقابل یک لایحه مهم صف‌آرایی کردند تا یک‌ فوریت لایحه اصلاح قانون انتصاب اشخاص در مشاغل حساس در حالی رأی نیاورد که فضای مجلس بیش از آنکه علیه فوریت این لایحه باشد، در مقابل ‌محمدجواد ظریف‌ قرار بگیرد.
سخنان رئیس‌جمهور گرچه نه از طرف دوستان و همراهانش و نه از طرف منتقدانش هیچ‌گاه مانند سخنان یک نظریه‌پرداز دیده نشده است، اما جایگاه ایشان مخاطب را ناچار می‌کند به ابعاد کلامی، حقوقی و سیاسی برخی واژه‌ها و اصطلاحات دقت کند.
پس از کارزار گسترده انتخاباتی اصلاح‌طلبان برای نامزد انتخابات ریاست جمهوری امریکا، که به شکست هریس و مدافعان او در تهران منجر شد، این جماعت غربگرا، اما در چرخشی ۱۸۰ درجه‌ای از مواضع گذشته خود، این روزها از ترامپ به عنوان یک «فرصت» یاد می‌کنند که نباید به آسانی از کنار آن گذشت.
ایده وفاق ملی دولت چهاردهم اگرچه ایده‌ای مناسب و درخور است و سوابق فعالیت‌ها و همچنین گرایش سیاسی رئیس‌جمهور محترم مؤید آن می‌باشد، اما برخی اقداماتی که در لوای این ایده یا به نام آن انجام می‌شود، محل نقد می‌باشد.
رئیس‌جمهور در جلسه دولت، یکشنبه ٢٠ آبان: «اگر از همه نیروها که صادقانه می‌خواهند به کشور خدمت کنند، استفاده کنیم و اگر همه با هم باشیم، اقتدار پیدا می‌کنیم و هیچ قدرتى نمى‌تواند به ما ضربه بزند».
سیدعباس صالحی با اشاره به آخرین وضعیت هنرمندان ممنوع‌الفعالیت، اظهار کرد: «کارهای مختلفی صورت گرفته است و البته این مسائل را باید در فضای آرام پیش برد.» وی تاکید کرد: «تا الان هم برخی از خانم‌ها و آقایانی که ممنوع‌الفعالیت بودند، مساله‌شان حل شده است.»
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب امریکا در کارزارهای انتخاباتی خود وعده داده بود با پیروزی در انتخابات نوامبر، یک‌روزه به بحران‌ها در اوکراین و غزه پایان خواهد داد. حالا بخشی از جزئیات این راه‌حل‌های دیپلماتیک از زبان مشاورانش بیان شده است.
سازمان آگهی های پرسون