در آستانه سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری و ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر و روستا در ۲۸ خرداد ۱۴۰۰، حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی با صدور بیانیهای ضمن انتقاد از «بی توجهی عمیق به جمهوریت» به عنوان علّت اصلی نابسامانیهای اقتصادی و اجتماعی، تأکید کرد: یکی از راههای حفظ جمهوریت نظام، دادن «رأی صحیح» است.
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران پیشبینی کرد با شکسته شدن سبد رای اصولگرایان به دلیل کنار نکشیدن نامزدهای این جریان، رقابت اصلی در دور دوم انتخابات میان رییسی و همتی باشد.
اگر قصد ندارید رأی بدهید و فردای انتخابات نمیگویید کاش، رأی ندهید اما اگر «کاش»ی باقی میماند تصمیم متفاوتی بگیرید. چرا که این کاشها رهامان نخواهد کرد. خشم و کین هم راه به جایی نمیبرد. چه کینهای که صدا وسیمای ایران پمپاژ کند و چه نفرتی که تلویزیون من وتو.
نماینده دائم ایران در سازمان ملل متحد که ریاست هیات اجرایی انتخابات در آمریکا را هم بر عهده دارد، گفت: ۲۷ شعبه در آمریکا در نظر گرفته شده است تا هموطنان مقیم بتوانند در انتخابات ریاست جمهوری ایران شرکت کنند.
سید ابراهیم رئیسی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در دیدار با جمعی از ورزشکاران و پیشکسوتان رشتههای ورزشی تأکید کرد که موضوع خصوصیسازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را در دولت مردمی با جدیت پیگیری خواهد کرد.
طی چند روز گذشته شایعاتی در مورد حمایت علی دایی و عادل فردوسیپور از برخی نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری مطرح شده بود، اما هر دو نفر به شکلی کوتاه و گویا این حرف و حدیثها را تکذیب کردند.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با تاکید بر حضور تعیین کننده مردم در انتخابات سالهای ۷۶، ۸۰، ۹۲ و ۹۶ گفت: بازندگان این انتخابات، تلاش دارند اینگونه القا کنند که انتخابهای گذشته درست نبوده تا به هدف غایی خود یعنی ناامیدسازی و اثبات اشتباه مردم برسند.
عضو هیئت علمی دانشگاه و تحلیلگر سیاسی در گفتوگو با پرسون مطرح کرد؛
افرادی که میخواهند در کشور ما مسئولیت بگیرند آن هم در حد رئیسجمهور که مقام دوم کشور است اگر ملاحظات اخلاقی را رعایت نکنند این رفتار آنها در جامعه تأثیرگذار خواهد بود. بنابراین ضروری است این مسئله را جدی بگیریم و اجازه ندهیم اخلاق در جامعه اسلامی کمرنگ شود و آثار بدی را بر جامعه بگذارد.