آسیا

مهمترین اخبار

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن با هشدار نسبت به افزایش تهدیدات آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی اعلام کرد که نیروهای مسلح یمن در بالاترین سطح آماده‌باش قرار دارند و هرگونه اقدام نظامی با پاسخ قاطع و بازدارنده مواجه خواهد شد.
مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با تأکید بر تداوم تلاش‌ها برای حل‌وفصل پرونده هسته‌ای ایران، اعلام کرد که رایزنی‌ها با بازیگران مختلف از جمله ایران، آمریکا، اروپا، روسیه و چین همچنان ادامه دارد و هنوز راه‌حل نهایی به دست نیامده است.
رئیس‌جمهور ایران در گفت‌وگویی اختصاصی با شبکه خبری «کاز اینفروم» قزاقستان، با تشریح چشم‌انداز همکاری‌های دوجانبه، تأکید کرد که توسعه کریدور شمال–جنوب، عضویت در اتحادیه اقتصادی اوراسیا و تسهیل روادید می‌تواند روابط اقتصادی، تجاری و علمی تهران و آستانه را وارد مرحله‌ای راهبردی کند.
پزشکیان راهی ترکمنستان شد؛

پزشکیان با رهبران چند کشور دیدار می‌کند

رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان برای حضور در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد وارد ترکمنستان می‌شود و علاوه بر سخنرانی در این نشست، دیدارهای دوجانبه‌ای با رئیس‌جمهور ترکمنستان و برخی سران کشورهای حاضر در اجلاس خواهد داشت.
جهش در همکاری‌های اقتصادی؛

۱۰ طرح مشترک ایران و قزاقستان کلید می‌خورد

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور کشورمان، در همایش تجاری مشترک ایران و قزاقستان در پایان سفر رسمی خود به این کشور، با تأکید بر اهمیت سیاست همسایگی و همکاری منطقه‌ای، قزاقستان را «شریکی راهبردی» برای ایران معرفی کرد و گفت روابط دو کشور باید از سطح کنونی فراتر رفته و به مشارکت اقتصادی گسترده و پایدار تبدیل شود.
نفتالی بنت، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی، با هشدار درباره افزایش تهدیدهای سایبری منتسب به ایران اعلام کرد که اسرائیل باید هرچه سریع‌تر یک «گنبد آهنین سایبری» ایجاد کند. او سناریوی نفوذ گسترده ایران به سیستم‌های حیاتی اسرائیل را کاملاً محتمل دانست و هشدار داد که با رشد هوش مصنوعی، این تهدیدها شدیدتر خواهد شد.
امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد، در نشست شورای امنیت درباره وضعیت افغانستان هشدار داد و گفت: مردم این کشور همچنان با بحران‌های شدید انسانی، محدودیت‌های مداوم برای زنان و دختران و تهدید گروه‌های تروریستی و مواد مخدر روبه‌رو هستند.
خبرگزاری اسپوتنیک اعلام کرد که رؤسای جمهور ایران و روسیه قرار است همزمان با سفر ولادیمیر پوتین به ترکمنستان، در عشق‌آباد با یکدیگر دیدار کنند.
رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه هم‌زمان با روز جهانی حقوق بشر با انتقاد شدید از عملکرد اسرائیل در غزه اعلام کرد کشتار گسترده مردم فلسطین نشانه‌ای آشکار از فروپاشی ارزش‌های حقوق بشری در جهان است. او تأکید کرد تنها راه ایجاد صلح پایدار، تقویت آتش‌بس و حرکت به‌سوی راه‌حل دو دولتی است.
سید عبدالملک الحوثی، رهبر جنبش انصارالله یمن، در سخنرانی خود به مناسبت روز جهانی زن مسلمان، ضمن اشاره به وضعیت زنان فلسطینی، نسبت به آنچه «تهاجم گسترده فرهنگی و جنگ نرم علیه امت اسلام» خواند، هشدار داد و تأکید کرد که پیامدهای این جنگ، گسترده‌تر از آثار جنگ‌های نظامی است.
امیر سعید ایروانی، سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل، در نشست عالی‌رتبه مجمع عمومی به مناسبت دهمین سالگرد «روز بین‌المللی بزرگداشت کرامت قربانیان نسل‌زدایی» تأکید کرد که جهان باید بی‌درنگ و جمعی برای پایان دادن به این جنایت و پاسداشت کرامت قربانیان نسل‌زدایی اقدام کند. او ضمن محکومیت اقدامات رژیم اسرائیل در غزه، بر مسئولیت جمعی دولت‌ها در پیشگیری و مجازات مرتکبان نسل‌زدایی تأکید کرد.
در پایان سومین نشست سه‌جانبه ایران، چین و عربستان، ولید الخریجی قائم‌مقام وزارت خارجه عربستان و میاو ده‌یو معاون وزیر خارجه چین با سید عباس عراقچی دیدار کردند. وزیر امور خارجه ایران با تأکید بر سیاست حسن همسایگی، روند رو به رشد روابط تهران و ریاض را مثبت ارزیابی کرد و نقش چین را در تقویت صلح و چندجانبه‌گرایی در عرصه جهانی «بسیار مهم» دانست. طرف‌های چینی و سعودی نیز بر اراده خود برای توسعه روابط با ایران تأکید کردند.
«سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه ایران که برای گفت‌وگوهای دیپلماتیک به باکو سفر کرده، در جمع اساتید و دانشجویان دانشگاه دولتی باکو بر نقش دیپلماسی مقتدرانه در تامین منافع ملی تاکید کرد. او هشدار داد که جایگزینی قانون‌مداری با زور و قانون‌شکنی برخی قدرت‌ها، جهان را به سمت ناامنی و «قانون جنگل» سوق می‌دهد.
در دیدار وزیر اقتصاد ارمنستان با معاون گردشگری ایران، دو طرف با تأکید بر روابط دوستانه تهران–ایروان، راه‌های گسترش همکاری‌های گردشگری و افزایش جریان گردشگران میان دو کشور را بررسی کردند. ارمنستان اعلام کرد تنها در سال ۲۰۲۴ بیش از ۱۷۹ هزار گردشگر ایرانی وارد این کشور شده‌اند و روند رو به رشد در سال ۲۰۲۵ نیز ادامه دارد.
محمد عبدالرحمن آل‌ثانی، نخست‌وزیر قطر، در نشست «دوحه فروم» اعلام کرد که کشورش هزینه بازسازی تخریب‌های غزه توسط رژیم صهیونیستی را پرداخت نخواهد کرد و کمک‌های مالی قطر تنها محدود به کمک‌های انسانی خواهد بود.
کاظم غریب‌آبادی، معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه ایران، امروز در ملاقات با سفیر برزیل در خصوص زمینه‌های همکاری دوجانبه و بین‌المللی گفتگو و تبادل نظر کرد و بر ظرفیت بالای گسترش روابط دو کشور تأکید نمود.
بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در کنفرانس خبری مشترک با اولاف شولتز صدر اعظم آلمان اعلام کرد که قصد دارد هرچه زودتر با دونالد ترامپ دیدار و درباره مرحله دوم توافق مربوط به غزه گفت‌وگو کند. او همچنین برای نخستین بار اذعان کرد که حکم دادگاه کیفری بین‌المللی سفر او به آلمان را با موانعی جدی مواجه کرده است.
منابع محلی در غزه از آزادی پنج اسیر فلسطینی از زندان‌های رژیم صهیونیستی خبر داده‌اند؛ اسیرانی که بنا بر گزارش‌ها هنگام آزادی در وضعیت جسمانی مساعدی قرار نداشتند و بلافاصله به بیمارستان شهدای الاقصی در دیرالبلح منتقل شدند.
شبکه «کان» اسرائیل گزارش داد که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، طی روزهای آینده تصمیم نهایی خود را درباره انتصاب رئیس جدید موساد اعلام خواهد کرد. منابع امنیتی از دو نامزد اصلی برای این سمت خبر داده‌اند، در حالی که دخالت مستقیم نتانیاهو در انتصاب‌های داخلی موساد موجب اعتراض و نگرانی مسئولان این سازمان شده است.
در جریان دیدار وزیر نیرو با وزیر منابع آبی عراق، دو کشور بر تقویت همکاری‌های راهبردی در حوزه آب، مدیریت رودخانه‌های مرزی، اجرای پروژه‌های مشترک و مقابله با پیامدهای اقلیمی تأکید کردند. علی‌آبادی اعلام کرد ایران آماده است تجربیات خود در مدیریت خشکسالی و توسعه زیرساخت‌های آبی را در اختیار عراق قرار دهد و سرمایه‌گذاری مشترک در اروندرود را گسترش دهد.
سازمان آگهی های پُرسون