دنیا در مقابل سه فاجعه

امتیاز و حسن رسانه‌های جمعی، مدیریت افکار عمومی منطقه‌ای و جهان است. به شکلی که تقریبا حوادث دشوار از اولویت به طبقه بندی عادی منتقل می‌شود. اما این روزها دنیا درگیر سه فاجعه دردناک و تلخ است.
تصویر دنیا در مقابل سه فاجعه

به گزارش سایت خبری پرسون، مجید ابهری در یادداشتی نوشت: امتیاز و حسن رسانه‌های جمعی، مدیریت افکار عمومی منطقه‌ای و جهان است. به شکلی که تقریبا حوادث دشوار از اولویت به طبقه بندی عادی منتقل می‌شود. اما این روزها دنیا درگیر سه فاجعه دردناک و تلخ است.

الف: جنگ‌ اوکراین که با تحریک احساسات قوم ساکسون، توجه بخش اعظمی از دنیا به سمت آنجا کشیده شد اما ناگهان ناتو غیرت خود را دریک سبد جمع کرد تا روسیه را وادار به عقب نشینی وحتی ترک مخاصمه وآتش بس نماید. اما مشت آهنین کرملین آن روی سکه را نیز نشان زلنسکی و زنجیره متحدان وی داد. هرکدام از پسرعموهای زلنسکی هرچه در توشه داشتند برای کیف در طبق اخلاص گذاشتند. و برخی ازسلاح‌های تازه از خط تولید خارج شده را توسط اوکراین به آزمایش کشیدند. نتیجه:سفرهای دوره‌ای بعضی از زعمای کشورها با چند اعلامیه و بیانیه تند وتیز ادامه یافت. درسرمای مرگ آور منطقه اوکراین و روسیه هنوز کشتار ادامه دارد.

ب: زلزله افغانستان: ناگهان زمین زیر پای مردم منطقه هرات بلرزه درآمد وفقط در یک منطقه نزدیک هرات سه هزار خانوار بی‌خانمان‌ شده و عده‌ای از جهانیان کینه طالبان را در کمک نکردن به مردم مظلوم وستمکش افغان نشان داده و ساکت و بی حرکت در مقابل کشته‌ها زخمی‌ها وآواره‌ها مجسمه وار به تماشا نشستند. شب‌های سرد منطقه هرات همراه با زمستان کشنده و آزار دهنده مناطق کوهستانی همراه با کمبود سوخت، مردم فقیر و بیکار این مناطق را وادار به مهاجرت نموده و آسانترین و نزدیکترین مقصد مناطق خراسان و همسایه‌های مجاور می‌باشد. زلزله توجیه مناسبی برای اختلاط بافت جمعیت گردیده. قطعا نهادهای مسئول انتظامی وامنیتی از کنترل امواج جمعیت غفلت نخواهد کرد. سازمان‌های امدادی منطقه‌ای و صلیب سرخ جهانی همراه با نهادهای امدادی کشورهای مسلمان وهمسایه باید کمک رسانی به آسیب دیدگان را به دور از ژستهای انسانی، در دستور کار قرار دهند.حضور طالبان نباید ابزار توجیه تنبلی‌ها قرار گیرند.

ج: حمله وحشیانه و غیر انسانی رژیم غاصب اسرائیل به غزه: سومین فاجعه فراروی مردم که میتوان گفت از جهاتی مهم‌تر و سخت‌تر از دو فاجعه دیگراست.

باریکه غزه که پرازدحام‌ترین منطقه درجهان شناخته شده به بهانه سرکوب مبارزین حماس مغول وار مورد هجوم صهیونیست‌ها قرار گرفته‌اند و متحدان بی‌شرم اسرائیل کینه دیرینه خود از مبارزین فلسطینی را در حمایت دیوانه وار از وارثان موشه دایان نشان دادند. بیمارستانها ومراکز بهداشتی که با امکانات قرون وسطایی وتهی از دارو وامکاناتند به بهانه حضور مدافعان فلسطینی مورد هجوم وبمباران وحشیانه قرار گرفتند. فاجعه به شکلی دشوار موجب نسل کشی شد که دیگر حتی یاران گرمابه وگلستان نتانیاهو نتوانستن این فاجعه غیر انسانی را محکوم نکنند. سکوت خفت بار بعضی از سرکردگان عرب بظاهر مسلمان حتی صدای دوستان انها را در آورد. فقط در یک هجوم ۵۰۰کودک کشته شدند. اسراییل غاصب وکودک کش آنچنان قافیه را تنگ دید که تلاش می‌نماید این تهاجم وحشیانه را انکار کند. ظاهرا ایلومیناتها از‌کرات دیگر، مدیریت وهدایت این حرکات حیوانی را بعهده داشتند حاشا به بی‌شرمی و وقاحت. حالا جهانیان در قاره‌های مختلف در انتظار واکنش‌های انسانهای دیگر نشسته اند.

منبع: آفتاب یزد

544415

سازمان آگهی های پرسون