مدیر مسئول کیهان با اشاره به صدور بیانیه مشترک و تامل برانگیز رئیس جمهور چین و سران کشورهای عرب عضو شورای همکاری خلیج فارس گفت: آقای جینگ پین! درباره حاکمیت چین بر تایوان چه نظری دارید!؟
یک عضو هیات رئیسه کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با محکوم کردن بیانیه مشترک اخیر چین و عربستان گفت: دستگاه دیپلماسی باید با قدرت و قاطعیت جواب این بیانیه را دهد که دیکته شده اسرائیل و آمریکا به نوکرشان یعنی عربستان است.
سفر شی جین پینگ، رئیس جمهور چین به ریاض برای شرکت در نخستین نشست سران چین و عرب با همه اهمیتی که برخوردار است، یک تغییر رویکرد عمده در نگرش ریاض و پکن محسوب نمی شود.
دنیای اقتصاد نوشت: اینکه منطقه بعد از سفر رئیسجمهور چین به عربستان و حضور در دو نشست شورای همکاری و دولتهای عربی به میزبانی ریاض چه صورتبندی جدیدی پیدا خواهد کرد؟ و ایران در کجای این معادله ایستاده است؟ دو پرسش کلیدی در اهمیت زمانی این سفر و رقابت چین و آمریکا در منطقه است.
دولت آمریکا در واکنش به سفر شی جین پینگ، رئیس جمهور چین به عربستان سعودی هشدار داد که تلاشهای پکن برای گسترش حوزه نفوذش در سراسر جهان، با نظام بین المللی سازگار نیست.
پس از انتشار گزارش « سازمان نوسازی مدارس جوابگوی رسانهها باشد»، مدیرکل حوزه ریاست و مدیر روابط عمومی سازمان نوسازی، تجهیز و توسعه مدارس کشور در گفتوگو با خبرنگار پرسون ازبرخی بندهای گزارش دفاع کرد.
پرونده ویژه پرسون: از تکرار فاجعه شینآباد تا مدارسی که در انتظار نوسازی هستند/ بخش اول
پرسون این بار ذرهبین خود را بر روی عملکرد سازمان نوسازی مدارس گذاشته است و عملکرد چندین ساله رخشانی مهر رییس سازمان نوسازی مدارس کشور را بررسی میکند. در این پرونده ویژه با ما همراه باشد.
پرونده ویژه پرسون: برجام از کجا آمد و به کدام سمت میرود؟!/ بخش هفتم
با تمام اما و اگرها و تعللهایی که میان ایران و آمریکا وجود داشت در نهایت 8 آذر ماه زمان آغاز مذاکرات وین میان ایران و کشورهای 1+4 برای رفع تحریم های ظالمانه اعلام شد.
پرونده ویژه پرسون: برجام از کجا آمد و به کدام سمت میرود؟!/ بخش ششم
کارشناس مسائل سیاسی جهان اسلام گفت: زمان دولت فعلی ، در مذاکرات دیگر به مسائل حاشیه ای نخواهیم پرداخت و موضع ما این است که این غربی ها هستند که باید بدون هیچ حاشیه سازی و بدون هیچ وقت کشی تحریم ها را بردارند.
برجام از کجا آمد و به کدام سمت میرود؟!/ بخش چهارم
با آشکار شدن تبعات منفی و فشار تحریمهای بین المللی علیه ایران، در ابتدای دهه نود، مذاکرات مجددآغاز شد، زیرا قبل از آن و در سالهای دهه 80 نیز چنین روندی دنبال شده بود.
پرونده ویژه؛ برجام از کجا آمد و به کدام سمت میرود؟!/ بخش دوم
همانطور که در گزارش قبلی بیان شد، ماجرای تسخیر سفارت آمریکا در 13 آبان سال 58 و گروگان گرفتن کارمندان سفارت و همچنین فعالیتهای هسته ای ایران دو بهانه قوی غرب برای آغاز تحریم ایران بود. در این گزارش به دنبال پاسخ به این سوال هستیم که چرا فعالیتهای هسته ای ایران باعث تحریماش شد، در حالی که بسیاری از کشورها بدون مزاحمت و فشار برنامه هستهای خود را تحقق بخشیدند.
پرونده ویژه پرسون: برجام از کجا آمد و به کدام سمت میرود؟!/ بخش اول
زمانی که یک کشوری به اقدامات خلاف عرف نظام بینالملل دست میزند و به عنوان ناقض قوانین بینالمللی شناخته میشود، از سوی یک نهاد بین المللی، یک و یا چند کشور با یک ابزار تنبیهی با عنوان تحریم مواجه و برای آن مجازات درنظرگرفته می شود.
پرونده ویژه پرسون: اما و اگرهای حذف ارز 4200 تومانی/ بخش دوازدهم
یک کارشناس اقتصادی بیان کرد: دولت باید از طریق اطلاعرسانی جمعی و آگاهی بخشی به گونهای اقدام کند که مردم در زمان اجرای حذف ارز 4200 تومانی اطلاع داشته باشند که آثار حذف ارز 4200 تومانی با توجه به قیمتهای فعلی بسیار اندک است و در عمل قیمتها متناسب با نرخ بازار آزاد شده است.
پرونده ویژه: اما و اگرهای حذف ارز 4200 تومانی/ بخش یازدهم
یک کارشناس صنعت خودرو بیان کرد: افزایش قیمت حدود 10 درصدی برای خودروهای وارداتی با حذف ارز دولتی قابل پیشبینی است. البته این تأثیر در محصولات خودروسازان داخلی نظیر ایران خودرو و سایپا بسیار کمتر از این میزان است.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: حذف ارز 4200 تومانی نیازمند جایگزین کردن روش دیگری برای پرداخت یارانه به مردم است که طرح کارت اعتباری یکی از راهکارهای موجود در این زمینه است.