تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

خربزه یکی از بهترین میوه‌های تابستانی به شمار می‌رود. طبیعت خربزه از نظر سردی و گرمی معتدل و‌تر (رطوبتی) است که هرچه شیرین‌تر باشد «گرمی و تری» خربزه بیشتر است.
غذا برای ما شادی و متاسفانه گاهی اوقات بیماری به ارمغان می‌آورد، زمانی که غذایی که می‌خوریم به عوامل بیماری زا مانند باکتری ها، انگل‌ها و ویروس‌ها آلوده باشد می‌تواند باعث بیماری شدید شود.
بر اساس یافته‌های پیشین، افزایش چربی کبد و تولید آنزیم‌های خاص کبدی بر سلامت مغز و بروز بیماری آلزایمر نقش دارد، اما طبق تحقیقات جدید، پیروی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای سبز تأثیر مثبتی بر سلامت مغز و کند کردن روند پیری مغز دارد.
لوبیا غذای جادویی و جاودانگی؟ درست است این دانه های کوچک و بی تکلف سیر کننده و مغذی که پایه رژیم غذایی گیاهی و مفید برای سیاره زمین قلمداد می شوند می توانند به افزایش طول عمرمان کمک کنند. با این وجود، علاوه بر لوبیا سایر حبوبات مانند نخود و عدس نیز می توانند به ما کمک کنند که عمری طولانی تر داشته باشیم؟
ظروف یکبار مصرف یکی از محصولاتی هستند که سالیان درازی است که افراد مختلف در سراسر جهان از آن‌ها استفاده می‌کنند و مصرف این ظروف به گونه‌ای تبدیل به یک عادت شده است. به همین دلیل تصور اینکه روزی از این ظروف استفاده نکنیم بسیار محال خواهد بود.
خوابیدن روی زمین می‌تواند کمک کند ستون فقراتتان تنظیم درستی یابد، امری که به تسکین درد سیاتیک کمک می‌کند و حتی جلوی وقوع آن را می‌گیرد.
گیلاس، میوه‌ای پرخاصیت است که به پیشگیری از سرطان کمک می‌کند، التهاب را کاهش می‌دهد، سلامت قلب را تقویت کرده و حافظه را بهبود می‌بخشد.
سیاه دانه با نام علمی Nigella sativa که به آن شونیز هم می‌گویند، گیاه دارویی از خانواده گیاه آلاله است که در سراسر دنیا کاربرد دارویی دارد.
کدوتنبل سرشار از مواد معدنی مانند پتاسیم و روی است و پتاسیم موجود در کدوتنبل به حفظ سلامت مو و رشد مجدد موها کمک می‌کند.
سازمان آگهی های پرسون