انرژی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نفت و انرژی و نیرو را در سرویس انرژی پرسون بخوانید.

مدیر آبفای کرج گفت: اگر شهروندان مدیریت مصرف داشته باشند و ۱۵ درصد در مصرف آب صرفه جویی کنند، تنش آبی پیش رو را با کمترین مشکل پشت سر می‌گذرانیم.
معاون راهبری و نظارت بر بهره‌برداری شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: باید در این ستاد تمهیدات لازم جهت شناسایی و پیش‌بینی رفع مشکل تامین آب به‌ویژه در مناطقی که با مشکل کمبود تولید آب روبرو هستند صورت گیرد.
قائم مقام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در گفتگو با پرسون؛

برنامه توسعه سوخت پاک برای حمل و نقل ریلی / سی ان جی به ایستگاه خودروهای سنگین رسید

اسنفدماه سال گذشته بود که نمایندگان مجلس دست به کار شدند و مصوبه ورود سوخت ال پی جی به سبد سوخت خودوریی کشور را به تصویب رساندند که این مصوبه به نوعی با سبد سوخت خودرویی کشور مغایرت داشت.
مدیرعامل شرکت آب و برق کیش گفت: به طور میانگین ۳۲ درصد آب این جزیره در شبکه توزیع، انشعاب و خطوط انتقال هدر می‌رود که بخش زیاد آن ناشی از فرسوده بودن شبکه است.
یک کارشناس اقتصادی در گفت وگو با پرسون مطرح کرد؛

شرکت های خصولتی موریانه اقتصاد نفتی/ نیاز تمام دنیا به نفت ایران

این روزها دولت به واسطه تحریم های ظالمانه امریکایی ها با کسری بودجه مواجه است، چرا که در آمد کشور با فروش روزانه میلیون ها بشکه نفت به ارزش 65 دلار در نظر گرفته شده است، اما در حال حاضر تنها 300 هزار بشکه نفت با قیمت بسیار پایین تر از 65 دلار به فروش می رسد و ارز این حجم اندک هم به راحتی وارد کشور نمی شود.
در دیدار امروز جمعه " سید احمد حسینی " سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نخجوان و " بهروز عظیم اف " رییس موسسه تامین محصولات نفت و گاز نخجوان، چگونگی تامین نفت و گاز این جمهوری خودمختار مورد بررسی قرار گرفت.
بهره‌برداری از چهار طرح ملی صنعت پتروشیمی با ارزش سرمایه گذاری یک‌هزار و ۲۳ میلیون دلار و با اشتغال‌زایی برای ۸۵۰ نفر در شصت و سومین برنامه افتتاح طرح‌ها با حضور رییس‌جمهوری به صورت ویدئوکنفرانسی آغاز شد.
وزیر نیرو پیش‌بینی کرد با افت بارش‌ها در نیمه نخست سال آبی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ (ابتدای شهریور تا پایان اسفند ۹۹) و تداوم کاهش بارش‌ها در فصل بهار در مقایسه با متوسط بلندمدت، سال آبی جاری را با بارش ۱۷۰ تا ۱۸۰ میلی‌متری و کمتر از حد نرمال به پایان برسانیم.
وزیر نفت با بیان این که علی رغم تحریم ها صنعت نفت ایران سرحال و سرزنده است گفت: آمریکا نتوانست به هدف محبوس کردن اقتصاد ایران دست پیدا کند.
مدیرعامل توانیر گفت: جرایم سنگینی برای استخراج کنندگان رمز ارزهای غیر مجاز در نظر گرفته شده به طوری که این افراد می بایست هزینه برق را به قیمت مصوب پرداخت کنند، همچنین جریمه قوه قضاییه را بپردازند، علاوه بر آن دستگاه آن ها نیز جمع آوری می شود، لذا خواهش ما این است که این افراد هه صورت قانونی کار را پیش ببرند تا هم خودشان متضرر نشوند و هم به شبکه آسیب نرسد.
تحت تاثیر پاندمی کرونا رخ داد؛

سقوط ۴۴ درصدی سود آرامکوی عربستان

شرکت آرامکوی عربستان سعودی اعلام کرد: در سال گذشته تحت تاثیر پاندمی کرونا و سقوط قیمت نفت خام و محصولات پالایشگاهی، سود این شرکت با سقوط سنگین ۴۴ درصدی روبرو شده است.
سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی:

امشب اولین سهمیه بنزین ۱۴۰۰ واریز می‌شود

سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی اعلام کرد: ۶۰ لیتر سهمیه بنزین فروردین ماه خودروهای شخصی بدون هیچ‌گونه تغییری امشب (یکم فروردین ماه) در کارت‌های هوشمند سوخت شخصی شارژ می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به شیرین‌سازی روزانه ۲۶ میلیون مترمکعب از آب خلیج فارس توسط همسایگان جنوبی، بر ضرورت افزایش سهم کشورمان از شیرین‌سازی آب خلیج فارس تاکید کرد.
عربستان عرضه نفت خام به حداقل چهار پالایشگاه در آسیا را پایین آورده و درخواست پالایشگاه‌های هند برای عرضه اضافی نفت در ماه آوریل را رد کرده است.
مدیر طرح‌های سی. ان. جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با اعلام تبدیل رایگان ۸۳ هزار و ۸۰۲ خودروی عمومی عنوان کرد: طرح تبدیل خودروهای مسافربر اینترنتی و آژانس‌ها نیز از هفته‌های گذشته آغاز شده است.

با ورود سازمان بازرسی کل کشور به پرونده مدیرعامل سابق شرکت پتروپارس، اضافه مبلغ پرداخت شده به عنوان "پاداش سنوات خدمت" معادل ۱.۴ میلیارد تومان از حساب این مدیر نفتی به حساب شرکت ملی نفت بازگشت.
سازمان آگهی های پرسون