آسیا

رسانه وابسته به رژیم صهیونیستی با حمله به جی‌دی ونس، معاون دونالد ترامپ، ضمن مرور مسیر ورود او به عرصه سیاست، اعلام کرد که رویکردهای کنونی وی می‌تواند جایگاه اسرائیل را در سیاست‌گذاری‌های آمریکا تضعیف کند.
هشدار اردوغان به عاملان جنایات غزه:

نسل‌کشی ادامه دارد و مجازات خواهید شد

رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه، با استفاده از واژه «نسل‌کشی» برای توصیف وضعیت غزه، تأکید کرد که عاملان این جنایات در آینده با پاسخگویی و مجازات روبرو خواهند شد.
با تداوم پیامدهای مخرب جنگ‌طلبی‌های نتانیاهو، گزارش‌های رسانه‌های عبری از بروز اختلاف شدید میان وزارت دارایی و وزارت جنگ حکومتی خبر می‌دهند؛ بحرانی که نشان از فرسایش منابع و عدم انسجام در مدیریت جنگ دارد.
رژیم صهیونیستی تنها یک روز پس از توافق آتش‌بس با لبنان، حملات پهپادی و موشکی به جنوب و ضاحیه جنوبی را از سر گرفت.
شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، با واکنش شدید به توافق‌های چارچوبی میان مقامات لبنانی و رژیم صهیونیستی، این توافق‌ها را تلاشی برای مشروعیت بخشیدن به اشغالگری و خطر الحاق سرزمین‌های لبنان قلمداد کرد.
عدنان فیحان، نایب‌رئیس پارلمان عراق، در بیانیه‌ای با انتقاد از رویکردهای نظامی در منطقه، خواستار همسویی و اتخاذ مواضع واحد میان کشورهای اسلامی برای حفاظت از منافع مشترک شد.
محمد اسحاق دار، وزیر امور خارجه پاکستان، در اظهاراتی اعلام کرد که مذاکرات جاری میان واشنگتن و تهران بر سه محور اصلی «برنامه هسته‌ای»، «دارایی‌های بلوکه شده ایران» و «وضعیت لبنان» متمرکز شده است.
سازمان آگهی های پُرسون