تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

در حالی که همه غذاها می توانند در یک رژیم غذایی متعادل قرار گیرند، برخی از میان وعده ها آنقدر که به نظر می رسد سالم نیستند. چه کالری پنهان، سدیم بالا، چربی اضافی یا سموم مخفی در بسته بندی، برخی تنقلات ممکن است اهداف سلامتی شما را از مسیر خارج کنند.
در فصل سرما برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی می‌توان از چاشنی‌های ترش مانند آب لیموترش استفاده کرد. افراد همچنین باید بحث گرم و سرد شدن بدنشان را رعایت کنند؛ برای مثال برخی بعد از حمام بلافاصله از خانه خارج می‌شوند یا می‌خوابند، این مسائل می‌توانند موجب بیمار شدن شود.
نان‌ها انواع مختلفی دارند که با مواد مغذی متنوعی تولید می‌شوند. افرادی که سعی در کاهش وزن و حفظ تناسب اندام دارند، در انتخاب نان محدود هستند. آن‌ها باید نان‌هایی با فیبر بالا مصرف کنند.
موز بدون شک یکی از محبوب‌ترین میوه‌ها نزد کودکان، جوانان و سالمندان است. این میوه سرشار از پروتئین‌های غنی کننده سلامت و سایر مواد مغذی حیاتی است.
نظر یک فوق تخصص ریه درباره دود اسپند؛

آیا دود اسپند می‌تواند سرطان‌زا باشد؟

یک فوق تخصص ریه کودکان، گفت: استنشاق دود اسپند یا هر دودی می‌تواند باعث تشدید و شعله‌ور شدن بیماری شود و جزو توصیه‌های معممول ماست که اسپند برای بیمار‌های آسمی دود نکنید.
روغن ماهی یا همان عصاره چربی ماهی سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ از جمله ایکوزاپنتائوئیک اسید(EPA) و اسید داکوساگزنئوئیک (DHA)است. این اسیدهای چرب ضروری فقط در غذاهای دریایی و یا مکمل‌های غذایی آنها وجود دارند.
تهیه و طبخ غذاها بدون روغن ممکن نیست و شما برای درست‌کردن هر نوع غذایی به روغن نیاز خواهید داشت. متخصصان تغذیه عمدتاً توصیه می‌کنند که برای تهیه انواع غذاها و سالادها از روغن‌های مناسب استفاده شود؛ چراکه برای بیشتر روغن‌های مایع حرارت بالا اصلا مناسب نیست
کارشناسان ایمنی مواد غذایی غذاهایی را که تنها پس از یک روز فاسد می شوند فاش می کنند این دسته از مواد غذایی مستعد آلوده شدن به اشریشیاکلی، سالمونلا، لیستریا و سایر باکتری ها هستند.
مصرف مرکبات به همراه لبنیات، مانند مصرف پرتقال با شیر یا ماست، ممکن است برای برخی افراد مشکلات گوارشی ایجاد کند. اسید موجود در مرکبات می‌تواند پروتئین‌های موجود در لبنیات را خنثی کند و منجر به ناراحتی معده شود. بنابراین بهترین است آن‌ها را جداگانه مصرف کنید یا میوه‌های غیر اسیدی را برای مصرف همراه با لبنیات در نظر بگیرید.
ماهی یکی از غذاهای مفید با طبع سرد است که مصرف آن با برخی خوراکی‌ها می‌تواند عوارض جدی برای بدن ایجاد کند. در این مقاله می‌توانید با لیست غذاهایی که نباید با ماهی خورد آشنا شوید.
هنگامی که ایستاده آب می نوشیم، به بدنمان آسیب وارد می شود و اثرات منفی به ما غلبه می کند. زمانی که می ایستیم، بدن و بافت ها در حالت تنش و فشار هستند و باعث می شود که آب به سرعت به پایین بدن برود و تعادل مایعات موجود در بدن به هم بریزد.
در شلوغی و ازدحام زندگی مدرن، روشی که صبح‌هایمان را شروع می‌کنیم می‌تواند به طور قابل توجهی بر سلامت و حال کلی ما تأثیر بگذارد. اتخاذ عادات کوچک صبحگاهی می‌تواند راه را برای زندگی شادتر، سالم‌تر و پربارتر هموار کند.
اگر غذا به درستی در یخچال نگهداری نشود، احتمال رشد باکتری در آن وجود دارد که می‌تواند کیفیت مواد غذایی ذخیره شده را کاهش داده یا باعث خرابی آن شود. اما، نگران نباشید در این مطلب به چند نکته اشاره کرده‌ایم که می‌توانید با رعایت آن‌ها هنگام نگهداری غذا در یخچال همواره غذای تازه داشته باشیدب
اسیدهای چرب امگا ۳ به تمام سلول‌های بدن کمک می‌کنند تا عملکرد بهتری داشته باشند. چون در واقع بخش حیاتی از غشای سلولی ما هستند که به ایجاد ساختار و حمایت از تعاملات بین سلول‌ها کمک می‌کنند. ضمن آنکه برای تمام سلول‌های بدن نیز مهم هستند.
سازمان آگهی های پرسون