عمومی

پرسون با نگاهی تحلیلی به تمام مسائل حوزه عموم جامعه می پردازد.

محمد نوذری استاندار قزوین در جلسه کمیسیون هماهنگی بانک‌های استان گفت: انتقال حساب‌های بانکی صنایع به قزوین، ظرفیت بانک‌ها را برای ارائه تسهیلات گسترده‌تر افزایش می‌دهد و زمینه رشد اقتصادی استان را هموار می‌کند.
جواد حق‌لطفی، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین در جلسه هماهنگی برای رفع مشکلات و نیازهای مرتبط با ثبت جهانی الموت گفت: الموت در آستانه جهانی شدن قرار دارد و قزوین خود را برای میزبانی کارشناسان یونسکو آماده کرده است؛ ثبت جهانی قلعه‌ها فرصتی طلایی برای جهش گردشگری و توسعه اقتصادی استان محسوب می‌شود.
شهرام احمدپور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین:

جشنواره استانی نسل امید؛ پیام‌آور فرهنگ فرزندآوری و ازدواج است

شهرام احمدپور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین، در آیین اختتامیه نخستین جشنواره استانی نسل امید گفت: جشنواره نسل امید فرصتی است برای ترویج فرهنگ ازدواج، فرزندآوری و افزایش امید در میان جوانان استان است.
محمد نوذری استاندار قزوین در جلسه سازگاری با کم‌آبی استان گفت: پروژه عظیم انتقال آب قزوین پس از سه دهه عملیاتی می‌شود؛ این موفقیت نتیجه مدیریت منطقی و همکاری هوشمندانه با اوقاف و تهاتر زمین است.
سازمان تأمین اجتماعی اعلام کرد: حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران مربوط به شهریورماه ۱۴۰۴ بر اساس احکام جدید آغاز شده و طی ۷۲ ساعت آینده به ترتیب حروف الفبا و از طریق بانک‌های عامل پرداخت خواهد شد. معوقات متناسب‌سازی فروردین برای بازماندگان نیز همزمان با حقوق شهریور واریز می‌شود.
ابراهیم چوپانی فعال اجتماعی اصفهانی نوشت:

فرونشست با احیای چاه‌های سنتی مهار می‌شود

بحران فرونشست در اصفهان، سال‌هاست که این شهر تاریخی را تهدید می‌کند. ابراهیم چوپانی، فعال اجتماعی، در یادداشتی تأکید می‌کند که شبکه فاضلاب شهری یکپارچه با قطع بازگشت آب به سفره‌های زیرزمینی، این مشکل را تشدید کرده است. او بازگشت به چاه‌های سنتی خانگی و مجتمع‌های مسکونی را راهکاری فوری و مقرون‌به‌صرفه برای کاهش سرعت فرونشست و تقویت منابع آب زیرزمینی پیشنهاد می‌کند.
دکتر مهدی حمزه پور مدیر اندیشکده فناوری نرم دانشگاه امام صادق (ع):

فناوری نرم؛ قدرتی که جهان امروز را می‌سازد/ راز موفقیت در سرمایه و محیط نرم است

فناوری نرم صرفاً مکملی بر فناوری‌های سخت نیست، بلکه پارادایمی نوین برای ارزش‌آفرینی، حل مسائل پیچیده و درک بهتر تحولات جهان معاصر است. مهدی حمزه‌پور در یادداشت خود تأکید می‌کند که شتاب‌دهی به تحقیق و توسعه در حوزه‌های نرم، می‌تواند نیمه مغفول تاریخ فناوری را آشکار کرده و مسیر نوآوری در عرصه‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را هموار سازد.
رضا موسایی؛ پژوهشگر مرکز پژوهش‌های مجلس نوشت:

اقتصاد مقیاس بهینه؛ پایان دوگانه «کوچک زیباست» و «بزرگ زیباست»

سال‌هاست اندیشمندان و سیاست‌گذاران میان دوگانه «کوچک زیباست» و «بزرگ زیباست» سرگردانند؛ یکی بر اصالت انسان، محیط‌زیست و جوامع محلی تأکید می‌کند و دیگری بر کارایی، رشد و تولید انبوه. اما تجربه جهانی نشان می‌دهد اتکا به یک‌سوی این دوگانگی نه پایدار است و نه کارآمد. آنچه امروز ضرورت دارد، طراحی الگویی پویاست که مقیاس بهینه را برای هر بخش اقتصاد تعریف کند و با تلفیق هوشمند ظرفیت‌های کوچک و بزرگ، هم عدالت اجتماعی و پایداری زیست‌محیطی را تضمین نماید و هم موتور رشد و نوآوری را روشن نگه دارد.
سید محمود موسوی صانع مدیرکل امور مالیاتی استان قزوین با اشاره به موفقیت طرح نشان‌دار کردن مالیات‌هاگفت: پروژه راهبردی قزوین–الموت–تنکابن با مشارکت ۱۷۱۵ مودی مالیاتی به‌طور کامل تأمین اعتبار شد.
هواشناسی تهران هشدار نارنجی صادر کرد؛ از عصر شنبه تا یکشنبه (۲۹ و ۳۰ شهریور) وزش باد شدید همراه با گرد و خاک به‌ویژه در نیمه غربی و جنوبی استان پیش‌بینی می‌شود. این شرایط می‌تواند موجب سقوط اجسام، شکستن درختان، کاهش کیفیت هوا و خسارت به سازه‌های موقت شود.
مقامات رسمی، هویت زندانی زن مورد ادعای رسانه‌های معاند را فاش کردند. این فرد که پس از عفو آزاد شده بود، به اتهام انجام عملیات خرابکارانه و آتش‌سوزی برای گروهک منافقین دوباره بازداشت شده است.
ناصر ظاهری، مدیرکل کمیته امداد استان قزوین از اهداء 400 بسته لوازم التحریر و نوشت افزار و 120 جفت کفش توسط خیر تاکستانی به دانش آموزان این شهرستان خبر داد.
فرمانده انتظامی استان قزوین خبر داد؛

پایان سه سال فرار متهم ۱۵۰ میلیاردی در قزوین

سردار محمدقاسم طرهانی فرمانده انتظامی استان قزوین از دستگیری فردی خبر داد که با وعده‌های مختلف از جمله واردات خودرو، ساخت مسکن و ساخت سوله، بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال از ۱۵ شهروند کلاهبرداری کرده و به مدت سه سال متواری بود.
شهرام لاسمی، هنرمند شناخته‌شده کشورمان، امروز به دلیل سکته قلبی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد. محمد مسلمی با اعلام این خبر گفت: او فردا مراحل درمانی خود را طی کرده و تحت آنژیوگرافی قرار خواهد گرفت.
نخستین جلسه کارگروه مقابله با آسیب‌های اجتماعی به ریاست اصغر جهانگیر، معاون پیشگیری قوه قضائیه، و با حضور سید محمد بطحائی، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان امور اجتماعی، برگزار شد. در این نشست وظایف کارگروه، نقشه راه و ساختار جدید شورای اجتماعی کشور بررسی شد.
با وجود نگرانی‌ها درباره فعال شدن مکانیسم ماشه و بازگشت تحریم‌های سازمان ملل، کارشناسان معتقدند ایران همچنان می‌تواند نفت خود را با استفاده از واسطه‌ها و پرداخت‌های ثالث به فروش برساند. اختلافات تجاری آمریکا با هند و چین نیز مانع از اجماع جهانی علیه ایران شده و بازار نفت ایران به‌ویژه در چین همچنان جایگاه خود را حفظ کرده است.
محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، از آماده‌سازی ۱۱۰ هزار کلاس درس تا پایان سال خبر داد و گفت: مهرماه امسال ۲۴۰۰ فضای آموزشی شامل ۱۱ هزار و ۴۸۸ کلاس افتتاح می‌شود. او همچنین تأکید کرد توزیع شیر رایگان در مدارس دولتی حداکثر تا ۱۰ مهر آغاز خواهد شد.
رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور اعلام کرد مرکز تحقیقات این سازمان با همکاری دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان موفق به تولید تجهیزات تخصصی همچون هموژنایزر و دستگاه الکل‌سنج تنفسی شده است؛ ایران هم‌اکنون هفتمین کشور جهان در ساخت این دستگاه محسوب می‌شود.
از سال ۱۴۰۵ طرح کارت امید مادر اجرا می‌شود و تمامی مادرانی که صاحب فرزند شوند، به مدت ۲۴ ماه، ماهیانه دو میلیون تومان دریافت خواهند کرد. این حمایت مالی برای هزینه‌های کودک در نظر گرفته شده و بدون هیچ شرطی به همه مادران تعلق می‌گیرد.
سازمان هواشناسی از بارش باران، تگرگ، رعد و برق، وزش باد شدید موقتی و احتمال برف در ارتفاعات خبر داد. این شرایط جوی در استان‌های گلستان، مازندران، اردبیل، خراسان شمالی و آذربایجان شرقی و غربی رخ خواهد داد و هشدار نارنجی صادر شده است.
گروه مالی کاریزما با همکاری بانک خاورمیانه، محصولی نوآورانه به‌نام کاریزما کارت ارائه داده است. کاریزما کارت نه‌تنها یک کارت بانکی است، بلکه با استفاده از آن می‌توانید پول خود را به حساب با پشتوانه طلا تبدیل کنید و از نوسان قیمت شمش طلا سود ببرید.
سازمان آگهی های پُرسون