آسیا

مهمترین اخبار

علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران، خبر داد که فردا سه‌شنبه ۲۱ بهمن‌ماه، در رأس هیأتی به مسقط، پایتخت عمان سفر خواهد کرد. در این سفر، او با مقامات عالی رتبه سلطنت عمان دیدار و درباره آخرین تحولات منطقه‌ای، بین‌المللی و گسترش همکاری‌های دوجانبه گفتگو خواهد کرد.
معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه ایران و وزیر سرحدات، اقوام و قبائل افغانستان در تماسی تلفنی بر تداوم همکاری‌های مرزی، نوسازی اسناد و علائم مرزی و برگزاری نشست‌های فنی و حقوقی مشترک با سرعت بیشتر تأکید کردند.
سید علی مدنی‌زاده، وزیر امور اقتصادی و دارایی، با ورود به ریاض پایتخت عربستان، مورد استقبال سفیر ایران قرار گرفت. حضور در دومین اجلاس بازارهای نوظهور و انجام دیدارهای دوجانبه با همتایان بین‌المللی از اهداف اصلی این سفر اعلام شده است.
علیرضا عنایتی، سفیر ایران در عربستان سعودی، در مصاحبه‌ای با روزنامه سعودی الشرق الاوسط، بر استمرار تماس‌ها و هماهنگی‌ها بین دو کشور در سطوح علنی و غیرعلنی تأکید کرد.
رؤسای‌جمهور ایران و جمهوری آذربایجان در گفت‌وگویی تلفنی بر استحکام روابط دوجانبه بر پایه دوستی، برادری و حسن همجواری تأکید کرده و خواستار تداوم تماس‌ها و رایزنی‌ها در راستای توسعه همکاری‌ها و کاهش تنش‌های منطقه‌ای شدند.
سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد با تأکید بر لزوم احترام به حاکمیت ملی عراق اعلام کرد که هرگونه اظهارنظر خارجی درباره روند تعیین نخست‌وزیر آینده این کشور باید در چارچوب سازوکارهای قانونی و تصمیم جریان‌های سیاسی عراقی صورت گیرد و تهران از هر گزینه‌ای که مورد توافق داخلی باشد حمایت می‌کند.
در یک تحول دیپلماتیک مهم، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه وقت ایران، در تماس تلفنی با شیخ محمد بن عبدالله آل ثانی، نخست وزیر و همتای قطری خود، بر اهمیت استمرار رایزنی‌ها میان دو کشور در مقطع حساس کنونی تأکید کرد.
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور جمهوری اسلامی ایران، عصر سه‌شنبه ۷ بهمن ۱۴۰۴ در گفت‌وگوی تلفنی با محمد بن سلمان بن عبدالعزیز، ولیعهد پادشاهی عربستان سعودی، ضمن مرور آخرین تحولات بین‌المللی و منطقه‌ای، بر رویکرد دولت در حفظ وحدت ملی و توسعه روابط برادرانه با کشورهای اسلامی تأکید کرد.
در حاشیه شانزدهمین اجلاس مجمع عمومی مجالس آسیایی (APA)، حمیدرضا حاجی‌بابایی نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی با یانگوان ژو، رئیس گروه پارلمانی چین، دیدار و درباره همکاری‌های دوجانبه و بین‌المللی گفتگو کرد. دو طرف بر اهمیت صلح جهانی، احترام به قوانین بین‌المللی و توسعه همکاری‌های علمی و محیط‌زیستی تأکید کردند.
نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدارهای جداگانه با رؤسای گروه‌های پارلمانی قطر و روسیه در حاشیه شانزدهمین نشست مجمع عمومی مجالس آسیایی (APA)، با هشدار نسبت به تهدید صلح جهانی و یکجانبه‌گرایی آمریکا، بر ضرورت هم‌افزایی منطقه‌ای و تقویت همکاری‌های پارلمانی برای مقابله با بی‌ثباتی‌های بین‌المللی تأکید کرد.
سازمان آگهی های پُرسون