قزوین

مهمترین اخبار

همزمان با ایام‌الله دهه مبارک فجر، با حضور محمد نوذری استاندار قزوین ۳۳۴ طرح در حوزه صنعت آب و برق در شهرستان‌های استان قزوین، به صورت نمادین در شهرستان بویین زهرا به بهره‌برداری رسید.

محمد نوذری استاندار قزوین در نشست خبری با اصاحب رسانه با اشاره به مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان گفت: سرانه بهداشت و درمان ما پایین‌تر از میانگین کشوری است و با کمبود تخت بیمارستانی نسبت به استانداردهای ملی مواجه هستیم.
محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر انقلاب در مراسم معارفه نماینده جدید ولی فقیه در استان قزوین گفت: برخی هستند که در بیت المال شنا می‌کنند این افراد باید جوابگوی مردمی باشند که همه چیز خود را در راه انقلاب اسلامی داده‌اند.
سازمان بسیج رسانه استان قزوین به مناسبت فرارسیدن ایام اله دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، ضمن گرامیداشت این رویداد بزرگ تاریخ کشورمان، از عموم اصحاب رسانه جهت مشارکت آگاهانه در تبیین اهداف و دستاوردهای انقلاب، دعوت به عمل آورد.
آخرین جلسه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین به ریاست قاضی کلهر و با حضور دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان قزوین، معاون رئیس کل دادگستری استان و ۱۷ نفر از متهمین پرونده همراه با وکلای متهمین، وکلای شکات و جمعی از سرمایه‌گذاران برگزار شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان خبر داد؛

جشن‌های عید مبعث در87 بقعه متبرکه قزوین برگزار می شود

حجت‌الاسلام «میثم عباسپور» معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه قزوین با تبریک فرارسیدن عید مبعث اظهار داشت: بقاع متبرکه شاخص سطح استان آذین‌بندی شدند و آماده میزبانی برای برگزاری جشن این عید بزرگ هستند.
معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت قزوین خبر داد؛

آغاز طرح ملی ناظران افتخاری اصناف در قزوین به منظور رصد بازار

محمدی صدر معاون نظارت و بازرسی اداره کل صنعت، معدن و تجارت قزوین از آغاز طرح ناظران افتخاری اصناف در قالب طرح ملی ناظران به منظور تنظیم گری و رصد بازار خبر داد.
حجت الاسلام علی بخشی امام جمعه شهر اقبالیه در خطبه های نماز جمعه این هفته عنوان کرد: این بار با ترور و به شهادت رساندن دو قاضی با سابقه و شجاع، شهیدان رازینی و مُقیسه، به دنبال حذف شخصیت‌های انقلابی و همچنین انتقام از آنها و ایجاد فضای رعب و هراس‌افکنی و ترس برای سایر شخصیت‌های خدوم، انقلابی و امنیت‌آفرین از جمله قضات انقلابی است.
مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین؛

جهادگران بسیجی، امید و آبادانی را به روستاهای دورافتاده هدیه می‌ دهند

شعبانی مسئول بسیج سازندگی سپاه ناحیه امام سجاد(ع) شهرستان قزوین عنوان کرد: از جمله اقدامات بسیج سازندگی در ناحیه که توسط جهادگران بسیجی صورت گرفته، ساخت و مرمت مسکن، برگزاری کلاس‌های آموزشی و فرهنگی، تجهیز و رنگ آمیزی مدارس می باشد.
مسوول سازمان بسیج رسانه سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین؛

اختتامیه نهمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان قزوین برگزار می شود

علی اسدالله مسوول سازمان بسیج رسانه سپاه صاحب الامر (عج) استان قزوین؛ از برگزاری اختتامیه نهمین جشنواره رسانه ای ابوذر استان قزوین روز پنجشنبه ۴ بهمن ماه سال‌جاری در مجتمع فرهنگی رفاهی لاله خبر داد. 
شهردار محمدیه در راستای رفاه حال شهروندان خبر از یک خدمات ماندگار داد:

حمل و نقل عمومی در این شهر ایران رایگان است

محمد پیری شهردار شهر محمدیه در بازدید از پارک سوار محمدیه؛ رایگان نمودن حمل و نقل عمومی درون شهری و برون شهری جهت رفاه شهروندان از خدمات ماندگاری است که قطعا برکات زیادی را به همراه خواهد داشت.
محمد پیری شهردار محمدیه گفت: همزمان با دهه فجر امسال و به مناسبت چهل و هفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ۴۷ هزار اصله نهال در شهرهای محمدیه و مهرگان غرس خواهد شد.
در انتقادی توسط معاون استاندار قزوین مطرح شد:

تداوم قاچاق سوخت در این استان/قاچاق سوخت نارضایتی عمومی ایجاد میکند

شهرام احمدپور سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین با انتقاد از تداوم قاچاق سوخت در استان، بر لزوم برخورد قاطع با متخلفان تأکید کرد.
سازمان آگهی های پرسون