اخبار منتخب استان‌ها

رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان زنجان گفت: از ابتدای شیوع کرونا تاکنون شمار کرونایی‌های سرپایی افزون بر ۱۱۱ هزار نفر شد که ۸۷۴ مورد آن، آمار روز گذشته را شامل می‌شود.
خشکسالی معضلی است که سال‌های اخیر اصفهانی‌ها را با چالش‌هایی از جمله سهمیه‌بندی آب مواجه کرده، اما تابستان امسال حیات وحش استان هم از این مخاطره در امان نبود و از اواسط بهار چراغ خطر کمبود آب و علوفه در مناطق تحت حفاظت اداره کل حفاظت محیط زیست استان اصفهان روشن شد.
فرمانده انتظامی استان مازندران اعلام کرد: ساخت و سازهای غیر مجاز در ۱۰ هزار متر از زمین های کشاورزی به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال در شهرستان بابلسر تخریب شدند.
در حالی که بیماری‌های دامی به تهدیدی برای دامداران نطنزی تبدیل شده است و آنان نیاز یه واکسیناسیون علیه این بیماری‌ها دارند، عدم حمایت دولت باعث نارضایتی‌هایی شده است.
هر سال در آستانه‌ ماه صفر شاهد انتشار روایتی در باب این ماه هستیم، اما باید بدانیم که اینگونه مطالب صحت نداشته و هیچگونه سندی هم ندارد، بنابراین نشر آن هم جایز نیست.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد:

آفت مدیریت؛ سوء‌تدبیر است

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه یزد گفت: یک مسئول اگر دقیق و برنامه ریز و با درایت نباشد، همه امور را دچار مشکل می‌کند چراکه آفت بسیاری از حکومت‌ها و مدیریت‌ها سوء تدبیر است
آب، حیاتی ترین موضوع آذربایجان شرقی است نماینده تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس گفت: اجرای پروژه انتقال آب ارس به تبریز متوقف و باید در دولت جدید این اراده را ایجاد کنیم که به هر نحوی شده این پروژه حیاتی به اجرا در آید.
شهردار یزد در گفتگو با پرسون مطرح کرد؛

خط قرمزم؛ پاک دستی مدیران است/ضرورت بازگشت به فرهنگ غنی یزد

شهردار یزد پیرامون تغییر مدیران ابراز داشت: تاکنون بنده هرکجا مدیریت مجموعه ای را پذیرفتم تلاشم بر حفظ مدیران بوده و عمدتا در هر سازمانی از نیروهای آنجا استفاده شده مگر اینکه افرادی خط قرمز ما‌ را زیر پا گذاشته باشند و آن پاک‌دستی است .
سازمان آگهی های پرسون