تغذیه و سلامتی

صفحه تغذیه و سلامت با رویکردی تخصصی به ارائه مطالبی در زمینه های سلامت،بهداشت و تغیه سالم می پردازد.

اگر جزو آن دسته افرادی هستید که روغن زیتون را برای رژیم غذایی بهتر وارد سبد خرید خانواده کرده اید، یادتان باشد برخلاف تصور عموم کالری روغن زیتون کم نیست و تنها در صورتی به کاهش وزن کمک می‌کند که مصرف سایر مواد غذایی را کاهش دهید. این روغن سرشار از ویتامین E ،K و امگا۳ است و فواید بسیاری برای بدن دارد.
زردچوبه نوعی ادویه طلایی است که اغلب به غذا طعمی متمایز و رنگ طلایی فوق العاده می دهد. این ادویه مهم ترین ادویه در غذاهای هندی و پاکستانی است و جزء ضروری غذای معروف «کاری» در جهان به حساب می آید.
اگر پس ‌از انجام فعالیت‌های ورزشی با بروز مشکل و درد در بخشی از بدن خود مواجه شدید بهتر است برای یافتن علت از دکتر ارتوپد آنلاین در سامانه دکترتو کمک بگیرید. در خصوص این آسیب‌ها باید گفت برخی از آن‌ها رایج و طبیعی هستند و برخی نیز می‌توانند در توانایی حرکت اختلال به‌وجود بیاورند.
پیروی از سبک زندگی سالم اغلب با تغذیه سالم همراه است که امکان دارد غلب کار سختی به نظر برسد، با این حال نتایج مطلوب آن برای سلامت جسمانی می‌تواند به اندازه کافی انگیزه دهنده باشد. جوی دو سر یکی از غنی ترین مواد غذایی است که می‌تواند سلامت جسمانی بدن را تضمین کند.
مصرف بادام موجب بهبود واکنش ضدالتهابی بدن و تقویت توانایی‌های جسمانی طی انجام فعالیت‌های ورزشی مداوم می‌شود. از همین‌رو بادام، خوراکی ایده‌آل برای افراد فعال و پرتحرک محسوب می‌شود. تقسیم این مقدار بادام در میان‌وعده به تامین انرژی طولانی‌مدت کمک می‌کند و مانع از احساس ضعف بین وعد‌ه‌های غذایی خواهد شد.
آب‌هویج یک نوشیدنی انرژی بخش است که تاثیرات بسیاری مفیدی بر بدن از جمله ساخت پلاکت خون دارد.
همه میوه ها ارزش غذایی دارند. وقتی مشکل تیروئید دارید، تصمیم‌گیری در مورد بهترین میوه‌ها در نهایت به اهداف خاص شما بستگی دارد. اگر وزن نرمال و سطح قند خون طبیعی دارید و سطح هورمون تیروئید شما به خوبی کنترل می‌شود، ممکن است بخواهید میوه‌هایی را انتخاب کنید که حاوی بیشترین مقدار فیبر و مواد مغذی هستند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با تاکید بر اهمیت مصرف لبنیات در کاهش خطرات ابتلا به پوکی استخوان، گفت: پروتئین لبنیات با افزایش تراکم مواد معدنی استخوان مرتبط است، بنابراین برای سلامت استخوان‌های خود، مصرف روزانه شیر یا ماست یا کشک را فراموش نکنید.
مغز از مهم‌ترین اعضای بدن است و حفظ سلامت آن برای بهینه‌سازی عملکردهای بدنی ضروری می‌باشد. تغذیه مناسب نه تنها برای سلامت کلی بدن مهم است بلکه تأثیر مستقیمی نیز بر سلامت مغز دارد.
شکر به عنوان پرمصرف‌ترین ماده در تاریخ غذا و ارجح‌ترین طعم در بین ذائقه‌ها شناخته می‌شود، اما برای سلامتی خطرناک‌ترین است، زیرا بدون تامین مواد مغذی کالری زیادی به بدن می‌رساند و در نتیجه وارد بدن می‌شود. بدن با افزایش وزن، بیماری قلبی، چاقی و دیابت نوع ۲ مرتبط است.
کشمش از انگور خشک‌شده به‌دست می‌آید و رنگ‌های گوناگونی دارد، از زرد طلایی تا قهوه‌ای تیره یا حتی سیاه. با این‌که کشمش نوعی میوه خشک محسوب می‌شود، اما میزان قند و کالری در آن زیاد است.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، مصرف زیاد نمک را زمینه‌ساز سرطان معده، فشارخون و پوکی استخوان عنوان و بر رعایت تعادل در مصرف نمک روزانه (۳ تا ۵ گرم در روز)، تاکید کرد.
نعناع فلفلی که در طب سنتی ایران با نام «سوسنبر» شناخته می‌شود، طبیعتی گرم و خشک دارد و مدر،خارج کننده کرم شکم، رفع کننده سنگ مثانه و سنگ کلیه بوده و برای تهوع و استفراغ و پیچش روده مفید است.
آسیاب کردن دانه‌های قهوه به صورت ذرات ریز اصطکاک زیادی ایجاد می‌کند، زیرا ذرات روی یکدیگر ساییده می‌شوند و می‌شکنند که در نتیجه الکتریسیته ساکن تولید می‌کند، ذرات باردار تقریباً مانند ذرات غبار موجود در توده‌های آتشفشانی که به هم ساییده می‌شوند و برای تولید رعد و برق تخلیه می‌شوند، عمل می‌کنند.
محقق طب سنتی در چهارمحال و بختیاری گفت: خوردن مواد غذایی ناسازگار می‌تواند عوارض زیادی برای بدن به همراه داشته باشد و معمولا این تداخلات بلافاصله عارضه حادی را بروز نمی‌دهد و معمولا در بلند مدت اثر خود را بر بدن برجای می‌گذارد.
کبد، کلیه‌ها، ریه‌ها، سیستم لنفاوی، کولون و حتی پوست شما در سم‌زدایی پیوسته بدن نقش دارند. این ارگان‌ها و سیستم‌ها خودشان به اندازه کافی و به طور مؤثر، سموم و مواد اضافی را دفع می‌کنند، بنابراین یک رژیم غذایی خاص یا مکمل دتاکس واقعاً لازم نیست. شواهد بسیار کمی مبنی بر مؤثربودن فواید رژیم غذایی دتاکس وجود دارد.
منیزیم ماده‌ای ضروری در بدن برای تولید انرژی است. این ماده در غذاهای روزمره مانند اسفناج، بادام، و شیر سویا یافت می‌شود.

بادام به طور کلی طعم شیرین و بافت ترد دارد. در صورت وجود تلخی در طعم آن ، بهتر است بادام را دور بریزید زیرا نشان دهنده رسوب برخی مواد شیمیایی مانند اسید فیتیک (یک ماده سمی طبیعی) در لایه بیرونی بادام است. اگر بادام بوی بد یا بوی کپک بدهد، به احتمال زیاد فاسد شده است.
سازمان آگهی های پرسون