دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز تهران در غرفه آخرین خبر در نمایشگاه رسانههای ایران توضیحات مهمی درباره فرق بین لیست جامعه روحانیت و جامه مدرسین ارائه کرد.
سخنگوی جبهه اصلاحات ادعای درگیری لفظی بین سیدمحمد خاتمی و الیاس حضرتی را تایید نکرد و به خبرآنلاین گفت: متاسفانه من فکر می کنم این ادعاها، خبرسازی است و برخی از این فضای غبارآلود به دنبال ماهیگیری هستند.
مقام معظم رهبری تاکید کردند: هر رأیی که شما در صندوق میاندازید، مثل این است که یک بخشی از پول آن سپرده را دارید تأمین میکنید. یک رأی هم اهمیت دارد. هرچه انتخابات پرشورتر باشد، عظمت ملت ایران بیشتر در چشم مخالفان و دشمنانش دیده خواهد شد.
عضو فراکسیون امید (اصلاحطلبان) در مجلس دهم معتقد به واسطه ادامه قهر با انتخابات دیگر سازمان رایی برای این طیف نمیماند و نگاه قهر با انتخابات نگاهی فانتزی است.
تعداد بالای کاندیداها، برای یک انتخابات ، هر چند لازم است ولی کافی نیست. مردم باید در بین کاندیداهای پرشماری که در دسترس دارند، افراد همسوی فکری و سیاسی خود را بیابند.
دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز مجلس لاریجانی را موفق تر از مجلس قالیباف می داند و میگوید: این امکان وجود دارد که باهنر رئیس یا جزء هیئت رئیسه مجلس آینده باشد. بهر حال با سوابقی که باهنر داشته، در این طراز مطرح میشود.
رئیس ستاد انتخابات یزد بیان کرد: شهرداری یزد ۱۰۰ مکان مناسب برای نصب پوسترهای تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری در شهر یزد در نظر گرفته است.
رئیس دانشگاه پیامنور کشور گفت: دانشگاه مظهر مشارکت عمومی است. همیشه سیاستمداران بد، توسط مردمان خوب که در انتخابات شرکت نمیکنند انتخاب شده و به مسند مینشینند پس باید همگان در انتخابات شرکت کنند تا جامعه به سمت درست حرکت کند.
رئیس مجلس شورای اسلامی با تشریح عملکرد مجلس یازدهم گفت که از ۲۱ وعدهای انتخاباتی در سال ۹۸ برای قانونگذاری، ۱۹ وعده را به همراه نمایندگان به سرانجام رسانده ایم و ۲ وعده قانونی تقویت هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان و تقویت جایگاه اقتصادی وزارت خارجه قانونی باقی مانده که پیگیری میکنیم.
سخنگوی شورای نگهبان با اشاره به تعداد افراد تایید صلاحیت شده برای کاندیداتوری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: اعداد و ارقامی که در این دوره شاهد بودیم، ادعای خالص سازی را زیر سوال میبرد.
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: در وضعیت کنونی معتقدم باید منتقدان وضع موجود شامل اصلاحات، اصولگرای معتدل و اعتدال و توسعه با هم ائتلاف کنند اما تا به حال بعید می دانم کسی درباره شکل گیری این ائتلاف به طور جدی کار کرده باشد.
در ایام انتخابات، شکاف بین طیف رادیکال جریان اصلاحات با جوانترهای این جریان و طیفی که از گذشته تأکید بر مشارکت داشتند بیشتر شده که بیانیه اخیر نشان از این موضوع دارد.
تجربه چهل و پنج سال حکمرانی در جمهوری اسلامی نشان میدهد دشمنان این مرز و بوم همواره برای انتخابات برنامه داشتهاند و به لطایفالحیل و با پروژهها و سناریوهای مختلف کوشیدهاند تا در بزنگاه انتخابات، مردم را از حضور در «میدان مشارکت» بازدارند یا به هر نحوی که شده به انتخابات ضربه بزنند.
زیباکلام نوشت: اصلاحطلبان در جریان انتخابات، بجز لعن و نفرین و دشنام و ناسزا از بسیاری مردم، چیز دیگری دریافت نمیکنند. بعد از انتخابات هم اینبار نوبت مسئولین انقلابی است که آنان را مجددا مورد لعن و نفرین و شماتت قرار دهند.