بعید به نظر می رسد که اروپایی فعال به سمت فعال کردن مکانیسم ماشه بروند و تا زمانی که مذاکرات ایران با آژانس بین المللی انرژی هســته ای تکمیل و مشــخص شود که به چه نتیجه ای رسیده.
گروهی در این مملکت سالهاست که حکمرانی بدون پاسخگویی را حق بیچونوچرای خود میدانند.مشکل آنجاست که مدعیان بیچونوچرای مدیریت در کشور ما -ازقضا، این روزها همه جایگاههای انتخابی و انتصابی را در اختیار دارند- ضمن تخریب دستاورد دولتهای گذشته، هیچ بدیلی برای برونرفت از وضع موجود در چنته ندارند
ایرانیان کشته و مرده دلار آمریکا نیستند، مساله فقط این است که اقتصاد ایران دچار بیثباتی پیدرپی شده است و روند دلاریزه شدن تنها واکنشی طبیعی برای خسارت کمتر به فعالیت هر عامل اقتصادی است.
اهل فن به خوبی میدانند که این قبیل فضاسازیها و بهانه گیریها نشانه ناراحتی و عصبانیت است. چرا که هر زمان آمریکا و اسرائیل از سوی ایران تحقیر شده و سیلی میخورند، جیغ افراطیون مدعی اصلاحات در داخل نیز بلند میشود.
برای ساخت مسجد ثامن الائمه (ع) در کیش که در زمینی به مساحت ۳۳۰۰ متر و با زیربنای حدود ۲۶۰۰ متر ساخته شده است مجموعه ای از معماران و هنرمندان کشورمان تشریک مساعی داشته اند و بحمدالله توانسته اند مسجد بسیار زیبا و آبرومندی را بسازند که موجب افتخار و سربلندی است.
عمر طرح تسهیل که رئیس مجلس از آن به عنوان برگ زرین مجلس یاد می کرد،به یک سال نرسیده که تبعات منفی و تالی فساد چنین مصوبه ای آنچنان عیان و هویدا شده که حضرات را وادار به اصلاح و تغییر چنین مصوبه ای کرده.
گیر کار تجارت خارجی کشور اینجاست که برنامهریزان و دستگاههای اجرایی ذیربط در امر اقتصاد علیالقاعده باید بدانند و آگاه باشند که اگر در تجارت خارجی کشور، ناچار از پرداخت هزینههای غیرمتعارف و سنگین میشویم؛ اگر کشورهای محدود طرف معامله با ایران، کالای ایرانی را ارزان میخرند و کالای خود را به قیمتی گرانتر از قیمت متعارف بینالمللی به ما میفروشند یا به دلیل تحمیل هزینههای ناشی از تحریم، کالای آنان گرانتر از عرف رایج بینالمللی به دست ما میرسد.
ایجاد تعادل و توازن در روابط خارجی کشور، سنگیننکردن ناموزون وزنه تعادلی سیاست خارجی به سمت شرق یا غرب و بازی متعادل با کارت همه کشورها و قدرتهای اثرگذار بینالمللی به منظور ایجاد رقابت بین آنها برای همکاری با ایران و بهرهگیری حداکثری از توافقات راهبردی با روسیه و چین، از دیگر اولویتهای راهبردی سیاست خارجی ایران در سال ۱۴۰۲ است.
هر مشکلی که صندوق های بازنشستگی ممکن است در دنیا داشته باشند، صندوق های بازنشستگی در ایران ترکیبی از آن مشکلات را دارند. این ترکیب شامل این است که هم تناسب شاغل و بازنشسته وجود ندارد، هم شرکت هایی که در اختیار اینها هستند، کارآمد و بهره ور اداره نمی شوند و هم به دلیل تورمی که در اقتصاد ایــران وجود دارد، مرتبا قدرت خرید این بازنشسته ها کاهش پیدا می کند و هم به دلیل تحریمی که وجود دارد
بیشک هرگونه تعلل و کمکاری و پرداختن به حواشی به جای عمل به وظایفی همچون رفع مشکلات آموزش و پرورش و نظام تعلیم و تربیت از سوی مسئولان، گناهی نابخشودنی است که آینده کشور را تهدید میکند.
اگر رنو و پژو حاضر به پذیرش شرایط جدیدی باشند و بحران خودرو در کوتاه مدت حل شود کسی جرات مذاکره با آنها را دارد! تابوهایی که پروژه نفوذ در ایران می سازد شکستنی نیست؟
از آنجاییکه ریشه مشکلات اقتصادی کشور سیاسی است، بنابراین دولت باید با اتخاذ دیپلماسی متوازن به تعامل با کشورهای غربی بپردازد تا بتواند گره برجام را باز کند. با توفیق مجدد در برجام، بسیاری از تحریمها لغو میشود، روابط دیپلماتیک با کشورهای غربی عادیسازی میشود مطالبات بلوکه شده کشور آزاد شده و ارزآوری به کشور فزونی مییابد. یکی از عوامل جدی در کنترل نرخ تورم، جذب سرمایهگذاری خارجیست.
به این عبارت دو روز پیش تلویزیون ارتش رژیم صهیونیستی توجه کنیم «قاآنی در حال به هم پیوستن جبههها از فلسطین تا عراق و از خلیجفارس تا دریای سرخ میباشد و قدرت ایران در حال افزایش است، بدون آنکه جلوگیری داشته باشد» این یعنی موازنه به نفع ما و منطقه بههم خورده است. ما نباید داوطلبانه به عقب برگردیم. راهی که درست است باید ادامه پیدا کند.
از بررسی شرایط کنونی درباره معاهده برجام، برمیآید که هر دو طرف فعلاً سیاستی را پیش گرفتهاند تا از یکسو «پایان گفتگو» درباره برجام تلقی نشود و از سوی دیگر با رصد مجموعه شرایط در حالیکه برجام به نفس، نفس افتاده است، همچنان روزنه دستیابی به توافق نهایی مسدود دیده نشود!
اینکه گفته می شود روز معلم را گرامی داریم به چه معنی است آیا ایراد چند سخنرانی توسط مســئولان، برگزاری گردهمایی و دادن هدایــا و تقدیرنامه و از مقام ارزش های معلم ســخن گفتن را می توان تکریم مقام معلم و جایگاه معلمان برشمرد و چنین تصور کرد که به تکلیف خود در مقابل این عزیزان عمل کرده ایم؟ اگرچه این قبیل اقدامات هم ضروری و مفید است و از برگزارکنندگان تشکر می کنیم.
وضعیت اقتصادی کشور مطلوب نیســت. از این رو به نظر می رسد امروز ســرمایه های اجتماعی نسبت به گذشته کمتر شده. سرمایه اجتماعی که حاکم بر رابطه اعتمادآمیز بین دولت و مجلس است، پایین آمده.
معمولا در هر رویدادی که با حضور اهالی رسانه و خبرنگاران حوزه های مختلف برگزار می شود، به نظر می رسد بروز برخی ناهنجاری ها و حواشی دور از انتظار نباشد. در این مواقع امکان دارد با اشتراک گذاری چنین رفتارهایی در فضای مجازی، قضاوتها و تحلیلهایی منتشر شود که موجب سردرگمی و ایجاد ابهامات زیاد برای افکار عمومی شود؛ اما اصول اخلاق حرفه ای برای اهالی رسانه در چنین مواقعی چیست؟