ترامپ که اساسا میانهای با اعزام نیرو از آمریکا به مناطق جنگی ندارد و تجربه افغانستان را پیشروی خود داشت، به این جمعبندی رسید که ادامه جنگ نه تنها موجب تسلیم حماس نمیشود؛ بلکه تداوم آن به معنای تداوم تنش نظامی در خاورمیانه و مانعی بر سر راه طرحهای خود اوست، بنابراین راه چاره را در فشار بر نتانیاهو برای پذیرش توقف جنگ و عقبنشینی از نوار غزه برای تسهیل توافق دید. در واقع اگر ترامپ میدانست که فشار بیشتر از این در غزه موجب تغییر موضع حماس میشود، مسلما طرف نتانیاهو را میگرفت.
منابع آگاه اعلام کردند که عناصر وابسته به رژیم تروریستی جولانی به صورت تدریجی در حال به دست گرفتن کنترل مساجد شهرهای ساحلی سوریه به ویژه مساجد علویها با هدف گسترش تفکرات تروریستی خود هستند.
باراک راوید، خبرنگار صهیونیستِ وبگاه آکسیوس، به نقل از مقامات اسرائیلی خبر داده است که رژیم صهیونیستی با پیشنویس توافق آتشبس با حماس موافقت کرده است.
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: برخی کشورها مانند ایتالیا به جای برعهده گیری نقش سازنده دیپلماتیک در تلاشاند تا عنصری فعال در اتاق فرمان آمریکایی- صهیونیستی باشند.
دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی از گفت وگوی تلفنی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم با «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا درباره توافق «تل آویو» با حماس بر سر مبادله اسیران خبر داد.
اولا؛ آمریکا بزرگ نیست و ضعیف شده است و ثانیا؛ مردم آمریکا هم این واقعیت را پذیرفتهاند که اگر نپذیرفته بودند، به آن رای نمیدادند. اما غربگرایان ما این واقعیت را نمیتوانند بپذیرند!
رهبر جریان صدر گفت که آتشسوزیها در آمریکا، بلایی برای کسانی است که سلاح علیه فلسطین، لبنان، سوریه و عراق کشیدند و و کودکان، زنان و سالخوردگان آنها را کشتند.
برخی از تحلیلگران نزدیک به حزب عدالت و توسعه، در مطالب و یادداشتهای خود، سخنان ترامپ درباره اردوغان را به شکلی اغراقآمیز روایت کرده، ادعا میکنند که رییس جمهور آمریکا روابط دوستانه و نزدیکی با آنکارا برقرار خواهد کرد.